Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.05.2013, 21:19   #91
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Genç arkadaşım,
İki elinde kara maşallah komplocu damgasını vurmakta beis görmüyorsun, varsın öyle olsun bunu senin kültür düzeyine veriyorum.

Ben kimsenin aklında olmayan bir konu hakkında fikir yürütmüyorum aksine bu konuda gazeteler çarşaf çarşaf Hakan Şükür'ün beyanatını ve AK parti diyarbakır milletvekili ile kulüp başkanının demeçleri var konuyu olgunlaştırıp yasa teklifi olarak vereceklerini ilan ettiler.

Şimdi bu beyanatlar ve çalışmalar ayan beyan ortada iken ,nasıl komplocu oluverdik birden

Sevgiyle kal...
Orta yaslardayim..
Koplo diyorum cünkü Hakan Sükür'de biliyor ki bir takimin baska sehre tasinayamacagini. Eger mümkün olsaydi simdiye kadar coktan Izmir bir takimi satin almis ve Süper ligde oynuyor olurdu...

Hakan Sükür bunu bile bile politika yapiyor, oy pesinde, sempati pesinde.
Eger Devlet Diyarbakir'i Süper Ligde oynatmak istiyorsa IBB'ye falanda gerek yok. Direkt Diyarbakir'i cikartir ligi 19-20 takimla oynatir.

Zamaninda Ankaragücünü nasil Kenan Evren düsürmedi ise simdi de isteseler istedigi takimi Süper lige cikartir devlet.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 22:51   #92
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.
paşam ben sivaslıyım ve sivassporluyum. ben sivasın yerli ailelerinden birisiyim. sivastan ve sivasspordan başakada takım bilmem uslubuna dikkat et. kiminle konuştuğıunu iyi bil. hocada iş yoksa takım napsın. şimndiye kadarki en iyi kadroya sahipken eğer hayrettinle maça çıkıyorsa artık ne demeli bşlmiyorum. futbolu en az senin kadar bilirim. benim kızgınlığım kendi ellerimizle bıraktığımız puanların acısını başkasından medet umuyor olmamızdır. birgünde yüzümüz gülsün be. bir günde düşüyormuyuz düşmüyormuyuz düşüncesi olmasın. sivaslı buna layık değilmi.
Alt 06.05.2013, 23:08   #93
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1095 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var
belli belli....
Alt 07.05.2013, 23:05   #94
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

takımlar arasında bu kadar denge farkı varken,bizim takımın aklı kupa maçında iken daha fazlasını beklemek fazla iyimserlik olur.fb nin yenilmesi hiç hesapta yoktu.bu bizi biraz sıkıntıya soktu.kendi sahamızda karabükü yenecek güce sahibiz.kimsenin endişesi olmasın.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı