Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
Alt 28.01.2009, 10:19   #101
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !

bu kendini büyük zanneden am aslında küçük takımlar hem oyuncuları hem taraftarı tam çirkef. Baroş az daha hakemi dövecekti ses yok, emre bilikamıza vurdu yine ses yok. küfürleri ise cabası. Bunlar çok terbiyesiz. Bizim takım bir defa kişilik ve adamlıkta GS yi zaten yendi. Çok memnun ve mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden.
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 10:22   #102
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

degerlı hemserılerım hepınıze ılgınızden dolayı tesekkur ederım bızler tepkımızı gostermezsek bu devran bole surecek. ama cok sukur buyk bır potansıyele sahıbız. dunyada yaklasık 10 mılyon sıvaslı var. bugun tepkı gostermeyecegızde ne zaman gosterecegız. bence kınama mesajlarını gonderebıldıgımız ulasabıldıgımız her yere gondermelıyız. ozellıkle federeasyon;spor yazarları;klublere trt'ye stadyum programına ... her yere... sıvaslıyım dıyen herkes tepkısını duyurmalı tum turkıyeye... hadı yıdıgolar.. gslılerın yapmıs oldukları yanlarına karmı kalsın. gun tepkımızı gosterme tepkımızı duyurma vaktıdır...
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 10:30   #103
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Duyunca hemen imailemi attım tekkimizi gösterelim görsünler sivassporluları
Alt 28.01.2009, 10:37   #104
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Galatasaray'ın başı büyük dertte!
28 Ocak 2009 Çarşamba 10:10
Galatasaray’ın, Balili ve İsrail’e edilen küfürler yüzünden PFDK’ya sevk edileceği öğrenildi. Cimbom'a, seyircisiz oynama cezası gündemde.

Galatasaray’ın başı ırkçılık suçlamasıyla derde girdi. Taraftarların, Sivasspor’un İsrailli oyuncusu Pini Felix Balili aleyhine yaptığı küfürlü tezahürat nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp hakkında inceleme başlatılacağı bildirildi.

Taraftarların, attığı golden sonra ve maçın ardından Balili’nin yanı sıra İsrail’i hedef alan küfürlerinin “ırkçı” nitelik taşıyıp, taşımadığı tartışma konusu olurken, Futbol Federasyonu’nun temsilci raporlarına göre sarı-kırmızılı kulübü PFDK’ya sevk edeceği öğrenildi. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahüratın, disiplin talimatının 41. maddesinin 10. fıkrasında yer alan “Aşağılayıcı nitelikteki tezahürat ırkçılık içerirse sorumlu kulüp ilk ihlalde müsabakayı seyircisiz oynama cezası alır” hükmü kapsamına girip girmediğine yapılacak inceleme sonunda karar verilecek.

Maçın temsilcisi Aydın Özer tarafından rapor edildiği bildirilen eylemin ırkçılık şeklinde değerlendirilmesi halinde Türkiye’de ilk kez bir kulüp bu suçlama nedeniyle seyircisiz oynama ve para cezası alacak. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahürat ırkçılık olarak algılanmazsa, Galatasaray’a kötü tezahürattan para cezası verilecek.

Sarı-kırmızılı kulüp seyircisiz oynama cezası alırsa, yaptırım evinde yapacağı ilk kupa maçında uygulanacak.

kaynak internetspor
Alt 28.01.2009, 10:54   #105
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende mailimi attım. Bunun SİVAS'ıda var. Bunların hepsini G*tü kalkmış SİVAS'da hepsini indireceğiz.

YİĞİDO bunlar YİĞİDO bunlar cimbombomun a*ına koyar.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 10:55   #106
S1vasLee
Yiğido

S1vasLee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 S1vasLee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BİZİ ÇEKEMEYENLERİ ANTEN TAKTIRMAYA DAVET EDİYORUM......PARASINI BEN ÖDEYECEĞİM....

Kendilerini bitmez cümle sananlara , benden küçücük bi nokta .
S1vasLee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 10:56   #107
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence başvuru yalnızca tff'ye değil, uefa'ya da yapılmalı. birisi bu metinin ingilizcesini hazırlarsa ve uefa'nın mail adresini söylerse seve seve uefa'ya da gönderirim.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 10:59   #108
yukarıkaleli
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukarıkaleli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

saygı deger başkanım

ben 27 yaşında iyi bir aile terbiyesi almış kültürlü bir insanım

bu devre arasında size hak veriyordum. ama bundan yanıldığımı sanıyorum. sebebi sayın hakem gökçekin yapmış olduğu yanlışlar . şimdi bakalım ne olacak .beşiktaşa kızıyordum ama kızamam. hakemin gözü önünde tello yumruk attı kart görmedi beşiktaşa bundan kızyordum. ümit karan kart görüyor yöneticsi futbolcusuna kızacağına hakemi ,insanın önüne atıyor .

