Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: DUYURU....
Alt 10.08.2006, 01:46   #91
Ertugrul
Gast

Standart -->: DUYURU....

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah bir gün sürekli birbirlerini sırtından vuran , birbirlerini bazen ingilizlere bazen amerikalılara karşı satan ve unutmayın ki 90 yıl önce bizi de sırtımızdan hançerleyen araplar da Türkler yada başka bir müslüman cemaat için yukarıda ki hemşehrilerim gibi duygulara sahip olurlar.
İhtişam içerisinde yaşayan , petrolü rafine edip satarak dünyaya yön vermek yerine amerikan ve ingiliz şirketlerine hammadde olarak verip kendilerini yönettiren , araplar da hepimiz gibi müslüman olan filistine yahut lübnana destek verebilecek karaktere ulaşır.
Lütfen unutmayalım ki öncelikli olan bizim ülkemizdir. Hergün bu topraklarda bir çok gencimizi şehit vermekteyiz.Yıllardır hiçbir arap ülkesinde bu konuda destek gelmediği gibi 90 yıl önceki gibi yine sırtımızdan vurulduk ve vuruluyoruz.Biz ülkemizi yıllarca koruduk , direndik ve teslim olmadık araplar gibi.
Benim için benim ülkemindir. Bu ülkenin vatandaşlarına , gençlerine iş imkanı veren şirketin amerikan fransız ve arap olması arasında kanaatimce fark yoktur. Kraldan çok kralcı olmaya karşıyım.
Yazınıza katılmıyorum şu anda Lübnanda insanlık dışı katliamlar sürerken,daha konuşmasını dahi öğrenememiş bebekler hunharca öldürülürken,anaların gözünden yaş yerine kan damlarken önce benim memleketim lafı çokda şık durmuyor.
Kanatimce bu kirli savaşın bir ucuda yakında Türkiyeye dokunacaktır o zaman böyle rahat konuşabilcekmisiniz.
Tarihden estantaneler anlatarak sanki masumlar bu vahşeti hak etmişer gibi konuşmak çok yersiz helede bi hukukçuya hiç yakışmıyor kimse atalarının işlediği suç için cezalandılamaz ki bu suçda tarih önünde sabit değildir şimdi gereksiz Arap düşmanlığının hiçde yeri değil Arap halkı başka yöneticileri,kralları,devlet başkanları başkadır.
Türkiyedede abd üslerinin olduğunu unutmayınız ve körfez savaşlarında buralardan kalkan uçakların masumları vurduğunu hatırdan çıkarmayanız ne yani şimdi incirlik üssü var diye Türkiye vatandaşlarıda zulmü hakedecekmi.
Şahsen ülkemde kurulan işletmelerin kökleri beni ilgilendiriyor ve içtiğm kolayla yada yediğim çikolatayla masumların ölmesini istemiyorum.Akifin dediği gibi:
Zulmü alkışlayamam Zalimi asla sevemem

YAŞASIN KÜRESEL İNTİFADA

Alt 10.08.2006, 08:14   #92
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kana7 deniz fenerini izleyince olatın ne kadar iç acıcı oldunu gördüm diğer kanalları dolaşıyorum magazin bizi kandırıyorlar uyutuluyoruz şırıngayla tv şırıngası türk halkı olarak aklımızı başımıza almamız gerekir...
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.08.2006, 09:01   #93
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Habib Siam dünyaya haykırdı!
Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam'dan dramatik feryat. Siam çocukların katledildiğini belirterek emzikli bir bebeğin fotoğrafını gösterdi tüm dünyaya haykırdı...

Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam, Lübnan'da İsrail saldırılarında 350 çocuğun öldüğünü belirterek, 'Bu çocuklar ölürken dünya nasıl uyuyor?' dedi

Türk Kızılayı'nın Lübnan'a yardımlarından dolayı dün Ankara'daki Kızılay Genel Merkezi'ne teşekkür ziyaretinde bulunan Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam, Lübnan'da öldürülen 1000'den fazla kişinin 350'sinin "12 yaşın altındaki çocuklar" olduğunu belirtti; dünyaya, "Bu çocuklar ölürken dünyanın geri kalanı nasıl uyuyor?" diye seslendi.

Siam, İsrail'in politikasını düzeltmediği sürece bölgeye barış ve huzurun gelmesini olanaksız gördüklerini belirterek, Lübnan'da hayatını kaybeden emzikli bir bebeğin fotoğrafını gösterdi. Büyükelçi, "İşte modern Batı'nın empoze ettiği savaş bu" dedi. Savaşta masum sivillerin öldürüldüğüne dikkat çeken Siam, "Bu çocuğun annesi, kız kardeşi mi kaçırılan askerlerin sorumlusu? Neden bu kaçırılan askerler yüzünden bizim yollarımız, hastanelerimiz, bakımevlerimiz yıkılıyor?" diye sordu. Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali de Lübnan'da yaşananları "insan odaklı afet" olarak nitelendirdi. Türk Kızılayı yardım konvoyu ile Lübnan'a giderek incelemelerde bulunan AKP Balıkesir Milletvekili ve Türk Kızılayı gönüllüsü Turhan Çömez de Lübnan'da gördüklerine bugüne kadar hiçbir yerde rastlamadığını ifade etti. Çömez, "Bugüne kadar böyle bir dram, acı, vahşet görmedim" dedi.

İsrail hız kesmiyor
Lübnan'daki Hizbullah militanlarına yönelik saldırılarını 29'uncu gününde de aralıksız sürdüren İsrail, dün kara harekâtını genişletme kararı aldı. İsrail savaş uçakları, dün Bekaa Vadisi'nin güneyindeki Maşgara kasabasını bombaladı. Yıkılan 2 katlı bir evin enkazında kalan aynı aileye mensup 7 kişi öldü. İsrail hücumbotlarının, Lübnan'ın en büyük Filistin mülteci kampını Eyn El Hılva'yı vurması sonucu da 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. İsrail'in 3 gün önce Beyrut'un güneyindeki Şiyye'ye düzenlediği hava saldırısında daha önce 30 olarak açıklanan ölü sayısı ise 41'e yükseldi.

Lübnan Kurtarma ve Yardım Komisyonu, saldırılarda bugüne dek yüzde 30'u 12 yaşın altındaki çocuklar olmak üzere 1087 kişinin öldüğünü ve 3568 kişinin yaralandığını bildirdi.

El Cezire TV'si, Güney Lübnan'da İsrail'le çatışan Hizbullah militanlarının Ayta El Şaab köyünde 4, Taybe köyünde de 7 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu. Bir İsrail askeri sözcüsü de, güneydeki çatışmalarda 15 kadar askerin "vurulduğunu" söyledi, ancak başka ayrıntı vermedi.

'Hayfa'yı terk edin'
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, dün gece yaptığı konuşmada, İsrail'in, örgütün füze kapasitesini zayıflatamadığını, savaşçılarının Güney Lübnan'ı, "istilacı İsrail askerlerine mezar edeceğini" söyledi. Tüm yerel ve bölgesel televizyon kanallarında yayımlanan konuşmasında Nasrallah, İsrailli Araplardan da liman kenti Hayfa'yı terk etmelerini istedi. Hizbullah dün İsrail'e 100 füze attı.
Alt 10.08.2006, 14:01   #94
Ertugrul
Gast

Lübnan'da Rus keskin nişancılar

Yedioth Ahranoth
gazetesinin bildirdiğine göre, Afganistan ve Çeçenistan savaşlarına katılmış olan Rus askerler şimdi de Lübnan’da İsrail saflarına katılmış durumda.

Gazetenin açıkladığına göre aslen Yahudi olan bu Rus askerler birkaç seneden beri Filistin’de yerleşimci olarak bulunuyorlar.

Kanas (diye bilinen keskin nişancı silahı) üzerinde çalışan bu askerler, Güney Lübnan’daki savaşta (ön plana çıkan) Golan Tugaylarına destek olmak için çağırıldılar.

