rıza hocanın özellikle şu zor günlerde arkasında olmaya çalışıyorum vede bütün herkeste öyle yapmalı ancak rıza hocanın bazı hataları olmuyor değil mesela artık futbol türkiyede açık oynanmaya başladı bu yüzden siz tek forvet oynarsanız rakipten takım olarak baskı yersiniz rakibin takım halinde baskı yapmasını engellemek isterseniz ozaman bir çift forvet oynamalısınız
süperlig gibi güce dayalı bir ligde birincisi mücadeleci bir forvete sahip olamlısınız ki bu bi<zim eneramo ikinci forvet ise fırsatçı bitirici heran bir bomba patlatabilecek birisi olmalı buda rassmusssen
e madem bu ikisinede sahibiz neden bunlarla maça başlamayız ben çözemiyorum
bir diğer husus hazır olmayanı sakatlıktan yeni çıkanı oynatmayacaksın okadar eksikle ardarda 4 haftada 8 puan toplamışken neden oturmuş iskelet kadromuzu oluşturan oyuncular ilk 11 oynamaz anlamış değiliz
lütfen rıza hoca duy sesimizi madem 6 yiyoruz çift forvetle oynayalımda (eneramo rasmussen ikilisiyle) 2 yerine 4-5 atalım
süperligin yeni takımları sanki yılların takımıymış gibi çıkmış çatır çatır oynarken arttık süperligin gediklisi sivasspor neden oynayamasın
ideal 11 e çift forvete ve rıza hocaya tam destek hep destek