Böyle giderse bu doğayla tabiatla atilla ile ısımız çok zor Allah sonumuzu hayır etsin özellikle Atilla ile adam tam bir saatli bomba ne zaman ne yapacagı belli olmuyor
arkadaşlar maçı gözlemlediğim kadarıyla kural hatası var ordu 7 yabancı ile oynadı
normal gibi gözüksede şamil cinaz yabancı uyruklu almanya kayıtlı galiba maç ipta gibi
arkadaşlar maçı gözlemlediğim kadarıyla kural hatası var ordu 7 yabancı ile oynadı
normal gibi gözüksede şamil cinaz yabancı uyruklu almanya kayıtlı galiba maç ipta gibi
Bazı arkadaşlar bu iddaa'da bulundu ,araştırmalarım sonucu malesef Şamil Cinaz TC vatandaşı olduğunu gördüm ihlal yok TFF sitesine bakabilirsiniz...
riza hoca hamlelerde yetersiz transferdede yetersiz getirdigi oynattigi oyuncular ise yaramiyor eee nezaman kadar butakimda duracak atillaya gelince diyecek birsey yok adam nezamandir oynamiyor oynasada iyi bi kaleyi degil zatende allaha emanet olduk 3haftadir gidiyoruz bahalim
alttaki takımlarla olan makas daralıyor
geçen hafta akhisar gaziantep ve mersin
bu hafta kayseri ve elazığ
sivasspor için çanlar çalıyor
rıza hoca her mağlubiyet sonrası abuk sabuk yorumlar yapıyor
niyetini anlayamıyorum
haftaya da eskişehir gelip burda bizi yenerse işimiz zor
nerdesin aaatıııf
eksikliğin bu kadar alt üst etmemeliydi takımı
bu atıllayı oldum olası sevmedım .adam.nasıl kalecı olmuş sans.galıba.halı sahada zor oynar..bızde sans falan yok .en çok kalecıye sahı takımız .3de mı sakat olur sasılacak iş