Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!
Alt 26.03.2008, 23:25   #101
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işim gereği haftasonu istanbulda olacağım,ve inşallahta maça gireceğim.ben günlerdir organizasyon konusunda da senden çok bağırdım,acar bakarsın istersen eski maillerime.ama istanbul sivaspor derneğinden bir kişi bile henüz bir organizasyon konusunda yanıt yazmadı.yani anlayacağın bizde boşa konuşmuyoruz,birşeyler için gayret sarfediyoruz burda,sağlık olsun.umarım maçta görüşürüz...
bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol ama

lütfen araştırmadan yorum yapmayın gelin hep beraber çözüm bulalım çıkar yo bullaım çıkan yolları tıkamayalım

bu arada ben yazdım yine yazıyorum bence şampiyonluğa oynayan bi takım için bu fiat pahalı değil örnek verdim bjk -fb maçı açık türbün 60 ytl ve biletler çıkdığı gbi bitiyor ya bizim biletler halen biletixte satısta toplam kaç bilet düz hesap 1000 bilet neyi pahalı kahve bile lig tv 5 ytl ve siz siz olun Kasımpaşa türbününe girmeyin can derdindeki adamın öfkesi farklı olur o an kimseyi tanımaz Kasımpaşa stadı çok güzel yalnız kapasite ufak maç seyri çok güzeldir ben orda maç seyrettim bilirim onun için herşey saygı ve güzelik içinde geçmesi için hakeret olamadan yazalım
BİLET LAMAYANLAR BİLETİXDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE
Alt 26.03.2008, 23:29   #102
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol ama

lütfen araştırmadan yorum yapmayın gelin hep beraber çözüm bulalım çıkar yo bullaım çıkan yolları tıkamayalım

bu arada ben yazdım yine yazıyorum bence şampiyonluğa oynayan bi takım için bu fiat pahalı değil örnek verdim bjk -fb maçı açık türbün 60 ytl ve biletler çıkdığı gbi bitiyor ya bizim biletler halen biletixte satısta toplam kaç bilet düz hesap 1000 bilet neyi pahalı kahve bile lig tv 5 ytl ve siz siz olun Kasımpaşa türbününe girmeyin can derdindeki adamın öfkesi farklı olur o an kimseyi tanımaz Kasımpaşa stadı çok güzel yalnız kapasite ufak maç seyri çok güzeldir ben orda maç seyrettim bilirim onun için herşey saygı ve güzelik içinde geçmesi için hakeret olamadan yazalım
benim derdim bilet değil,k,mseden de bilet istemedim zaten.derneğin yerini bile bilmem.sadece bu sayfa aracılığıyla ulaşıyorum size.benim sıkıntım maç günü bir yerde buluşulacakmı,ayrı ayrı mı gideceğiz?bu konuda bir calışmanız oldu mu?yoksa banane,bende elimi kolumu saalya sallaya gelirim maça
Alt 26.03.2008, 23:33   #103
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar lütfen,maç hakkında ve SİVAS'lıya-SİVASSPOR'a yakışır şekilde yazılar yazıp yorumda bulunalım.
Alt 26.03.2008, 23:41   #104
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

KARDEŞİMMM. BİLETİ Bİ KENARA BIRAKIN. MAÇA GİDİŞ ORGANİZASYONU YAPINSDANA ŞİMDİDEN. BELLİ BİR YERDE TOPLANIP STADA BİRLİKTE GİDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYON YAPUINSANA. ÖRNEĞİN MA.TAN 3 SAT EVVEL TAKSİMDE TOPLANIP STADA YÜRÜYEREK GİSDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYOM YAPINSANA.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008, 23:44   #105
bRsVs
Acemi Yiğido

bRsVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 638 bRsVs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şımdı herkes neden bunu tartısıyor anLamadım, adamlar bı acıklama yapmıs 982 kısı alabılırız veya gırecek dıye.Stad adamların ıster -1- yapar ıster -20- sonucta kendı stadları.Ama bız bunu bır daha gorduk, bursa macındada.Bursada rakıp taraftar 5 ytl ye ızlıyor, 3 buyukler haric bıze gelınce 10 oldu, onemlı değıl 100 de olsa gırcektım o maca.982 kısı gercekten az cunku ıst.da yasayan 2 mılyonu askın SIVASLı var sonucta o gün bızım taraf dolucak destegımızı vereceğız.Olay bıtmıs, kapanmıs bundan sonra gerı donus olmaz.Burdanda kasımpaşaLı arkadaslarıma seslenıyorum, azda olsa sızın tarafınıza gırecek olan hemserılerımıze saygıLı olun, hosgorulu davranınız.
Alt 27.03.2008, 00:01   #106
kubilay68
Acemi Yiğido

kubilay68 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kubilay68 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaslar ben daha onceki yazimda soylemistim sivasin sivaslidan baska dostu yok.suna inanin kimse bizim sampiyon olmamizi bile istemiyorlar inanin buna sadece laf hepsi.burakalim 20 ytl ye satsinlar belki lig de kalirlar KASIMPASA.
kubilay68 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!
Alt 27.03.2008, 00:09   #107
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

Kasimpasanin kapasitesi az olursa mahlesef bizimkiler de az kisi olarak girecekler. Keske mac Atatürk Olimpiyat stadinda oynansaydi o zaman görürdüm Kasimpasayi
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 07:20   #108
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

bi olay çıkacağını zannetmiyorum.Ne kadar bağırırsak bağıralım kasmpaşa tribünlerine elbetteki Sivaslılar girecek.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!
Alt 27.03.2008, 07:48   #109
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1527 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

çok az istanbullu sivaslılar ve sivastan gidecek olanlar bi 10 bin 20 bin olur bence

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 08:10   #110
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet arkadaşlar fiyatlar şık olmamış katılıyorum, bu şekilde olmasa daha iyi olurdu.Ama artık bunu konuşmayalım.KP yönetimini , almış olduğu bu karar için vicdanlarıyla başbaşa bırakalım.İçlerine sindirdiklerine göre biz ne desek faydasız.Haa şu olur;belki bizim bu tepkimiz benzer maçlarda onlara bir ders olur...ne diyelim inşallah...
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla