Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 167 40,83%
Psv Eindhoven 212 51,83%
Berabere Biter 30 7,33%
Katılımcı sayısı: 409. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hazırlık/ Sivasspor-Psv Eındhoven
Alt 18.07.2009, 23:21   #101
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hazırlık/ Sivasspor-Psv Eındhoven

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
her işte bir hayır vardır derler.tamam hakemin verdiği kararların hepsi yanlış ve bütün arkadaşlarımın hissiyatını paylaşıyorum ve bu yaratığa edilebilecek en ağır hakaretler ettim ALLAH afvetsin.ama bir başka şeyinde farkına varmadık mı sizce bu gün?SİVASSPOR 9 kişiyle bu güne kadar yaptığı maçların içinde en iyi futbolnun bugün hemde 9 kişiyle oynadı.yani inanını bu maç 3-0 lık maç değildi.ama belkide böylesi hayırlıdır.nede olsa kurtlar sofrasında mücadele edeceğiz,orada böyle hakemlerde olacak.10 kişide olsa 9 kişide olsa oynamayı öğrenecez.bunların hepsi bir tecrübe tabi almasını bilirsen.....................
AYNEN GARDAŞ SANA KATILIYORUM 9 KİŞİYLE BANA GÖREDE İYİ MÜCADELE ETTİ SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:22   #102
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son maçta fark yemiyelimde güzel bi oyun ortaya koyalım. Kamp bittikden sonra 3 4 transfer daha yapılcak eksik bölgelere. Defans bölgesine transfer düşünmüyorlar ama mutlaka defans için kaliteli bi oyuncu alınmalı mesala Song bizde çok işe yarar. Bize böle bi güvenilir oyuncu lazım.
brovo arkadaşım. yasin gibi bir futbolcuyu defansın kutrtarıcısı olarak almışlar.kafayı yememek elde değil: kademeyi bilmez,markazj yapmayı bilmez,geriden top çıkarmayı bilmez ama gel görki kurtarıcı olmuş)))))
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:24   #103
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
artismaho58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bnce psv banko sivasspor batmış bi halde zaten
batmış ı bir tek sen gördün sanırım: ben senden önce sivassporun battığını götrmüştüm. oyun bozanlık yok önce ben gördüm ))))
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:28   #104
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
selami99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar ben dogru bisey soyledigime inaniyorum neden suclaniyom peki ben dogru soyledigim icinmi
selami kardes ayni seyleri bende yasadim burda o SANA KARSI CIKANLARIN DUSUNCELERINE SAYGI DUYMAK ZORUNDA BIRAKIYORLAR AMA sen dusunceni mumkun mertebe yazmaya dewam et ama bulent hocasiz mecnun baskansiz diil onlar yokken ki halini iyi dusun siwasin YIGIDI OLDUR HAKKINI YEME O IKI KISININ HAKKI HEPIMIZDEN DAHA COK ayrica bugun yasadigim we taniklik yaptigim biseyi anlaticam size bulent hoca artik o kadar siwasla birlestiki mac esnasinda yedek kulubesinin yanindaydim 2.kirmizi karttan sonra bulunt hoca sahaya gittti we soledigi laf su gerekirse cekerim takimi oynatirim kendi aranizda ADAM dolu bi takimin yuku sirtinda elbet oda basari istiyor EMIN OL OYLEKI KIZINI BI BAWUL GIBI YANINDA TAsior nereye giderse adamin aile duzeni kalmadi yaziktir elestiri yaparken biraz daha dusunmek lazim bi olay daha yasadim mecnun baskanla ilgili o yil siwastaydim arkadasimi ziyaret icin ki..li magazasina gitmistim tesaduf mecnun baskanda ordaydi we o sirada takimla ilgili bi kac yoneticiyle gorusyordu galiba transfer yada transfer alacaklariy di yanilmiorsam aniden esi geldi mecnun baskana bisiler solemek istedi o sirada baskan cok sinirlendi gitmesi gerektigini felan yani SOLEMEK ISTEDIGIM SUKI baskan ailesinden feragat ederek bu gunlere getirdi emin ol adam gecesini gunduzune katior ...lutfen bu kisileri karalamadan once iki kere dusun derim HADI EYWALLAH
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:28   #105
Berkkaya5858
Yiğido

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böylelerini görürseniz bize özel mesaj attın bazen gözden kaçıyorlar.
İNŞALLAH BİR GÜN GELİR ONLARDA SİVASSPORLU OLUR VE ONDAN SONRADA ANADOLUNUN ABİSİ SİVAS OLUR AVRUPADA SAVAŞACAĞIZ LİGDEDE SAVAŞACAĞIZ VE ÖYLELERİNE PRİM VERMEYECEĞİZ HEP TAKDİR EDECEKLER SİVASIMIZI BEN İNANIYORUM BİZDE BU BAŞKAN BU HOCA OLDUĞU SÜRECE BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEZ TEK EKSİĞİMİZ PARA AMA OLSUN PARA PUŞTA YAKIŞIR PARAMIZ YOK AMA YİĞİDO YÜREĞİMİZ VAR O BİZİ YETER SANADA SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVASSPORUN İNTERNET SİTESİNİ BİRAZ DAHA GÜZELLEŞTİRELİM HABER YERİDE OLSUN AÇILINCA SİVAS HABERLERİ TEŞEKKÜRLER GARDAŞ
Alt 18.07.2009, 23:32   #106
NazdrowyA
Acemi Yiğido

BUNU HANGIMIZ yapariz yada nereye kadar sabrederiz o yuzden bulmusuz iki tane adam gibi adami karalamayalim mazallah onlari bi kusturursek donriz yine 3.lig deki kabuslu gunlere cayi na mac yapmaya dewam ederiz NOT.turkcem pek iyi diil o yuzden bazi cumlelerim manasiz gelebilir sorry
Alt 18.07.2009, 23:38   #107
Berkkaya5858
Yiğido

Alıntı:
NazdrowyA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BUNU HANGIMIZ yapariz yada nereye kadar sabrederiz o yuzden bulmusuz iki tane adam gibi adami karalamayalim mazallah onlari bi kusturursek donriz yine 3.lig deki kabuslu gunlere cayi na mac yapmaya dewam ederiz NOT.turkcem pek iyi diil o yuzden bazi cumlelerim manasiz gelebilir sorry
AYNEN GARDAŞ DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA BURADA HALA GÜVENMEYENLER VAR BAŞKANDA TEKNİK KADROYADA BAKSANA ÇOĞUNLUK OLUMSUZ MESAŞLAR HEPSİNİ BİR GÖZDEN GEÇİR ÇOĞU GÜVENMİYOLAR AMA BEN GÜVENİYOR VE SONUNA KADAR DESTEKLİYOR GURUR DUYUYORUM ONLARLA BÜYÜK BAŞKAN ADAM GİBİ ADAM MECNUN BAŞKAN ADAMDAN TAM BİN BAŞ DURUŞU VAR GURUR DUYUYORUM ÖRNEK ALIYORUM
Alt 18.07.2009, 23:42   #108
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
NazdrowyA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selami kardes ayni seyleri bende yasadim burda o SANA KARSI CIKANLARIN DUSUNCELERINE SAYGI DUYMAK ZORUNDA BIRAKIYORLAR AMA sen dusunceni mumkun mertebe yazmaya dewam et ama bulent hocasiz mecnun baskansiz diil onlar yokken ki halini iyi dusun siwasin
Sen düşündükçe mutlu mu oluyorsun?
Eleştirinin insafı vardır,sınırları vardır..Her gün her gün felaket tellalığı yapmanın anlamı yoktur..Yarın bu takım ligde yine şampiyonluğa oynarsa belki kabarır Sivaslı duygularınız..Bu sitede takımın kötü oynadığına dair düşünce ağırlığı var.O kadar kişi göze çarpmıyor da sizin göze çarpmanız tuhaf değil mi?Çünkü sizin yaptığınız eleştiri değil resmen yıpratmadır..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:44   #109
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selamlar,
Bu mbemba daha çok kirmizi kart görür.
Mbembanin kirmizi karti dogru, herkes hakemi suçliyacagina Mbemba yi suçlasin.
Ikinci kirmizi ise,ben birsey anlamadim, dirsek vurdu diye mi atti Ibrahimi,anlamadim ?
Sagolsun yasin de her golde hatasi var.
Sivasspor iyi oynamiyor, kirmizi kartlar olmadan da 1:0 yeniktik.
Insallah bu onuru da oynatmaz çünkü banko oyuncu gibi 90 dk oyniyor her maç ve bir varlik gösteremiyor.
Hazirlik maçi diye diye sonunda sampiyonlar liginden elenecegiz ve avrupa yolumuz kapanacak.
Bizim banko oyuncularimiz bu sene : petkoviç,hayrettin,erman ve KAMANAN
Obürleri olsa da olur olmasa da.
Saygilarla.
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:57   #110
NazdrowyA
Acemi Yiğido

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen düşündükçe mutlu mu oluyorsun?
Eleştirinin insafı vardır,sınırları vardır..Her gün her gün felaket tellalığı yapmanın anlamı yoktur..Yarın bu takım ligde yine şampiyonluğa oynarsa belki kabarır Sivaslı duygularınız..Bu sitede takımın kötü oynadığına dair düşünce ağırlığı var.O kadar kişi göze çarpmıyor da sizin göze çarpmanız tuhaf değil mi?Çünkü sizin yaptığınız eleştiri değil resmen yıpratmadır..
sanada inat susuyorum BEN ONUNE BAKANLARDANIM SEN gibilerle takilmam sen yazarsan yaz birinden girer birinden cikar seen gibilerine INAT INADINA SIWASS ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Etiketler
eındhoven, hazırlık or, sivassporpsv