BENİ SAVCININ YADA emniyetin güya delil diye ortaya koydukları resimler filan ilgilendirmiyor,sadece bu olayla ilgili mecnun başkanın 1 2 saat basın toplantısı yapmasını bekliyordum onun ağzından herşeyi duyup ona göre vicdanımın sesine kulak verecektim kısmet olmadı hepsine geçmiş olsun

,gördüğüm kadarıyla ilahlar kurban istedi BU OLAY birilerinin 33 haftadaki hatalarının fb ve sivasa ödettirilmesidir,kimse bana martaval okumasın emniyet 7 aydır peşlerindeymiş filan hikaye ne yani 7 aydır sivasspor şike yapacak diye takipmi ediliyor bu tamamen rum döllerinin şampiyonluğu kaçırmanın kuyruk acısıyla iftira ve çamur atmasıdır hikümetinde onların biyerlerini serinletmesidir sivassporun elinden şampiyonluklar resmen silah zoruyla alınırken nerdelerdi

içerdekiler kim bülent uygun,korcan,fb li yöneticiler,mecnun başkan vs kim bunlar ts lilerin ortak düşmanları bu operasyon çıkmadan ken di medyadalarında taraftar sitelerinde ortak düşman ilan ettikleri kişiler UEFA şimdiden biletimizi bastırmış padişah efendimizde fetvayı vermiş VURUN KELLERİNİ yani şansımız yok gibi .kabus tam başlamadı karar verilip kalemimiz kırıldıktan sonra asıl kabus başlıyacak yönetim hoca futbolcu taraftar vs işler ozaman karışır.