Gazete, İsrail kuvvetlerinin iki hafta önce Hizbullah üyelerinden gördükleri direnişten sonra Bint Cubeyl’deki savaşa katılmak için çağrılan bu sniperların yaşlarının 35 ila 40 arasında değiştiğini belirtti
KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Alt 10.08.2006, 14:50   #95
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

kahrolsun israilll yav 5 bin nufusu var tüm dünyaya hakimlik yapmak istiyo yavvvvvvv ne işş
Alt 10.08.2006, 15:23   #96
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

[SONMEZ]ADLI ÜYEDEN ALINTI[B]UMUTLAR SÖNÜYOR...
OCAKLAR SÖNÜYOR...
HAYATLAR SÖNÜYOR...
.
.
YEŞEREN FİLİZLER SOLUYOR...
AÇACAK TOMURCUKLAR SOLUYOR...
BAHÇEMDE GÜLLER SOLUYOR...
.
.
TANKA KARŞI, SAPAN TAŞI...
MERMİLERE KARŞI, ÇAKIL TAŞI...
BOMBALARA KARŞI, MİSKET TAŞI...
.
.
YA SİZLER...???
YALTAKÇI, YALAKACI, KALTAK RUHLULAR...!!!
RUHSUZ NÜMAYİŞLERİN, UMARSIZ TEMAŞACILARI...!!!
KAHBE SÜNEPELER GİBİ İHANETE KUYRUK SALLAMANIZ YETMEDİ Mİ...?
AKITILAN KANLAR, ŞERBET TADI MI VERİYOR SİZLERE...?
.
.
YA BİZLER...???
SUSKUN YÜREKLER... ÇOK MU EĞLENCELİ Kİ;
PEMBE RÜYALARIN, KAPKARA KABUSLARA DÖNÜŞÜNÜ
PEMBE DİZİ İZLER GİBİ İZLİYORUZ...?

AAAHHH... AH...
ARKADAŞLAR...
İÇİM YANIYOR İÇİMMMMMMM..KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ GARDAŞ HEMDE NASIL İÇİM YANIYOR ANLATAMAM
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.08.2006, 15:29   #97
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Adolf Hitler'i idam sehpasına koymuşlar ve "son isteğin ne" diye sormuş yargıç.

Hitler'de "Kimliğimi Değiştirmek ve Yahudi Olmak İstiyorum, Böylelikle Dünyadan Bir Yahudi Daha Gider" demiş.

Irkçılığı kabul etmiyorum ama bazen bu adamı alkışlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ya bunların yarısını yakmasaydı o zaman dünyanın sonu ne olacaktı.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.08.2006, 16:19   #98
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Beni niye vurdular anne...

Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”

Utanıyoruz, insanlığımızdan utanıyoruz. Bu çocuklardan utanıyoruz. Katillerden iğreniyor ve utanıyoruz. İsrail; Filistin ve Lübnan’da insanlığı öldürürken Amerika İncirlik’ten çocukları öldürmesi için TIR’larla bomba gönderiyor. Alçaklar!
Türkiye çocukları öldürecek bombaları taşıyan TIR’ların eskortluğunu yapıyor. Yüzsüzler.
Böyle bir fotoğraf kullandığımız için hem üzgünüz, hem utanıyoruz.
Üzgünüz! Lübnan’da, Filistin’de ve diğer yerlerde bu feryad u figanı yükselten bombalar şuradan, burnumuzun dibinden, Adana’dan, İskenderun’dan gidiyor. Üzgünüz! Hâlâ TBMM İsrail Dostluk (!) Grubu’nda aşkla, şevkle görev yapan milletvekilleri var. Üzgünüz bu milletvekillerine oy verip oraya gönderen bazı insanlarda hâlâ bir pişmanlık, bir nedamet, bir tevbe arzusu uyanmamış.
Üzgünüz! Yürüdüğümüz sokaklarda onlardan biri de vardır diye.
Utanıyoruz! Sofraya oturup yemek yiyebildiğimiz için..
Utanıyoruz! Akşam yatağa uzanıp uyuyabildiğimiz için...
Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”
Utanıyoruz, insanlığımızdan utanıyoruz. Bu çocuklardan utanıyoruz. Katillerden iğreniyor ve utanıyoruz. İsrail; Filistin ve Lübnan’da insanlığı öldürürken Amerika İncirlik’ten çocukları öldürmesi için TIR’larla bomba gönderiyor. Alçaklar!
Türkiye çocukları öldürecek bombaları taşıyan TIR’ların eskortluğunu yapıyor. Yüzsüzler.
Böyle bir fotoğraf kullandığımız için hem üzgünüz, hem utanıyoruz.
Üzgünüz! Lübnan’da, Filistin’de ve diğer yerlerde bu feryad u figanı yükselten bombalar şuradan, burnumuzun dibinden, Adana’dan, İskenderun’dan gidiyor.
Üzgünüz! Hâlâ TBMM İsrail Dostluk (!) Grubu’nda aşkla, şevkle görev yapan milletvekilleri var. Üzgünüz bu milletvekillerine oy verip oraya gönderen bazı insanlar da hâlâ bir pişmanlık, bir nedamet, bir tevbe arzusu uyanmamış.
Üzgünüz! Yürüdüğümüz sokaklarda onlardan biri de vardır diye.
Utanıyoruz! Sofraya oturup yemek yiyebildiğimiz için..
Utanıyoruz! Akşam yatağa uzanıp uyuyabildiğimiz için..
Utanıyoruz! Sabah kalkıp işimize gücümüze dönebildiğimiz için utanıyoruz..
Bir kez, sadece bir kez Lübnan’da feryat eden babanın ellerindeki bebeğin bizim bebeğimiz olduğunu hissedebilsek, adamlığımızı, erkekliğimizi, kadınlığımızı, insanlığımızı, Müslümanlığımızı hissedip doğrulacağız.
Müslüman müslümana kardeş kılındı.
Bunu oyuncak mı belliyoruz?
Nasıl yemek yiyebiliyoruz? Nasıl işimize gücümüze devam edebiliyoruz? Nasıl şenlikler, eğlenceler tertipleyebiliyoruz? Nasıl insan olduğumuzu söyleyebiliyoruz?
Başta İslâm alemi, bütün dünya üçbuçuk siyonistin oyuncağı haline geldi..
Bu vahşeti durdurmak için canla başla, gece gündüz çalışmayan hiçkimsenin ne insanlık, ne İslâmlık iddiası olabilir...
Ey insanlar ayağa kalkın bu vahşeti durduralım.
ABD,AB gibi zalimlerden medet ummayalım.
BMgibi uluslararası kuruluşlar insanlık onurunu ayaklar altına aldı.
Çocuklar ölüyor, insanlık ölüyor, dünya ifsad oluyor, Arap Birliği ve İKÖ oyalanma turlarında ve dünya seyrediyor.
Gelin bu çocukları kurtararak, insanlığı ve dünyayı kurtaralım.
Katillere, işgalcilere, sömürgecilere, canilere; bunların destekçisi ve seyircisi devlet ve iktidar adlı şebekelere, ölüm satıp ölüm alan silâh tacirlerine, bir damla petrol için dünyaya toslayıp her yanı kana boyayan İspanya boğalarına dur diyelim.
Siyonist-Evangelist çeteye ve ruhuna onlara satanlara tek tek dur diyelim. Yedi milyar insanın yaşadığı bu gezegende yoksa hiç mi insan kalmadı ki, bu gezegen deliler ve caniler arenasına döndü?..
“Ya Rab! Bu uğursuz gecenin yok mu sabahı / Biçarelerin mahşerde mi felâhı?..”
Ey dünya, ey hayat! Ne çekilmez oldun, ne çok ağır geliyorsun.
Gel ey ölüm!..

af
“Ya Rab! Bu uğursuz gecenin yok mu sabahı / Biçarelerin mahşerde mi felâhı?..”

Allah sen muslumanları muzaffer kıl daha fazla yureklerımızı daglama..
yusufyula
10 2006
08:15

Aciz Kulum
Allahım ne kadar aciz olduk.Ne oldu bize,hala ölü toprağı var üzerimizde.Bu kabuk nasıl kırılacak.Bir çıkış yolu göster Allahım.Nusretini bekliyoruz Rabbim.Engeller her yanımızı kaplamış.Suçluyum kendimi sorumlu hissediyorum.Elim kolum bağlı,bir tek duamız var oda yarım yamalak.Sen mazlumlara Yardım et Allahım.Zalimleri perişan eyle Allahım.Amiiin. Halil Ayyıldız
10 2006
12:10

akepe'ye cagrı
bu vebalın sorumlusu akp ve yandaşlarınındır tum muslumanlara sesleniyorum bu vebale ortak olmayın yol yakınken bu işbirlikçılerin kımin hizmetinde oldugunu anlayın ve saflarınızı sıklaştırın ahmet yıldırım
10 2006
13:00

allah belalaruını versin
allah bu zalim siyonist rejimin ve destekçilerinin belasını versin unatınıyorum kendimden nasıl bir müslümanız biz filistin de lübnanda ölen din kardeşlerim için bişey yapamamaktan utanıyorum bu siyasicilerden allahım gazabını şu siyonist rejime ve destekçilerine gösterki allahım ne olur yalvarıyorum sana enkısa zamanda ver cezalarınıne olur dursun bu zülüm yeter artık zafer müslümanların allah yardımcımız olsun essalamun aleykum mehmet serkan ulu
10 2006
13:22

KİM VERECEK BU BEBEĞİN HESABIN
Katil siyonistler müslüman kanı içmeye doymazken müslüman halkların hükümetleri sessizliğin içine gömülüyor olanlara seyirci kalıyor bebek katili siyonist bir devletin büyükelçisi nasıl oluyorda hala bizim topraklarımızda duruyor ALLAH(C.C.) bu zülmü yapan ve destekleyenlerin belasını versin. yunus çalık
10 2006
13:47

allah belanızı versin
allah belanızı versin...

Editör: Sayın okuyucu, lütfen gereksiz tekrarlardan sakının! mustafa ünal
10 2006
14:02

suç bizdemi israildemi
suç bizdemi israildemi ?oturp yerimizden nara atmakdan baş ka ne yapıyoruz hiç. yahudi malarını kulanıyoruz yahudiler ğibi yaşıyoruzsonra müslümanız diyoruz hak yolunda olan biziz muzafer olan biz olmamız gerekirken neden onlar şimdi muzefer. celal
10 2006
14:12

menu
suudı kralına sofra menusu dusunecegınıze hukumet olarak ne yapabılırız su avucumuzn ıcı kadar olmayan sıyonıstlere karsı ne yapıp ta dınımızı kuratrırız dıye dusunun!! esra unver
10 2006
14:21

SIRA BIZIM COCUKLARIMIZA GELME
Biz Müslümanlar hiç bir zaman kadın yaslı ve cocuklara zülüm etmedık ısraılın bu yaptıgı nemrutluktan baska bırsey deyıl o halde nemrutları durdurmak bızlerın görevı deyıl mı yarın bıze sıra gelecek fırattan nıle kadar ıstıyorlar.
bır sahabe gelmış yaresulullah ben devemı allaha emanet ettım. resullah buyurmus bır kazıga bagladınmı devenı? hayır ya resulullah. "o halde gıt bagla sonra allaha emanet eyle" demıs.
önlemımızı sımdıden almassak sonra acısını cok cekerız haydı türkıye mıtınglere destek verelım saldırılar karsısında dımdık ayakta duracagımızı tüm dünyaya gösterelım FURKAN
10 2006
14:25

katil köpekler
Allahım ebabillerini gönder ey siyonist israil
cehennem seni bekliyor muammer bat
10 2006
14:43

utanalik
Chavenez kadar müslüman ülkeler olamadi.. ama Latin Amerikan ülkelerinin hepsi Beyaz adamin vahsiligini gördügü icin Sayin Chvanez isyan ediyor..Peki müslüman ülkelerin müslüman gözüken baskanlari hic utanmiyormusnuz.. ahmet safa
10 2006
14:44

AKP'ye
AKP siyonist israilli alçaklarla işbirliği ve dostluklar kurarak orta doğudaki acıya da ortak olduğunu ve yarın tarih ve Allah önünde hesap vereceğini unutmamalıdır... yunus şimşek
10 2006
15:06

Bu Günah Hepimizin
Bu görüntüler karşısında dizleri üzerine yıkılmayan bizler... Halen yahudi mallarını tüketmekte israr eden bizler... Amerikan askerine dua eden bu hükümete oy verdiği için pişman olmayan bizler... tek suçlu israilmi sanıyoruz... Vijdanlar rahat olmasın... mahşer günü Lübnanlı, Filistinli Anneler, Çcocuklar NEREDEYDİNİZ DİYE HAK ALACAKLAR, HESAP SORACAKLAR...Biz halen gece haberlerini magezin programlarını coco colalarımızı yudumlayarak uykularımıza dalalım... YAZIKLAR OLSUN BANA...

