Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 0-2 Eskişehirspor
Alt 18.09.2011, 18:42   #91
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Sivasspor 0-2 Eskişehirspor

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orta Sahamız dökülüyor. Bir tek Cerny canla başla oyunuyor. Kıvanç ve Mehmet Nas çok kötü, Cihan Yılmaz ise ne yaptığı belli değil. Erman Kılıç birşeyler yapıyormuş gibi yapıyor ama çok kötü oynuyor. Rıza Hoca kenarda bizim gibi maç seyrediyor. Maçın sonu çok kötü olabilir tedbir almazsa..

.
Sonuç vahim olur demiştim. Rıza hocanın mantelitesini anlamak mümkün değil. Oyuna müdahele edemedi, aksine psikolojik destekte veremediği gibi tam bir sinir harbi içindeydi.

En iyi oynayan Cerny'i çıkartıyor, Kıvanç, Mehmet Nas, Erman, Uğur, Eneramo ne iş yaparlar? Nasıl form tutamazlar? Yazık, çok yazık KÜME DÜŞTÜK !...

.

Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor
Alt 18.09.2011, 18:42   #92
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor

arkadaslar hepimiz cok uzgunuz
malesef birileri yazdigi senaryolarla sivassporu dusurmek istiyorlar ve bunu su an basariyorlarda iki hafta ust uste hakemler macimizi katletti (yada biz cok hata yaptik o ayri sey)

ben bizim bir macta bu kadar ezildigimizi buzuldugumuzu magdur oldugumuz bir mac hatirlamiyorum

hakem maci resmen katletti hic iyi yonetemedi allah onun belasini versin insallah hakemligi yanar

zaten en zor donemimizi geciriyoruz bu bardagi tasiran son damla oldu

artik bizi bu ligde istemeyenler var biz ve fbyi(ama fbden bana ne onlar yine atlatir bu durumu) ama olan bize oluyr goruyorsunuz

ben acikcasi boyle olaylar cikacagina aklimin ucuna gelmezdi babam ile izledim maci babami hic bu kadar uzgun gormemistim yuregim parcalandi simdi butun sivaslilarin ayakta kalmasi lazim dimdik ayakta

ama nasil malesef onu bilemiyorum acikcasi baskanimiz cezaevinde riza calimbay bu sureci atlatamazsa daha kimse atlatamaz bu durumu o zaman takimimiz samarogluna dondu acikcasi tff ve hakemleri kiniyorum allah belanizi versin orospu cocuklari agzimi bozdurdular benimde sonunda

artik bu takim bu maci unutup gelecek haftalara bakmasi lazim ilk 2 haftanin hatalarini yapmamalari lazim ki herkesi gicigina guzel oynayalim kendimize geliriz insallah

ama malesef sunu dememekle gecemiyecem gelecek hafta ankaragucu-sivasspor maci final maci olacak cunku ikiside buyuk krizde su an ve bank asyaya dusmenin en buyuk adaylari (hele de biz)

artik hepimiz elimizi tasin altina koymassak daha yapacak bir sey yok

olaganustu hal ediyorum

(bu arada sari kartlar kirmizi kartlar cezalilar sakatlar ,buyuk ihtimal riza hocada ceza yiyecek kulubumuz de ceza parasi alacaktir)

ama hakem aynen yoluna devam edecektir orospu cocugu amini siktim

ankaragucu avantajli olan takim cunku cok cezali var takimda yenilirsek sasmam

bismillahirahmanirahim allahim senin yardimina ihtiyacimiz var lutfen yanimizda ol bizi zalimlere karsi koru yarrabi
Alt 18.09.2011, 18:45   #93
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler hakemler sivassporu düşürmeye tamamıyla karar vermşişler.bir takım bu kadar spode edilir .aynı harekedi eskişehir yapıyor hakem denen ********** es geçiyor******* hakem elime geçse lime lime ederim inanın hayatımda ilk defa bu kadar agzımı bozdum tüm sivassporlulardan özür dilerim.ben yinede lafımdayım bıraksınlar şu hakemler sivasın yenemiyecegi takım yok takım ilk yarı kötü oynamadı kıvanç ilk yarı egostlik yapmayıp topu arkadaşına verse biz bu eskişehiri yenerdik tabiki ****** hakem bıraksaydı adlar yere düşer düşmez penaltı veriyor .acaba kalecinin itairaz ettiği pozisyonu izledigi zaman ******* hakem nasıl yatacak ofsayit fozisyonunu görmeyip ve ikramiye olarakda kaleciyi atıyor .yönetimin yapacagı bir şey var federasyon başkanı denen müsmetteyle görüşsünler boşuna maç oynayıpta türkiyeye rezil olmaktansa takımı liğden çeksinler .birileride kışlarına kına yaksın buda bizim sivaslı zenginlere ve belediye başkanına kapak olsun.
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 18:46   #94
eskisehirspor91
Yeni Yiğido

