Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.02.2015, 11:20   #91
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bu maçta en çok dikkatimi çeken Aatıf'ın eski günlerdeki gibi oynamasıydı. Bu sezon belkide ilk defa bu kadar çok dikine gidip bu kadar çok şut attı. Eneramo çok eleştirildi cevabı sahada verdi. Şimdi yapılacak tek şey Akhisar maçında büyük bir taraftar desteği sağlamak
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sawyer5892'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2015, 11:31   #92
czacı
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 czacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi oynadık ama rakip gaziantepti bunu da hesaba katmak lazım yeni transferler ibrahim akın ve eneramo hazır değiller ama kaliteleri ile oynadılar.ibrahim öztürk ün takıma monte edilmesi gerek hızlı stoper olarak faydalı olacaktır.orta sahaya transfer kesinlikle gerekli oyunun her iki yönünü oynayan hakan arslanın yeteneklisi beceriklisi...galibiyet yanıltmamalı
czacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2015, 11:50   #93
kızılelmalım
Yiğido

kızılelmalım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 kızılelmalım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasspor 4 puanlık maçı Sergen hocanın takımı iyi hazırlaması oyunu iyi okuması yerinde değişiklik yapması neticesinde kolay kazandı,Maçın adamı Enaramo,Adem vasatın altı Ziya,Da costa,Korçan,Burhan,Hakem lehimize olan failleri görmedi.Atıf ayağında fazla top tutup takımın hızını kesiyor,Batuhan gol olmayan iki asist yaparak görevini yaptı,yalnız topsuz oyunda yok top saklaması ve tutması Enaramoya göre kötü...
kızılelmalım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kızılelmalım'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2015, 12:58   #94
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maci stadda izledim. Protokoldeydim. Yalniz protokolde rahat davranamamaktan ve macin heyecanini ve gol sevinclerini büyük ölcüde bastirmaktan dolayi bir ara bizim taraftar tribününe gecmeyi düsündüm.

Maçta göze çarpanlar : ?
- Tribünler cok bos.
- Sivas tribünü uzak bir deplasman icin iyi bir doluluktaydi. Tezahüratlari da fena degildi. Galipken "Dat diri dat dat, dat diri dat dat, dat diri dat dat daaaaaat dat" cok hosunma gitti. Bayagi eglenceliydi.
- Okan hoca ara ara aniden kulübeden cikarak takimina bagiriyordu, takimindan memnun olmadigi belliydi. Sergen hoca gayet sessiz sakin, ne istedigini bilen ve sakinken hep kafasinda analiz yapan bir izlenim verdi. tarzini begendim.
- Gaziantep tribünlerinin Ibrahim Akin'a, özellile golünden sonra "sike yapsana" diye bagirmasi hem sacma, hem de ayipti.
- Sergen hocanin oyuncu degisikliklerinde oyuncu tercihlerini ve zamanlamalarini begendim.
- Okan hocanin da bence en iyi oynayan oyunculari olan 6 numarali cocugu cikarmasi garbime gitti. Kendi seyircilerinden de tepki gösterenler oldu. (Ama iciniz rahat etsin Yigidolar, biz bu maci her türlü alirdik ve hak ettik, yani sadece rakip hocanin bir yanlisi olarak yazdim).
- Ya bi de Okan hocanin kisa boyuyla, takim elbisesinin pacasinin kisa olmasi cok komikti. Eger bu modaysa vah vaaah.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
- Ben bu kez mac öncesi ve izlerken cok heyecali ve gergindim. Takimda da kismen bu hava vardi. Ama Sergen hoca cok iyi yönetti maci.
- Takimin mücadelesi, istegi gayet iyidi. Biraz puan toplayip rahatlayinca, takim daha da iyi olacaktir. Abarmayalim ama iyi yoldayiz. En azindan kesinlile düsecek bir takim degiliz.

Maçın en iyisi kimdi : ?
1) Gaziantep kalecisi Karcemaskas, kesinlikle tek gecerim, büyük farki önledi (valla helal olsun cocuga!)
2) Kadir, her yere yetisti, cok top kesti, toplari da genelde iyi kullandi.
3) Eneramo, oyuna %100 etki etti, sirti dönük müthis oynadi. Dogrusu pek beklemiyordum. Batuhan'in ondan ders almasi lazim.
4) Atif, cok top eziyor, kaybediyor olabilir ama cok fazla sorumluluk aldigi icin bunu normal karsiliyorum. 3-4 tane cok iyi pozisyonu harcamasina ragmen hep oyunun icindeydi, cok calisti.

Burhan, Ümit, Adem falan da iyiydi ama biraz daha hata oranlarini, özellikle Burhan top kayiplarini azaltmali.

Maçın en kötüsü kimdi : ?
1) Batuhan: O cüsseyle cok pasif kaldi. Yeterince haraketli degildi. Santrafor olarak seken toplari beklemesi ve kovalamasi gerekirdi. Bazen yanina yakinina top düsünce, sekince vs. sürprizle karsilasmis gibi davraniyordu.
2) Ziya cabuk karar veremiyor ve topla cok zaman kaybediyor. Malesef cabaladigi kadar verimli degil. Bence Cicinho'yu cok iyi izlemesi lazim, ondan cok sey ögrenebilir.
3) Da Costa da pek formda degildi bana göre ve uzaktan, özellikle önü kapandigi halde gereksiz sutlar cekti. Daha dogrusu kapasitesinin altinda kalmasi anlaminda "kötü" olarak degerlendirdim.

Kötü demeyeyim de, Cicinho bu macta diger maclara göre kendi standardinin cok altindaydi,sanki biraz konsantrasyon eksikligi vardi ama yine de mac icinde dönem kalitesini gösterdi (bu adama hastayim arkadas!). Biraz da sahanin kötülügünden kaynaklanmistir bence. Yalniz bu adamin ortalari degerlendirilemiyor ya, kahroluyorum. Insallah Allah diger tarafta Cicinho'nun ortalarini degerlendiremeyen forvetlerimizi bundan hesaba cekmez etmez

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maca etki etmedi ama düdüklerini genelde biraz gec calmasi kötü bence.

Gardaslar, sali gününden cumartesiye kadar Sivassporla ayni otelde kaldim. Yine tekrarliyorum, Allah korusun ama küme düsse bile ben bu takimla gurur duyuyorum. Malzemecisinden, yöneticisine, malzemecisine kadar hepsi tevazu icinde ve Sivas'imiza yakisir bir takim. Ben en cok buna sevindim. Benle birlikte hirvat bir is arkadasim da oteldeydi, o da bu tevazuya hayret etti. Ben de Sivasli olarak daha bir gururlandim tabi ki

Inanin yönetimin transfer anlayisi tam olmasa da ekonomi anlayisina katiliyorum. 2 sene firtinalar estirip sonumuz Kocaelispor, Sakaryaspor gibi olacagina böyle dengeli gidelim daha iyi (tabi ekonomik dengeden bahsediyorum, sportif dengeyi de yakalamamiz lazim). Allah'in izniyle Sivasspor insallah hicbir zaman devlet kapilarinda, saraylarda el pence divan olmayacaktir bu yönetim anlayisiyla. Tabi transfer konusunda (özellikle yabanci transferinde) maksimum isabet sart. Yeni cikan kurallara göre yöneticiler, kulüpler icin sebep olduklari borclanmalardan dogrudan sorumlu olacakmis. Bakalim transferde "calim" üstüne "calim" atanlar ne yapacak. Bence kendi kalelerine gol atacaklar.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı MOS-BY-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2015, 13:21   #95
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sahanın heryerinde olan ve canla başla mücadele eden her topla buluşan ve topla çok buluştuğu içinde top kayıplarını normal olarak çok yapan KADİR BEKMEZ ciye ayrıyetten teşekkür ediyorum.mükemmel bir gol attı.( haa bu arada maçta Adem Koçak varmıydı )
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ezelşener'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2015, 14:09   #96
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Nihat5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen ne dıyon koçum ben nıye uzuleyım gazatecılerın twıtlerını okuduk oyle yazıyor taraftarmısın takım düşmanımı bellı degıl in sahaya oyna ozaman
Gazetecilerin ne yazdığı umurumda değil benim için kendi gözlemlerim,burda ki yiğidolarin görüşü ve de sivassporun basarisi önemlidir.bir gazeteci tweet atti diye burhani kral yapmam yapamam! Arkasinda forma bekleyen adami ya da takimima haksizlik yapamam..kadiri her hafta elestiririm bu hafta övdũm onu niye gormedin aslan.Eger benden once ve sonrasinda yapilan yorumlari okuduysan burhan konusunda ki genel kanı ;iyi olmadigi yonunde ...sirf bu macin ikinci yarisinda biraz toparladi diye burhan kardesimiz hakkinda iyi diyemem cunku bu oyuncu sene basindan beri formsuz !!! Insaallah kendisini toparlar eski gunlerine doner , keske sahaya girip oynama yetenegim olsa da klavye basindan sallamasam, bana karsi yaptigin bu yorumlara bi nebze cevap vermeye calistim ,lutfen uzatma sevgili kardesim amacimiz sivasspor..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2015, 15:27   #97
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Carlos Hoca Profosyonel Sergen Hoca ise zeki bir hoca. Carlos geldiği günden itibaren gitmek istiyordu bu hem kendisini hemde takımı olumsuz motive ediyordu . Sergen Hoca ise Türkiye ligini biliyor tanıyor futbolcuları nasıl motive edeceğini neler yapabileceklerini bildiği için takımı kısa sürede ayağa kaldırdı. Sergen Hocayla Futbolculuk olarak kendisini kanıtladı şimdi ise Hoca olarak kendisi ıspatlamak istiyor. Carlos ise Türkiye liginde kendisini Dünya futboluna iyi kanıtlamadığı için gitmek istiyordu.
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2015, 18:56   #98
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

-maç 9-1 olabilirmiş
-takımın kendine güveni geldi. ilk 8 içine gireriz diye düşünüyorum.
-dağlara taşlara vuran kadirin gol atması beni şaşırttı. sergen şut çalışması mı yaptırdı acaba.
-antebin kalecisi bizde olsa ilk 5 e oynarız.
Alt 01.02.2015, 19:17   #99
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
-maç 9-1 olabilirmiş
-takımın kendine güveni geldi. ilk 8 içine gireriz diye düşünüyorum.
-dağlara taşlara vuran kadirin gol atması beni şaşırttı. sergen şut çalışması mı yaptırdı acaba.
-antebin kalecisi bizde olsa ilk 5 e oynarız.
Ilk 8 olur mu bilmem ama bu takim küme düserse herseyden önce Türk Futbolu icin yazik olur...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MOS-BY-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2015, 19:35   #100
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

düşmeyiz endişe etmeyin.ligde çok zayıf takımlar var.

Etiketler
değerlendirelim, maçı