şimdi ben soruyorum futbol kuralları takım takım mı değişiyor. adam elle gol atıyor rakip takımın ekmek parasını çalıyor .adam hakemi dövecek hakemlik onuru bırakın onuru insana saygı nerede.emre suratına bilicanın yumruk atıyor ya maden tespit ettin neden sarı kırmız değil ortada bir eylem var o zman bilicaya neden kart yok

gelelim arda yıldız diyoruz hakeme el kol hareketleir bu ikinci bu hareketi bu kişi türk milli takımına yakışmıyor ..

emre her maç aynı

lincon rakiple dalga geçiyor

şimdi gellim dige royunculara

roberto carlos büyük oyuncu hakeme itiraz ediyor kart yok neden o zaman delgadoya nedne kırmız veriyorsun hacettepeli oyuncuya neden kırmızı veiryorsun .

haldun üsütnel açıklama yap attığımız gol ofsayttı herkesten özür diliyorum konuşmalrımdan dolayı ortamı neden geriyorsun

sabri aynı ya emege saygı gösterin ..

baskanım bunlar gelip geçer ama az sonra yazacakalrım ne olacak

ırkçılık

bunun cexası ne olacak a.madrid marsilya maçında ırkçılık sebebiyle 3 maç ceza aldı puna silindi.

şimdi sitelere bakıyorum insanalr ofke kusuyor . şimdi ne olacak sivas taki maçta ya maç yarım kalırsa bunun hesabını kim verecek

ben nezaman ailemle rahat bir maç izleyebilcem merak ediyorum

başkanım bu olaylar büyüyecek

bazı tarftar gruplarımızn uefaya maç görüntüleirni ve olaylarını bildirdikleirni hatta uefa başkanına bizzat elden teslim edileceği bilgileir yazılıyor

türkiyenin itibarını da düşünün tüm dünyanın gözü bizd eolacak umarım güzel bir sonuç düşüyorsursunuz
yukarıkaleli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yukarıkaleli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2009, 11:02   #109
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Alıntı:
yukarıkaleli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
saygı deger başkanım

ben 27 yaşında iyi bir aile terbiyesi almış kültürlü bir insanım

bu devre arasında size hak veriyordum. ama bundan yanıldığımı sanıyorum. sebebi sayın hakem gökçekin yapmış olduğu yanlışlar . şimdi bakalım ne olacak .beşiktaşa kızıyordum ama kızamam. hakemin gözü önünde tello yumruk attı kart görmedi beşiktaşa bundan kızyordum. ümit karan kart görüyor yöneticsi futbolcusuna kızacağına hakemi ,insanın önüne atıyor .

şimdi ben soruyorum futbol kuralları takım takım mı değişiyor. adam elle gol atıyor rakip takımın ekmek parasını çalıyor .adam hakemi dövecek hakemlik onuru bırakın onuru insana saygı nerede.emre suratına bilicanın yumruk atıyor ya maden tespit ettin neden sarı kırmız değil ortada bir eylem var o zman bilicaya neden kart yok

gelelim arda yıldız diyoruz hakeme el kol hareketleir bu ikinci bu hareketi bu kişi türk milli takımına yakışmıyor ..

emre her maç aynı

lincon rakiple dalga geçiyor

şimdi gellim dige royunculara

roberto carlos büyük oyuncu hakeme itiraz ediyor kart yok neden o zaman delgadoya nedne kırmız veriyorsun hacettepeli oyuncuya neden kırmızı veiryorsun .

haldun üsütnel açıklama yap attığımız gol ofsayttı herkesten özür diliyorum konuşmalrımdan dolayı ortamı neden geriyorsun

sabri aynı ya emege saygı gösterin ..

baskanım bunlar gelip geçer ama az sonra yazacakalrım ne olacak

ırkçılık

bunun cexası ne olacak a.madrid marsilya maçında ırkçılık sebebiyle 3 maç ceza aldı puna silindi.

şimdi sitelere bakıyorum insanalr ofke kusuyor . şimdi ne olacak sivas taki maçta ya maç yarım kalırsa bunun hesabını kim verecek

ben nezaman ailemle rahat bir maç izleyebilcem merak ediyorum

başkanım bu olaylar büyüyecek

bazı tarftar gruplarımızn uefaya maç görüntüleirni ve olaylarını bildirdikleirni hatta uefa başkanına bizzat elden teslim edileceği bilgileir yazılıyor

türkiyenin itibarını da düşünün tüm dünyanın gözü bizd eolacak umarım güzel bir sonuç düşüyorsursunuz

cok guzel bır yazı bende bunu butun klublerın resmı sıtesıne yolluyorum aynen sadece yas olan tarafı degıstırecegım
Alt 28.01.2009, 11:07   #110
yukarıkaleli
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukarıkaleli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tarık senin gibi sivaslıların burad aişi yok bülent hocaya küfür edildiği için adam asker selamı yaptı yanında bir futbolcu vardı oda selam çaktı o damı israili selamlıyor senin gibi sivaslı olmaz olsun

tarıh gs seni istemiyoruz
yukarıkaleli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
irkçı, kalma, tepkisiz, tezahürata