Cevap: Olmadı Grosicki
Yolcudur abbas, bağlasan durmaz...
Bu sene başında Grosicki ve Eneramonun performanlsarının bu yıl çok iyi olacağını tahmin ediyorum demiştim...Grosicki de Eneramo da fena gitmiyorlar hatta iyiler ve bence göreceksiniz bu sezon belki de çok daha üst düzey performansları olacak...Özellikle bu iki oyuncu için bu yıl çok kritik...Neden mi? Eneramonun sözleşmesi bitiyor, her zaman fransa veya ingiltere gibi bir ligde oynamak bu adamın hayali...Sezon sonu eğer sözleşmesini uzatamazsak adam serbest ve tabi ki avrupa liglerine gidebilme için performansını bu yıl çok daha katlayacaktır...Gelelim Grosickiye...Geçen sezon da İstanbul takımlarıyla adı çıkmıştı ve yine söylentiler başladı...Ayrıca yakın zamanda evlendi de...Bir de Polonya milli takımıyla Avrupa şampiyonasına gitmek ve devamlı vitirne olmak gibi bir hedefi var...Eee napacak o da tabi ki performansını katlayacak ve kendisne iyi tekliflerin gelmesini sağlayacak...Az önce de dediğim gibi göreceksiniz Grosicki ve Eneramo bu sezon çok daha iyi olacaklardır ama sezon sonu elde tutabilir miyiz derseniz aldığım duyumlara göre bazı fedakarlıkları yapmalı ve mantıklı adımlar atmalıyız...Ben eneramonun sözleşmesinin mutlaka uzatılmasını isterim yoksa bedavaya elden çıkıp gidecek...Grosicki ise sürekli gitmeyi kafasına koymuşssa ve evlendiğindne dolayı aklında bir de İstanbul varsa gelen iyi bir teklif değerlendirilebilir...Ama tek bir şartla: Alınacak parayla yine böyle aynı kalitede ve genç oyuncu alınacaksa...