Milton Caraglio transferi olumsuz sonuçlanırken papakouli diop teklifimizi redetti ...
Yiğidolar bu üzücü haberleri bende vermek istemezdim ama gerçekler bunlar acil yeni isimlere teklif götürülmeli benim tavsiyem drenthe yıllık 1m garanti ücret istemişti pazarlıkla 900 yapıp imzayı attırmalıyız
hazırlık maclarında en kötü performansi gosteren takimiz. keza transfer konusunu soylemeye bile gerek yok. Hic olmadigi kadar umutsuzum. cok kötüyüz kaleye sut bile cekemiyoruz. Bunlari biz göruyorsak heralde baskanda goruyordur sergende goruyordur.
Kaptan58 abimizden transfer haberleri...
Dünyaca tanınan 2 oyuncuyla anlaşmak üzereymişiz mecnun başkan transferleri en kısa sürede bitirmeye çalışıyormuş...bu oyuncular ortasaha ve forvet bölgesine alınıyor ve edindiğim malumatlara göre oyunculardan biri afrikalı diğerini bilmiyorum
Dünyaca tanınan 2 oyuncuyla anlaşmak üzereymişiz mecnun başkan transferleri en kısa sürede bitirmeye çalışıyormuş...bu oyuncular ortasaha ve forvet bölgesine alınıyor ve edindiğim malumatlara göre oyunculardan biri afrikalı diğerini bilmiyorum
Dunyaca ünlü mü? Pek mantıklı gelmedi bana..inşallah diyelim
Bizim gördüklerimizi yönetim de görüyor bizim okuduklarımızı onlarda okuyor ve onlar da biliyor su haliyle bu takim dan bir cacık olmayıp küme ye oynayacağıni .. Rakipler almış başını gidior korkulu rüya Sivas rakipler için dua lar da yer almaya başladı .. Nasıl mi ? Lig de ki her rakibimiz keske her hafta karşımıza Sivas Çıksa Allah im diyerek .. Hazirlik maçları ve olmayan futbol yalandan da olsa alınamayan galibiyet ..
afrikalı olan peledir forvette buyuk ihtimal van nistelrooydur bakalım
sanki mecnun başkanın yanındaydınız bunları söylerken geçin boş palavraları..
Şu transfer döneminde ismi geçenleri toplasak emin olun şurada iki kadro çıkarırız.
Artık taraftarlar olarak sıkıldık ya şu topici transfer olana kadar kapatalım yada yok şu haber verdi yok kesin geliyor muhabbetleri bırakalım bu sezon öncesi ilk defa bu kadar bıkkınlık geldi!