Türküm... Müslümanım... UTANIYORUM... Turuncu
10 2006
15:08

suclu bizleriz
s.a
hala uyuyor insanlik...iclerinde kardes acisini hissedecek kadar imana sahip degillerki hala...

Onlarin basinda degil ya zulum rahatlar... bu medya uyutuyor insanlari... Saadet Partisinden baska varmi bu masumlara sahip cikan.. oyleki cogu insan hizbullahi terorist biliyor. insanlik bilincsiz... hepimiz cevremizden sorumluyuz... elimizden geldigi kadar anlatalim...

Allahim caresiz mazlumlarin gonlune ferah ver Rabbim... Sehadetlerini kabul et bizide affet Rabbim :( amin... zuleyha
10 2006
15:29

ente mevlene fensurne alel...
Ya RAB Şumübarek günlerin yüzü suyu hürmetini kahhar ismi şerifinin hürmetine müslamanlara eziyet edenlri kahru perişan eyle Mehmet Akif DOLMA
10 2006
16:09

YA RAB... BU NE BÜYÜK BİR ACI......NE BÜYÜK SABRIN VAR ! NE OLUR ? ARTIK MÜSLÜMANLAR BİRLİK OLSUN.... İSRAİLOĞULLARINI GAZABINLA PERİŞAN ET ! ! !
10 2006
16:15

Şerefsizler!
bu şahıslar kendilerini bişey sanıyorlar.Nazilerin zamanında onları yaptığı eziyetleri şimdi bu ********ler müslümanlara yapıyorlar.Böyle şey olmaz intikam almak bu mudur?benim yaşım daha 15 eğer ben biraz daha büyük olsaydım bu insanların kökünü kurutmak için elimden gelini yaparım.Allah bu yapılanları görüyor ve dilerim ki medeniyetteki gibi allahın yapılmaması gereken şeyleri yaptıkları için başlarından ne felaketler geçer. İnşaallah bu israillilerinde başından da bu felaketler geçer allah herzaman bunları görür ve cezasını herzaman verir siz canınızı sıkmayın kardeşlerim Semih Togan
10 2006
16:15

Allah BELANIZI VERSİN
Allah İsrail ABD ve işbirlikçilerin belalarını en kısa zamanda ver ver Allahımda biz müslümanları güldür Allahım Hasan DURDU
10 2006
16:20

Millî Görüş uyandırıyor: Büyük mitingler devam ediyor

12 Ağustos Niğde

Saadet Partisi, İsrail’in yaptığı vahşete sessiz kalmayarak, Türkiye’nin dört bir yanında ‘İsrail’i Tel’in Filistin’e Destek’ mitingi düzenlemeye ...

Ortadoğu huzur istiyor

ANKARA
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, resmi ziyaret için Ankara’da bulunan Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud onuruna Çankaya ...

15 TIR dolusu cephane daha yola çıktı

İncirlik Üssü’nden Mersin Silifke ilçesine askeri mühimmat sevkiyatı sürüyor. Önceki gün 15 TIR dolusu askerî malzeme buraya gitmişti. Dün de ...

Allah belanızı versin!

Beni niye vurdular anne...

Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / ...

fazla soze gerek yok ! Bu ********lere birileri artik dur desin.
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
TAŞ KONUŞTU!..
Alt 10.08.2006, 23:40   #99
Ertugrul
Gast

Standart TAŞ KONUŞTU!..

PEYGAMBER MUCİZESİ

Malumunuz üzere Sahih Hadislerin birinde Efendimiz, ahir zamanda Siyonistlerin müslümanlara saldırılar başlatacağını ve bu büyük saldırılara müslümanların direnmesiyle birlikte İslam ümmetinin birleşeceğini ve hatta taşların bile dile gelerek konuşacağını müjdelemiştir..

TAŞ KONUŞMUŞTUR!

Efendimiz bu meşhur Hadis-i Şerifinde bu yapılacak savaş esnasında taşların konuşacağını ve
- 'Ey müslüman arkamda siyonist var!' diyerek müslüman savaşçıları uyaracağını müjdelemiştir..

