Alıntı:
|
SivasSpor.Com;568639
[B Nickli Üyeden Alıntı
Bülent hocanın Antalya maçında skor ne olursa olsun istifa edeceği belirtiliyor[/B].
Sivasspor’dan gitmesi değil, Sivasspor’un başına kimin geleceğidir. Bu konuda daha öncede görüşlerimi belirttim.
Kulüpler söz konusu olduğu zaman şahıslar her zaman ikinci planda kalır.
Bir hatırlatmayı da yapmadan geçemeyeceğim.
Bülent hoca diyorki “Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” doğru, gerçekten öyle oldu.
Bülent Uygun’u “Bülent hoca” yapanda Sivasspor’dur.
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
|
Ya zaten Futbol da böyle bir sey yok 21 puan dan sadece bir puan alan bir TD görevini devam ettirdigi bir takim veya bir TD yoktur bence eger olmus ise bilen Arkadas(lar) varsa bir zahmet yazsinlar.
Antalyaspor macidan da sayet 3 puan alamsasak durmasi abes olur bunu bilmeyen yoktur kazanirsak istifa filan etmez.
Kisacasi bu bir nabiz yoklamasi gibi bir sey olmus..
Ya bu kadar genis donatilmis hem menejer hemde bir TD olarak ne yasatmis bizlere Allah askina ?????
Bu kadar yetkili baska biri olmus olsaydi kesin daha basarili olurduk bence.
Her defasinda kendisini ön plana cikariyor Bülent hoca böyle veya söyle yaptim Sivasspora diye!!!!
Ya birde Sivassporun sana ne yaptiklarini anlat Allah askina !!!!
Fenerbahce de kisa süren bir dönemden sonra ne olmustun Sivasspora geldikten sonra ne oldun .Sen Sivasspora verdiklerinin 10 kat daha fazlasini aldin.
Bülent hocanin kesin kes dinlenmesi gerek özelikle kendisi icin söyle!
1.Hakimiz olma sampiyonluk kactiktan sonra(nedenlerini bilmeyen yok)
2.Bu sezon gönderilen ve alinan Futbolcular tutmadigi icin.
3.Olmur olmaz verdigi reportajlar ile hem kendisini hem Sivassporu yipratigi icin.
4.Tüm amaci bir an önce kendisini Fenerbahceye pazarlama hesaplari tutmadigi icin.
Tüm bunlar dan dolayi sapkasini önüne koyup acil dinlenmesi veya kendisini tekrar toparlamsi lazim.(Belki ileri zaman da tekrar yollarimiz kesisir.)