11 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eskisehirspor91 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspora kendi saha ve seyircisi önünde kalecisi kırmızı kart gördükten sonra centilmence hiçbir isabetli şu atmayan ve top çevirip Sivassporun mağdur olmamasını sağladığı için futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Başkası olsa 6-8 atardı galiba.
eskisehirspor91 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eskisehirspor91'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 18:48   #95
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

bu hakemlerle ne b.k yiyecez biz batuhanın pozisynunda bişey olmamasına ragmen penaltı gösteren hakem eneramonun pozisyonunda nerdeydin?maçlarımıza trabzonlu hakem istemiyoruz..hakkımızı yiyenlere hakkımız haram olsun.ayrıca hayrettine ayrı bir parantez açmak istiyorum bi futbolcu kırmızı kart görmeye bukadarmı meraklı olur bu hafta işleri var sanırım yazıklar olsun sanada göz göre göre takımı Eksik bıraktın
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 18:51   #96
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu maçtan sonra ne söylesek boş.Boşuna hakeme suç bulmayın penaltıda vermese kırmızıda göstermese bu maçı alacağız mı sanıyorsunuz hala hakeme konuşuyorsunuz.Tek kelimeyle şahane bi skor tebrik ediyorum hocayı.
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 18:53   #97
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler hakemler sivassporu düşürmeye tamamıyla karar vermşişler.bir takım bu kadar spode edilir .aynı harekedi eskişehir yapıyor hakem denen ********** es geçiyor******* hakem elime geçse lime lime ederim inanın hayatımda ilk defa bu kadar agzımı bozdum tüm sivassporlulardan özür dilerim.ben yinede lafımdayım bıraksınlar şu hakemler sivasın yenemiyecegi takım yok takım ilk yarı kötü oynamadı kıvanç ilk yarı egostlik yapmayıp topu arkadaşına verse biz bu eskişehiri yenerdik tabiki ****** hakem bıraksaydı adlar yere düşer düşmez penaltı veriyor .acaba kalecinin itairaz ettiği pozisyonu izledigi zaman ******* hakem nasıl yatacak ofsayit fozisyonunu görmeyip ve ikramiye olarakda kaleciyi atıyor .yönetimin yapacagı bir şey var federasyon başkanı denen müsmetteyle görüşsünler boşuna maç oynayıpta türkiyeye rezil olmaktansa takımı liğden çeksinler .birileride kışlarına kına yaksın buda bizim sivaslı zenginlere ve belediye başkanına kapak olsun.
Biraz hırsla yazılmış yazı ama çok ama çok doğru... Bizi masa başı ile düşürececekler. Bunu ben Karabük maçından sonra da dedim şimdide diyorum... Tamam iyi oynayamadık ama verilen kararlar bir uyarıdır bize... Nasıl Yunus Yıldırım Fenerin ilk maçına verildiyse bir Trabzonlu hakemde bize verildi.. Bu maalesef bizim acı çekerek düşeceğimizin bir alametidir. Artık futboldan konuşmak bizim için bitmiştir.. 4 tane kritik karar Eneramonun penaltısı ve kırmızı kartı es geçiliyor. Durum 1-0 ken... Dönüyor maç 2-0 oluyor... HAyrettin kırmızı yişyor ve top dönüyor ve ofsayttan yediğimiz gol. Akabinde kırmızı kart ve 9 kişi forvetten oyuncumuz kaleye geçiyor. Ve Batuhanın temas olmadan düşmesi verilen penaltı. Yazık bunu tüm Türkiye gördü. YAzık oluyor bu takıma ve 7 milyonluk sahipsiz şehire...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 18:57   #98
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

maci seyredemedim,fakat sonuca bakilirsa tek kelime ile facia,bu da demek oluyor ki son iki senenin felaket izleri halen devam ediyor,lige ikisene arka arka ya damgasini vuran bir takimin bu hallere düsmesi cok aci,yenilgileri hemen hakemlere yüklemekek ve baska yerlerde aramakta iyi degil,bence konusmak icin daha erken enaz bir kac mac daha oynandiktan sonra sene sonunu simdiden gorebiriz su gercekki bu takim olk sekize giremez bu haliyle,ayrica tekSivasspor degil bütün takimlar ayni sekilde bir birine yakin maclar oyniyacak,bunlar bahane olmamali,hollanda'dan selamlar.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 19:04   #99
Ozan5858585858
Yiğido

Ozan5858585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 Ozan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISI

Hakem Faciası !!! İlk yarı penaltımız verilse maçı alcaktık maçı iyi izleyin kardeşler !!!
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Ozan5858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ozan5858585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2011, 19:05   #100
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor

TRabzon İnter'i yendiği zaman burada LAZ ŞAKŞAKÇILIĞI yapan arkadaşlar neredesiniz şimdi ?

2 haftadır Trabzonlu hakemler zaten kötü olan bu takımı kümeye yolluyorlar !

Haberiniz var mı ? Sesim geliyor mu ? Farkında mısınız ?
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eskişehirspor, sivasspor