İbrahim Toroman Batuhan Karadeniz Engin Baytar;Karakteristik açıdan zayıf oyuncularla sezon sonunu getireceğimiz konusunda endişeliyim...Sergen Yalçını bu gruba dahil etmedim çünkü daha yolun başında gezgin değil en azından gelmeden önce birçok taraftar gibi bende önyargılıydım ancak geldiği günden itibaret gerek takım üzerindeki etkisi gerekse yaptığı açıklamalar bu düşüncelerimi askıya almama neden oldu.Dur bakalım bekle gör misali haydi hayırlısı...
Sergen Yalçın,İbrahim Toroman,Batuhan Karadeniz Engin Baytar simdi bunlara birde özel uçak lazım oldu...Malum bunlar gecelere akmadan duramazlar...İstanbul ayağını sağlamlaştırmak açısından bunlara uçak şart...
Sergen Yalçının işi çok zor bu kadar problemli oyuncuyla nasıl baş edecek ,gerçi onların dilinden anladığını düşünüyorum.Fakat efendi futbolcuların rahatı kaçar gibime geliyor.Çok ters adamlar alıyoruz,hayırlısı bakalım.İnşallah takımda huzur bozulmaz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı reform'a Teşekkür Ediyor...
Sergen Yalçının işi çok zor bu kadar problemli oyuncuyla nasıl baş edecek ,gerçi onların dilinden anladığını düşünüyorum.Fakat efendi futbolcuların rahatı kaçar gibime geliyor.Çok ters adamlar alıyoruz,hayırlısı bakalım.İnşallah takımda huzur bozulmaz.
Bu oyuncularlı Sinan Engin Fatih Terim adam edememiş ki;Sergen Yalçın adam etsin hepsi artık klüplerinden tabiri caizse kovulan futbolcular...