Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 16:10   #91
dieforyou7
Acemi Yiğido

dieforyou7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 dieforyou7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

taraftarımız cekırdekcı oldu!!!! herkesın bağırması lasım!!! atkısı olmayan maca gtmesın kardesım forman olmasa bıle atkın olcak!!!! ben tum sıvas taraftar derneklerıne seslenıyrm atkısız maca gelenı almayın kardesm yaa ya da bole bı kampanya baslatın hem kulup kazansın hemde sıvas taraftarı bıras sov yapaın yaa oturup ole macı ızllıonuz bole sey olmas tmm ASY de ses zor cıkartırsınız ama atkılar oldğu zamn atklılarıda mı sustrcaklar sız salıcaksınız o goruntu yetıcek!!!!sanırım istanbul taraftar derneğnın gozune carpmıstr yenı acıktakı o kosedekı taraftarlar...
dieforyou7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 20:18   #92
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 GFBerkin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
koutds_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet maçta biraz daha dağınık olmasaydık iii olacaktı ama şu parayla getirilen üsküdarlı grup mu ne vardı onlar olmasaydı daha iii olcaktı... biz her maçta daha güzel organize oluyorduk ve güzel güzel destakliyorduk takımızı ama nedense paraylşa taraftar getiriyorlar maça nedense anlamıyorum sözüm istanbul taraftarlar derneğine oky...

KARDEŞ SANA YAZIKLAR OLSUN BİZ SİZİN İÇİN ORDA YIRTINDIK GIRTLAK PATLATTIK BİZ KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIK EĞER PARADA GÖZÜMÜZ OLSAYDI MAÇA GELMEZDİK SEMTİMİZDE HERTÜRLÜ ŞEKLİMİZ VARDI BİZ KİMSEDEN 5 LİRA PARA ALMADIK ALMAYIZDA BİZİM SİZİN VERECEĞİNİZ 300 500 MİLYONA İHTİYACIMIZ YOK BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT BİR İNTERNET CAFEM VAR SÖYLEMESİ AYIP AMA BİZ 5 LİRA PEŞİNDE ÇAPULCU İNSANLAR DEĞİLİZ + DİĞER ARKADAŞLARIMINDA TEKELİ VAR DİĞERLERİDE ÇOK İYİ YERLERDE ÇALIŞIYORLAR VE MADDİ DURUMLARI YERİNDEDİR.. BİZ OLMASAYDIK HİÇ BAĞIRMAZDINIZ BİZİM NEDEN GELDİĞİMİZ ORTADA BİZİM KLUBÜMÜZE ÜSKÜDARA DESTEK VEREN SİVASA BİR PARÇADA OLSA BİZDE DESTEK VERMEK İSTEDİK MADEMKİ PARA İLE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BUNDAN SONRA GELMEYİZ.... MERAK EDİYORUM BJK MAÇINIZDA KAÇINIZ VARDINIZ HE OLAY ÇIKARTTIK ÇIKARMADIK DEĞİL AMA SONUÇTA BİZDE BİR TAKIMA GÖNÜL VERMİŞİZ AYNI ŞEY SİVASADA OLSA SİZDE AYNISINI YAPARDINIZ!!!

SAYGILARIMLA
WWW.USKUDARANADOLU.COM
ADMİNİ
GFBerkin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2006, 20:35   #93
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

ERKEN YEDİĞİMİZ GOLLER OYUNU ETKİLEDİ AMA İKİNCİ YARI DAHA İYİYİDİK BİRAZ ÇABALASAK PUANDA ÇIKARIRDIK NET POZİSYONLARIMIZ VARDI
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2006, 20:38   #94
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİM HER MAÇA BEKLERİZ AMA TRİBÜNDE ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞANLAR OLDU BUDA AYRILIK DEMEK O YÜZDEN BİRAZ SORUN OLMUŞTUR YOKSA SİZE KİMSE BİŞEY DİYEMEZ
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2006, 20:43   #95
58_dj_burak_58
Yeni Yiğido

58_dj_burak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 58_dj_burak_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İLK 10 DK 2 GOÖ YEMESEYDİK SİZ MACI O ZMAN GÖRURDUNUZ NE MAC OLURDU COK CETIN BI MAC GECXERDI IKINCI YARI CABALASAKTA OLMADI ISTE OLMAYINCA OLMUYO ÖNUMUZDEKİ MACLARA BAKICAZ ARTIK..LİGDE KALICAZ BASKA YOLU YOQ...
Alt 27.11.2006, 20:46   #96
58_dj_burak_58
Yeni Yiğido

Alıntı:
nazimgulturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİM HER MAÇA BEKLERİZ AMA TRİBÜNDE ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞANLAR OLDU BUDA AYRILIK DEMEK O YÜZDEN BİRAZ SORUN OLMUŞTUR YOKSA SİZE KİMSE BİŞEY DİYEMEZ

EVET ARKADASLAR HEP BERABERDIK SIZE LAF SOYLEYENLER UTANSIN HIC SIVASI DESTEKLEMEK ICIN GELEN DORU DUZGUN TARAFTAR GÖREMEDIK HERKES MACI IZLEMEYE GELMISTI...BU MUDUR DESTEK TEZEHURATLI DESTEK ISTIORUZ...SİVASSPORUMUZ İÇİN
Alt 27.11.2006, 20:50   #97
58_dj_burak_58
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
GFBerkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞ SANA YAZIKLAR OLSUN BİZ SİZİN İÇİN ORDA YIRTINDIK GIRTLAK PATLATTIK BİZ KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIK EĞER PARADA GÖZÜMÜZ OLSAYDI MAÇA GELMEZDİK SEMTİMİZDE HERTÜRLÜ ŞEKLİMİZ VARDI BİZ KİMSEDEN 5 LİRA PARA ALMADIK ALMAYIZDA BİZİM SİZİN VERECEĞİNİZ 300 500 MİLYONA İHTİYACIMIZ YOK BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT BİR İNTERNET CAFEM VAR SÖYLEMESİ AYIP AMA BİZ 5 LİRA PEŞİNDE ÇAPULCU İNSANLAR DEĞİLİZ + DİĞER ARKADAŞLARIMINDA TEKELİ VAR DİĞERLERİDE ÇOK İYİ YERLERDE ÇALIŞIYORLAR VE MADDİ DURUMLARI YERİNDEDİR.. BİZ OLMASAYDIK HİÇ BAĞIRMAZDINIZ BİZİM NEDEN GELDİĞİMİZ ORTADA BİZİM KLUBÜMÜZE ÜSKÜDARA DESTEK VEREN SİVASA BİR PARÇADA OLSA BİZDE DESTEK VERMEK İSTEDİK MADEMKİ PARA İLE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BUNDAN SONRA GELMEYİZ.... MERAK EDİYORUM BJK MAÇINIZDA KAÇINIZ VARDINIZ HE OLAY ÇIKARTTIK ÇIKARMADIK DEĞİL AMA SONUÇTA BİZDE BİR TAKIMA GÖNÜL VERMİŞİZ AYNI ŞEY SİVASADA OLSA SİZDE AYNISINI YAPARDINIZ!!!

SAYGILARIMLA
WWW.FOREVER34.SOMEE.COM
ADMİNİ
NE DEMEK ABİCİM BİZ SİZLERİ HER MACIMIZDA GÖREMEK İSTERİZ SİZİN İÇİN BÖYLE DUSUNEN ARKADAS MERAK EDIORUM NE KADAR BAGIRDI NE KADAR TEZEHURAT ETTİ BEN BI KAC SİVASLI TARAFTAR GÖRDUM ARALARINDA BENDE VARDIM COK GUZEL TEZEHURAT YAPTINIZ SİVASSPOR OLARAK TESEKKURLERİMİZİ SUNUORUZ ABİCİM SEN BAKMA NİLLETE NE DUSUNUOSA DUSUNSUN SEN ALDIRMA HER MACDA GÖRMEK İSTİORUZ SİZLERİ
Alt 27.11.2006, 21:18   #98
1967_CLUB_GECE
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_GECE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
GFBerkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SAYGILARIMLA
WWW.USKUDARANADOLU.COM
ADMİNİ
BENİM TEK DERDİM MAÇTA SORUN ÇIKARMANIZ...SİZİN YAPTIĞINIZ DAPDAN GELİP BAYIRDAKİNİ KOVMAKTIR... BU DA BİZİM ZORUMUZA GİDER... BENİM TEK DERDİM BU... BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİSTİR... BAŞKASI OLMAZZZZZZZZZZZZ.... AÇIK AÇIK BELİRTEYİM BUNU...
1967_CLUB_GECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 21:29   #99
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !

ama dokunan 1 laf var dayı biz 3 5 kurus ıcın gelmeyız maca ...

soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !

bidaha gelmeyiz olur bıter ..

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !!
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 21:35   #100
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Bak Arkadaşlar Ben 19 yaşındayım 11 yaşından beri tribündeyim düşününün burdaki çoğu insandan tribün konusunda nekadar tecrübeli olduğumu orda üstünlük yoktu bir abimiz rica etti ve bizde geldik bize dendiki kafaya çıkın bağırtın diye orda abimizde size dediki siz bize bizde size uyacağız hee siz yanlış anladıysanız kusura bakmayın....

Burda ayrı bir konuya değinmek istiyorum TARAFTARLIK görevi bilet alıp maça gelmek değildir. Gözlemlediğim Kadarıyla Süperligde Taraftar Desteği En Az Olan Takım Sivastır Sahada Futbolcuyu Ateşlemeyi Beceremezsen Maçın başında Takım 1-0 Yenik Duruma Düşer Sen Orda Futbolcunu Boynu Bükük Bırakırsan Destek Vermezsen O Futbolcu Diyecceki Zaten bunlar Bizden belliki birşey beklemiyor ozman fazla asılmaya gerek yok bakın dışardan ne kadar boş gözüksede taraftar desteği çok önemlidir sen bunu sağliyamiyorsan bırak git tribünü biz üsküdar tribünnde 100 kişiyiz emin olun sizin 1000 kişi kadar bağırıyoruz biz futbolcuyu sahada yalnız bırakmıyoruz bakın bir maç destek verin kesin faydasını göreceksiniz sonuçta biz gidip oraya babamızın hayrına bağırmıyoruz maksat gönül verdiğimiz takım yalnız kalmasın dediklerimi bir maç yapın kesin faydasini görürsünüz...