Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 21.02.2007, 16:35   #101
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

inşallah bu maç ta çetkov artık klasını konuşturur bence onun için bir fırsat zaten wooter da gitti o yüzden iş ona düşüyor bu maçta gol silahımız olmalı
ve yeneriz inşallah
2-0 kazanırız benim tahminim
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2007, 13:11   #102
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
konyasporum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'da Balili Cezalı, Hakkı ve Yasir'de sakat sanırım Basından takip ettiğimize göre..

Forvette Mehmet Yıldız Tek Başına etkili olabilir mi maçta görecez..

Konyaspor'da da Batista sakat, Onun dışında eksik yok sanırım..

Arkadaş'ın Biri konyaspor deplasman takımı değil demiş, ama Sivasspor'da İç saha takımı değiL O zaman..

istatistikler ortada Sivasspor Kendi sahasında kazanmakta zorlanıyor..

Herkez tahmin yapıyor ama, 3 İhtimaLLi Bir MaÇ Olacak..

Arkadaşım Takımda Balili cezalı Hakkı sakat...Diğer futbolcularımızın durumu gayet iyi..Balilinin iç saha maçlarında oynamamasını herzaman söylemişimdir..Bu maçtada öyle olacak...Size büyük bir süprizimiz olacak.Neyse bu süprizi söyleyeyim bu süprizin adı İVAN CHETKOV....Adam hollandada 2 kez gol kralı olmuş bir adam bu hafta Mehmet YILDIZ la beraber onun şovunu izleyeceksiniz.Hani Mehmet ne kadar etkili olur diye sormuşsun ya.Bu hafta göreceksin etkiyi...Bu arada Türkiye liginin en iyi defans oyuncularına sahibiz.Servet ve Murat SÖZGELMEZ...İnşallah takımı ve süprizlerimizi izleyeceksiniz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2007, 13:26   #103
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım Takımda Balili cezalı Hakkı sakat...Diğer futbolcularımızın durumu gayet iyi..Balilinin iç saha maçlarında oynamamasını herzaman söylemişimdir..Bu maçtada öyle olacak...Size büyük bir süprizimiz olacak.Neyse bu süprizi söyleyeyim bu süprizin adı İVAN CHETKOV....Adam hollandada 2 kez gol kralı olmuş bir adam bu hafta Mehmet YILDIZ la beraber onun şovunu izleyeceksiniz.Hani Mehmet ne kadar etkili olur diye sormuşsun ya.Bu hafta göreceksin etkiyi...Bu arada Türkiye liginin en iyi defans oyuncularına sahibiz.Servet ve Murat SÖZGELMEZ...İnşallah takımı ve süprizlerimizi izleyeceksiniz...

Reis yorumlarına harfiyyen katılıyorum....Colosimo süprizide bekleyebilir..Bu arada FArketmez...PAF takımda çıksa sizi yenecez...ilk Devredeki maçı unutmadık konyalı arkadaş...!!!!Hoparlörden Oh Oh Çektiğinizide..Ama burası SİVAS medeniyetin baş şehri...
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2007, 13:32   #104
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1330 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
1967_CLuB_MuRaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Reis yorumlarına harfiyyen katılıyorum....Colosimo süprizide bekleyebilir..Bu arada FArketmez...PAF takımda çıksa sizi yenecez...ilk Devredeki maçı unutmadık konyalı arkadaş...!!!!Hoparlörden Oh Oh Çektiğinizide..Ama burası SİVAS medeniyetin baş şehri...

Valla bu maça takım çok iyi hazırlandı.Simon'u hiç söylemedim bile...Konyada yapılan ahhhh ohhh olaylarını gösterecğiz....
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 22.02.2007, 13:55   #105
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

KİN BİZE YAKIŞMAZ AMA BİZDE ALACAK BIRAKMAYIZ,MESELA SAKARYA.BU MAÇTA SVETKOV OYNAYACAK VE BENCE BİZİM İÇ SAHA SANTFORUMUZ O.TAKIMDA ORTA SAHA SORUNU OALARAK GÖZÜKEN SORUN BENCE SPRİNTER TARZDA OYUNCUMUMUZUN OLMAMASI.TİTA,BATİSTA,MEHMET NAS GİBİ.ÇÜNKÜ ÇALIM ATIP ADAM GEÇİLMEDİĞİNDEN RAKİBİN YERLEŞİMİ BOZULMADIĞINDAN SADECE MEHMETİN FONKSİYONLARINA KALIYORUZ.SANIYORUM HOCAMIZ BU KONUDA GEREKENİ YAPACAKTIR.ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİRİRLERSE SORUNUMUZ KALMAZ DİYORUM.NEYSE NETİCEDE KONYAYI YENERİZ DİYORUM .
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2007, 14:09   #106
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

BENCE SIVASIM BU MACI ALIR :

SIVASSPORUM.................2

KONYASPOR....................1
Alt 22.02.2007, 14:22   #107
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Standart --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
teknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KİN BİZE YAKIŞMAZ AMA BİZDE ALACAK BIRAKMAYIZ,MESELA SAKARYA.BU MAÇTA SVETKOV OYNAYACAK VE BENCE BİZİM İÇ SAHA SANTFORUMUZ O.TAKIMDA ORTA SAHA SORUNU OALARAK GÖZÜKEN SORUN BENCE SPRİNTER TARZDA OYUNCUMUMUZUN OLMAMASI.TİTA,BATİSTA,MEHMET NAS GİBİ.ÇÜNKÜ ÇALIM ATIP ADAM GEÇİLMEDİĞİNDEN RAKİBİN YERLEŞİMİ BOZULMADIĞINDAN SADECE MEHMETİN FONKSİYONLARINA KALIYORUZ.SANIYORUM HOCAMIZ BU KONUDA GEREKENİ YAPACAKTIR.ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİRİRLERSE SORUNUMUZ KALMAZ DİYORUM.NEYSE NETİCEDE KONYAYI YENERİZ DİYORUM .

Adem abi olaya çok teknik açısından yaklaşmıssın.Seninde söylediğin gibi sprinter tarzda bir oyuncumuz var aslında.O da Chetkov.Bu maçta kendisine büyük bir ihtimal görev verilecek ve o da görevini yerine getirecektir...Konya forvetlerine özellikle de Tayfun a dikkat edersek Konyayı rahat geçeriz...
Alt 22.02.2007, 15:02   #108
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben Konya macini kazanacagimiza inanamiyorum bu hafta evimizde konya ile oynayacagiz haftaya deplasmanda Fenerbahce ile oynayacagiz. Balilinin kart cezalisi olmasi beni konya macinda düsündürüyor acaba antalya macinda bir kart görüp de konya macinda cezali duruma düsüp oynamayacak ve fenerbahce macinda cezasiz olarak oynayacak ?????????? simdi Bülent hoca takiminda oynayan futbolcusunu konya macinda nasil motive edecegini düsünüyorum ??? istedigi kadar futbolculari konya macina motive etse bile karsiligini alacagindan süpheliyim cogunun kafasinda haftaya oynayacaklari fener maciní düsünüyor olabilirler ..Haftaya TV de canli dev bir pazar futbolculari bekliyor..???
Evimizde mac kazanamiyoruz birde fenerbahce maci haftaya denk gelince insani ister istemez düsündürüyor !!!! Insallah Sivasspor konyayi rahat gecerde ben yanilirim.....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2007, 15:39   #109
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1193 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

açıkcası ben korkuyorum çok eksiğimiz var ve konya formda veeee üstüste galibiteler üstüste mağlubiyetleri getirecek gibi..:(
Alt 22.02.2007, 16:37   #110
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Standart --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
açıkcası ben korkuyorum çok eksiğimiz var ve konya formda veeee üstüste galibiteler üstüste mağlubiyetleri getirecek gibi..:(

Bende şöyle yorum getireyim.Sivasspor böyle maçlarda daha iyi oynuyor.Özellikle açık futbol oynayan takımlara karşı Sivasspor daha iyi mücadele veriyor.Ama kapalı oynayan özellikle Antalyaspor gibi takımlara karşı bu kadar başarılı olamıyor.İnşallah bu hafta herzamanki futbolunu oynayan ve iyi motive edilmiş bir Sivaspor takımı bu maçı kazanacaktır.Konyasporun etkili silahlarından Tayfunu Servet ile etkisiz hale getireceğimizi ve ofanstada Mehmet YILDIZ ve Chetkov İkilisi ile sonuca gideceğimizi düşünüyorum...

İnşallah güzel bir haftasonu olur...
Konu Kapatılmıştır