Ya keneler illa böcek olması mı gerekiyor.bunların insana benziyeni varmı? Çünkü manita kene gibi yapıştı.bırakmıyor.Acaba bu kenemidir. Alla alla beni bi aydınlat cihadım.... ( BEKAR KEREM ) : ) : ) anlamışsındır artık cihad sen.
Ya keneler illa böcek olması mı gerekiyor.bunların insana benziyeni varmı? Çünkü manita kene gibi yapıştı.bırakmıyor.Acaba bu kenemidir. Alla alla beni bi aydınlat cihadım.... ( BEKAR KEREM ) : ) : ) anlamışsındır artık cihad sen.
bekarlığa son...
KEREMİM SENİN DEDİGİN KENELER TEHLİKELİ KENELER KENE GİBİ YAPIŞANLARDAN TIRSICAKSIN WARDIR ELBET Bİ ÇIKARLARI AMA BİZİM KORUMA ALTINA ALDIGIMIZ KENELER KORUNMAYA MUHTAÇ HAYWANLARDIR :((((
ONLARI KORUMAYALIM DA NABALIM
ARKADAŞLAR ARAMIZDAKİ BAZI AYRILIKÇI İNSANLAR ANTİ KENE GRUBSUNU KURMAK İSTİYOLAR BUNLARA GEREKEN CEWABI EWLERİNİZDE BESLEDİGİNİZ KENELERİ ÜZERLERİNE SALARAK WERELİM
ARİF REİS NEREDE BİZ ORADAYIZZZZ
ARİF BAŞKAN KENELER ŞAMPİYON
RUSLAR KİMMİŞ BARON KİMMİŞ HİÇ TAKMAZ KENE..,.. ANTİLERİN ELİNE WERECEK KENE.....YILLAR YILI HİZMET ETTİN SEN BU ÜLKEYE....İNLEYECEK DÖRT BİR TARAF KENELER DİYE...............KENELER KENELER KENELER YİNE
---------------------------------------------------------------------
""""ToPrAgA CaN VeRdİk BaYrAğA KaN VeRdİk AlLaH a KuRbAn VeRdİk BiZ Bu KeNeLeRi KaRsIlIkSıZ SeVdİk""""
ben cihad in uyelık için sundugu sartları begenmemıs bırı olarak artık ANTI KENECI oldugumu acıkladım en buyuk kene düsmanlarından biri olacam bundan sonra
ben cihad in uyelık için sundugu sartları begenmemıs bırı olarak artık ANTI KENECI oldugumu acıkladım en buyuk kene düsmanlarından biri olacam bundan sonra
sende aramıza hosgeldın twity....
ANTİ-KENELE CİLER LÜTFEN BU TOPİĞE ARTIK YAZI YAZMAYIN KENDİ TOPİĞMİZİ ACIYORUZ....
BENDE KENE DÜŞMANIYIM DİYORSAN ANTİ-KENELER E UYE OL...
ŞARTLAR ÇOK BASİT 32 RESİMDEN WAZGEÇTİK 2 TANE RESİM WEDE KİMLİK FOTOKOPİSİ YETERLİ
Kene Sewenler Dernegi üyesi Olarak Kene Tezawratiğmizi Sunuyorum
Ruslar Kimmiş Anti Kimmiş Hiç Takmaz Kene.....atnilerin Eline Werecez Kene......yillar Yili Hizmet Werdi O Bu ülkeye.......inleyecek Dört Bir Taraf Keneler Diye......keneler Keneler Keneler Yine
RUSLAR KİMMİŞ ANTİ KİMMİŞ HİÇ TAKMAZ KENE
ANTİLERİN ELİNE WERECEZ KENE
YILLAR YILI HİZMET ETTİ O BU ÜLKEYE
İNLEYECEK DÖRT BİR TARAF KENELER DİYE
ARİF BAŞKAN KENELER ŞAMPİYONN :=)))
----------------------------------------------------------
""""ToPrAgA CaN VeRdİk BaYrAğA KaN VeRdİk AlLaH a KuRbAn VeRdİk BiZ Bu KENELERİ KaRsIlIkSıZ SeVdİk""""