Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 27.07.2015, 11:30   #91
heartless58
Yeni Yiğido

23 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 507 heartless58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Bilincli taraftarimiz riza hocayi yuhlayip istifaya cagirmasaydi belki sorardik hocam nerden buluyosun diye.
heartless58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı heartless58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.07.2015, 15:26   #92
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cozememissin abi.. Gecen erdal sarilar 6 milyon tl oyunculara olan borcumuzu kapattik dedi.. Bi oyuncu 3 ay boyunca maasini alamayinca serbest kaliyor.. Yani o 6 milyon tl 2 aylik biriken futbolcu maaslari dersen senelik 36 milyon tl yapar... 36 milyon tl nin ustune %15 lik vergi ekleyince sirf oyuncularin giderleri asagi yukari 41,5 milyona ulasiyor.. cok iyimser yaklasmissin..
Bizim yıllık futbolcu giderimizin 41 milyon olması durumunda Paris Saint Germain le çekişmemiz gerekir.En baba para Atıf senelik 800.000 Tl almıyor mu.Dolarsa 2 kat oynasın 1.5 milyon lira yapsin.Diğerlerinin ortalaması yarısı olsa ki daha azdır.750 bin lira *25.18 milyon dolar ama hadi 20 de.42 milyonu
resmi rakam diyorsan biz arada futbolcuların kafasından dolar fırlatıyoruz demektir ki.En azında Sarılar yapmaz.Ya işte en son tangocu tangocu dendi adam için 1.5 milyon bonservisi çok gördüler ya.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2015, 15:56   #93
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim yıllık futbolcu giderimizin 41 milyon olması durumunda Paris Saint Germain le çekişmemiz gerekir.En baba para Atıf senelik 800.000 Tl almıyor mu.Dolarsa 2 kat oynasın 1.5 milyon lira yapsin.Diğerlerinin ortalaması yarısı olsa ki daha azdır.750 bin lira *25.18 milyon dolar ama hadi 20 de.42 milyonu
resmi rakam diyorsan biz arada futbolcuların kafasından dolar fırlatıyoruz demektir ki.En azında Sarılar yapmaz.Ya işte en son tangocu tangocu dendi adam için 1.5 milyon bonservisi çok gördüler ya.
Usta.. Emin ol ki sirf oyuncu maaslarina 35 milyon tl den asagi bi rakam odemiyoruzdur.. Aatifin 800 bin tl ye imkani yok oynasin.. Bu bilgiye nerden aldiysan yanlis almissindir.. Eger aatif 800 bin tl aliyorsa yonetim buyuk is cikarmis olur.. 300 bin euro demek bu.. Buyuk yanlisin var.. Ha birde oyuncularin mac basi aldigi ucretleri saydin mi? Uc buyuklerde oyuncular en asgari olarak 20 bin tl aliyor bizde 10 bin tl desen, mac basi 13 futbolcu oynatsan bu 130 bin tl yapar.. Komple bi sezonda neredeyse 4,5 milyon tl yapar.. En asgari rakam bu.. Galibiyet, gol atma, gol yeme primleri gibi bin bir turlu primleri hic katmiyorum bu hesaba.. Anlayacagin bu hesaplar sadece yillik ucretlerde kalmiyor.. Once ki yazimda da yazdigim gibi.. Bi oyuncu 3 ay boyunca maasini alamayinca serbest kaliyor.. Simdiye kadar hic basimiz futbolcu maaslariyla, serbest kalma gibi dertlerle ugrasmadiysak, demek ki oyuncular maaslarini hep zamanli aliyor demek.. Bu yonetimin diger anadolu kuluplerine nazaran cok buyuk bi basari demektir.. Futbol sektoru cok buyuk bir sektor.. Kucuk dusunmemek lazim.. Ne kadar bu ligi begenmesekte, ligimiz her yonden avrupada en kaliteli liglerden biri... Cinde yildiz futbolcular 15 milyon euro gibi rakamlar aliyor.. Futbolcularin bu kadar ucuk maas almalarini elestiriyorsan o zaman durum farkli, ama piyasa bi kere bu kadar ucuk.. Kucuk dusunmemek lazim
Alt 27.07.2015, 16:32   #94
GraveYard
Acemi Yiğido

36 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 426 GraveYard FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Futbolcularımıza ödenen yıllık miktar bana göre ancak 20 25 milyon gibi bir ücrettir. Çok spor programlarını izledim bizi ilgilendirmez ama bir programda aziz yıldırım kendi takımının gideri 42 milyon demişti bizim takımımızın kendi bütçesi malum en fazla futbolcularımıza 1 milyon veya 1.5 milyon gibi bir ücret ödemeye gücü yetiyor. Bazı hemşerilerimi anlamıyorum bizim gibi cüzi bir bütçe ile yönetilen takımızı transferlerden dolayı çok eleştiriyosunuz. Sivassporumuza sivaslılar sahip çıkmıyor yardım kampanyası yapılıyo 5 milyonu zar zor topluyoruz unutmayın ki takım otobüsünü bile kendi taraftarlarımızın katkısıyla alınmıştır. Bügun üç büyükler dedimiz kulüplerin arkdasında büyük kişiler var rahatlıkla sponsor ne buluyolar transferlerini yapıyolar ama onlar bile şuan risk altındalar borçlarından dolayı transfer yasağı ve şampiyonlar ligine gidememe gibi durumu var. Lafın kısası sivasa futbolcu getirmek çok zor özel hayat yok diye tercih edilen bir kulüp değiliz biraz sabır gerektiğine inanıyorum ben ne kadar eleştirilsede yönetimimiz bu takım sivasın kendi değerimize biz sahip çıkmalıyız herşeyden önce şehrimizn takımına. Öğrenciyim ama bence 200 lira 1 sezon için çok fazla bir ücret değil diğer takımların kombine fiyatlarına göre. İmkanlarımı zorlayıp kombine alarak takımama biraz olsun destek çıkmak hepimizn görevi.
GraveYard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2015, 17:21   #95
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GraveYard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolcularımıza ödenen yıllık miktar bana göre ancak 20 25 milyon gibi bir ücrettir. Çok spor programlarını izledim bizi ilgilendirmez ama bir programda aziz yıldırım kendi takımının gideri 42 milyon demişti bizim takımımızın kendi bütçesi malum en fazla futbolcularımıza 1 milyon veya 1.5 milyon gibi bir ücret ödemeye gücü yetiyor. Bazı hemşerilerimi anlamıyorum bizim gibi cüzi bir bütçe ile yönetilen takımızı transferlerden dolayı çok eleştiriyosunuz. Sivassporumuza sivaslılar sahip çıkmıyor yardım kampanyası yapılıyo 5 milyonu zar zor topluyoruz unutmayın ki takım otobüsünü bile kendi taraftarlarımızın katkısıyla alınmıştır. Bügun üç büyükler dedimiz kulüplerin arkdasında büyük kişiler var rahatlıkla sponsor ne buluyolar transferlerini yapıyolar ama onlar bile şuan risk altındalar borçlarından dolayı transfer yasağı ve şampiyonlar ligine gidememe gibi durumu var. Lafın kısası sivasa futbolcu getirmek çok zor özel hayat yok diye tercih edilen bir kulüp değiliz biraz sabır gerektiğine inanıyorum ben ne kadar eleştirilsede yönetimimiz bu takım sivasın kendi değerimize biz sahip çıkmalıyız herşeyden önce şehrimizn takımına. Öğrenciyim ama bence 200 lira 1 sezon için çok fazla bir ücret değil diğer takımların kombine fiyatlarına göre. İmkanlarımı zorlayıp kombine alarak takımama biraz olsun destek çıkmak hepimizn görevi.
42 milyon euro....
Alt 27.07.2015, 17:32   #96
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yaa ne kadar cok bilmisiniz var

yaa beyler bu kulup kongre yapmiyormu mali tablo ibra edilmiyormu gidin üye olun I bra edilirken tek tek inceleyin ve hesabini sorun

simdi ne para veriyorsunuz nede destek ama ezbere hesap yapiyorsunuz

bende istiyorum iyi oyuncular alinsin el attigimiz oyuncu koparip alalim ama bu imkansiz biz borclanirsak isler ters giderse bizin borctan cikacak kapasitemiz yok

bir bursa bir konya bir rize bir kayseri borclansanda o sehirlerin dinamikleri o borclari öder ama sivas sehrinin dinamikleri 2.lig seviyesinde bunu kabullenin ve ona göre konusun

bana kizacalar vardir ama ama bütün ligleri inceleyin ve bakin bakalim.

lutfen biraz dikkatli olalim
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2015, 17:36   #97
GraveYard
Acemi Yiğido

36 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 426 GraveYard FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
42 milyon euro....
Herneyse artık beni onlar ilgilendirmez sadece sabırlı olunmalı transfer konusunda mevcut bir bütçemiz var ona göre bişiler yapmaya çabalıyor yönetim iyi kötü önemli olan bizim şehir olarak sivasspora ne kadar sahip çıktımızdır.
GraveYard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2015, 17:48   #98
cengo64
Tecrübeli Yiğido

Başkan da demedi mi 3-5 futbolcu çok rakam tutuyor digerleri o kadar değil diye.Batuhan a ne ödedik mesela.':% kişilik kadroda Apo ne aldı.Burhan yeni anlaşmayı yıllık 600.000 tl diye yazıldı bir yerde mesela..Bilen varsa yazsın mesela bilmiyoruz ki.Fenerbahçeliler biliyor mesela.Bunu diyorum.Bi de yaklaşık 50 milyon TL+Medicana dan ne aldıysak dersek.Kötü bir tablo mu.Tekrar söylüyorum.Niye gocunuluyor ki bilgi verilmesinin istenmesinden diyoruz.Kim kızar ki.Niye yani.Bırakılsın diyoruz bu fakir edebiyatı.Tangocuyu alamadık.Ben de kısaca seyrettim.Hem sert hem teknik di.Udinese 1.200 verirse biz 1.5 vermeliydik.Teknik direktörümüz çok istemişti.Benim neticede dediğim,Sivasspora bakkal dükkanı muamelesi yapılmasın.
Alt 27.07.2015, 18:02   #99
cengo64
Tecrübeli Yiğido

Maçkolik sayfasında Kadir in değeri 2.5 milyon euro gözüküyor.Biz kaça el sıkıştık.Ben görmedim bir yerde gören var mı.
Alt 27.07.2015, 18:04   #100
cengo64
Tecrübeli Yiğido

Acıların takımıyız.Ligin dibine anca oynarız deniyor zaten taraftara.Ben ne desem boş.

Etiketler
anlayışı, transfer, yönetimimiz