Yıllardır düşünür tefekkür ederdim!
Kendi kendime çok sormuşumdur!
Taş konuşur mu? Ve taş nasıl konuşur?
Muhammed'ül Emin söylediyse bu vakı'a mutlaka olacaktır! Ama nasıl?

FİLİSTİN'İ GÖRDÜM!

Yıllar önce Filistin ziyareti esnasında o bölgeyi gözlemlerken arkasına saklanılacak şekilde büyük taşlar görmedim ve hayretler içinde kaldım bu nasıl bir mucize olacak hangi taş ve nasıl konuşacak? diye kendi kendime çok sordum!
Ancak bugün, Siyonist İsrail'in aylar önce başlattıkları duvar inşaatını görünce hadisdeki mucizeyi anladım..

İNŞASI BAŞLATILAN 'UTANÇ DUVARI' O TAŞ'TIR!!

Siyonistler 700 km uzunluğunda 14 metre yüksekliğinde TAŞ'tan duvar inşa ediyorlar ve bu taş fİLİSTİN'LİLERLE, iSRAİL'LİLERİ AYIRIYOR bu duvar LİSAN-I HAL ile, değil müslümanlara tüm dünyaya şöyle sesleniyor!

- Ey dünya benim bu tarafımda müslümanlar diğer tarafımda Siyonist işgalciler var!!

Bu büyük bir mucizedir ve Efendimizin bir müjdesi daha gerçekleşmektedir..
Bize düşen mazlumdan yana zalime karşı tavır almaktır. Biz İsrail oğullarına düşman değiliz! Eğer düşman olsaydık Firavun zulmüne karşı Firavunu alkışlamamız gerekirdi! Halbu ki bir müslüman
' Afferin Firavun ne iyi yapmış dese dinden çıkar' Kur'an bize Firavun'u lanetletir ve İsrail oğullarını destekletir!
Biz zalime karşıyız, mazlumun yanındayız!

DÜN ONLAR MAZLUMDU!

Dün İsrail oğulları mazlumdu, zulme maruzdu!
Bugün İsrail zalimdir!
Filistin'li, Lübnan'lı mazlumdur!
Yarın Filistin'li kuvveti ele geçirse ve İsrail'e zulmetse bu kez de Onların karşısında İsrail oğullarının yanında saf tutarız!
İsrail'in yapması gereken bir an evvel bu zulme son vermesidir!

ŞEVKİ YILMAZ

Alt 11.08.2006, 00:23   #100
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugün bütün dünyanın gündeminde olan tek konu
--Batının ,birleşmiş milletlerin, bütün kurumları ile filistinlilere ve lübnan'a yapılan SOYKIRIMA sessiz kalmaları idi.
--Bu sabaha karşı bütün devletlerin ajanslarına MÜSLÜMANLARA karşı anti tepki vermek amacı ile ingiltere havayollarına törer saldırısı yapılacağı haberleri düşüldü.
--Bu haberler külliyen yalan ve uydurma haberdir.
amacı dünya kamuoyuna müslümanları terörist ve saldırgan göstermektir.

BU AMAÇLARINI İSPATLAYAN NEDENLER
a-Bütün dünya kamuoyunda bush ve yanındakilerinin soykırıma sessiz kaldığı ve yakındaki seçimler öncesi anketlerdeki oylarının düşmesi.
b-Bir terör saldırısı düşünün daha planlanma aşamasında bütün istihbaratların haberi olacak-düşünülen eylem dünyada hiç denenmemiş ve başarılı olma olasılığı sıfır olacak.
c-Saldırıyı gerçekleştirecek olanların ve tutuklananlar hakkında tutarlı hiçbir bilgi yok.

Kısacası filistin ve lübnan'a yapılan soykırım başından beri bilinçli ve dünya kamuoyu önünden saklanarak yapılıyor.Oyunlarını bozacak her türlü oluşuma ise bugün yaptıkları gibi uydurma haberler ile yandaş toplama içindeler.

...TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ olarak gerekli girişimlerin derhal yapılması dünya kamuoyunu kendi istihbaratı birimlerince aydınlatması temennim ile.
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır