Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)
Alt 03.10.2009, 09:55   #101
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)

sivasspor'un çözümü açık. Tum'u ve bilica'yı tekrar sivasspor'a getirmek. maddi bedeli çok ağır olur ama bunu yapmazsak eski günler gelmez.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009, 10:02   #102
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

felaket senaryoları yazmak yersiz...yapacağımız tek şey ilk yarı sonuna kadar toparlanmak ve devre arasında bir golcü ve bir stoper almak..
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigido_sampiyon'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.10.2009, 10:38   #103
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bulent hocanin yerinde olsam madem bu takimi ben boyle yaptim takim dusse bile birakmam seneye tekrar cikarmak icin her turlu fedakarligi yaparim superlige cikarir ve daha temkinli olurum ve ilk yasabilecegim sampiyonluga daha emin adimlarla ilerlerim o zaman beni sevmeyen kotu soz soyleyenlere cvbini vermis olurum
ama ben hocanin gidecegini hc sanmiyorum ondan eminimki planlari var sias uzerine kurulu onlardan vazgececegini hic sanmiyorum
Değerli kardeşim bir kere en baştan söyleyeyim yiğidomuz küme düş-me-yecek-tir... Bunun sebeblerini sana ilerde sayarım. Esas sorun Bülent Hocamız. Onu en çok eleştirenlerden biride benim, amaaa en çok koruyanlardan da biride ben şahsım adına oldum. Şöyleki her internet paylaşım ortamında bulunuyor yorumlar ve eleştiriler yazıyorum. Bu bizim iç meselemizde durumu içimizde halletmeliyiz. Kabahatlerimiz ve sorunlarımız varsa içimizde çözmeliyiz. Birbirimize elbetteki serzeneceğiz ve birbirimize elbette eleştiriler yazacağız. Bunun kadar doğal bir şey olamaz. Lakin hiç kimseyede hiç bir yorumcuyada ne hocamızı nede takımımızı ezdirmeyiz EZDİRMEYECEĞİZDE.. Hocamız bir karar aşamasında yada karar almış olabilir, bu futbolun hele hele bu kadar nankör bir mesleğin doğasında var. Fakat biz bunun biraz dışındayız. Takımımıza gönülden bağlıyız hocamızı hiçbir yere göndermemek için elimizden geleni yapmalıyız. Unutmayınki bu saatten sonra gelen hoca ne kadarda kaliteli olsa ne kadarda kariyerli olsa şu aşamada Bülent hocanın yerini dolduramaz. Herşeye adapte olması haftalar sürer. Bunun içindirki hocamızı bu güçsüz durumdan çıkarmak için gerekli operasyonları biz taraftar olarak yapmalıyız. Tamam çok hatalar yaptı hocamız ama şöyle düşünün; Bir şeyler yapmaya çalıştı ama şimdilik tutmadı. Herşeyi biz taraftarlar için yapmaya çalıştı.

Altyapı hakkında bir kaç arkadaş eleştirilerde bulunmuş ama ben onlara katılmıyorum. İncelediğim kadarı ile altyapıda Sivaslı arkadaşlarda mevcut. Ama Global futbol bir endüstri olarak düşündüğümüzde yapılanın ne kadar doğru olduğunu biraz düşünürsek buluruz. Onun için artık gün günü kurtarma değil toparlanma zamanıdır. Bunu hocamızı elimizde tutarak ve Antalya maçında silkelenerek göstermeliyiz. Sonuç ne olursa olsun ben inanıyorumki son 2 haftada oynadığımız müddetçe bizi hiçbir güç küme düşüremeyecek. Hocamıza ve takımımıza destek olalım. antremana gidip kucaklayalım 60 kişi değil 600 kişi ile elele kaynaşalım. Komplike olup takımımızın kollarına girip onlarla bu kötü günlerden kurtulalım. Eleştirilerimizi kendi içimizde yapıp ele güne karşı malzemecisinden hocasına kadar herkesi savunalım.
Saygılarla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009, 10:59   #104
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivasın degişik amatör takımlarında oynayan yetenekli bir çok gencimiz vardır bunların araştırılıp sivasaspora kazandırılması lazım futbolcu potansiyeli sivasa da var
Alt 03.10.2009, 11:21   #105
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bırakma bizi Bülent Hocam Seni Çok Seviyoruz....
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009, 11:24   #106
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geç kalınmış bir karar bencede en uygunu bülent
in gitmesidir inanın gelecek olan kim olursa olsun sivasspor bundan daha kötü olamaz buna imkan yok. daha halen hocanın arkasındayız kelimesi çok yersiz ve gereksiz.evet sivasspor bülent le çok iyi yerler geldi bu sadece sivasspora degil bülentede reklam oldu.hizmetine teşekkür ederiz yolu açık olsun ben yine diyorum hoca gitmez ahada görün.takım biraz puanlar topladıktan sonra gider.bu saatten sonra kimse bülente gel bizimle çalış demez.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.10.2009, 11:58   #107
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
felaket senaryoları yazmak yersiz...yapacağımız tek şey ilk yarı sonuna kadar toparlanmak ve devre arasında bir golcü ve bir stoper almak..
[IMG][/IMG]

felaket senaryoları yazmak yerine takım desteklesek durumumuz daha farklı olurdu
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.10.2009, 12:01   #108
özyiğido
Acemi Yiğido

özyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 özyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BÜLENT DE GİTSİN YÖNETİM DE GİTSİN.........
özyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009, 12:10   #109
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com;568639

[B
Nickli Üyeden Alıntı
Bülent hocanın Antalya maçında skor ne olursa olsun istifa edeceği belirtiliyor[/B].

Sivasspor’dan gitmesi değil, Sivasspor’un başına kimin geleceğidir. Bu konuda daha öncede görüşlerimi belirttim.

Kulüpler söz konusu olduğu zaman şahıslar her zaman ikinci planda kalır.

Bir hatırlatmayı da yapmadan geçemeyeceğim.
Bülent hoca diyorki “Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” doğru, gerçekten öyle oldu.
Bülent Uygun’u “Bülent hoca” yapanda Sivasspor’dur.

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Ya zaten Futbol da böyle bir sey yok 21 puan dan sadece bir puan alan bir TD görevini devam ettirdigi bir takim veya bir TD yoktur bence eger olmus ise bilen Arkadas(lar) varsa bir zahmet yazsinlar.
Antalyaspor macidan da sayet 3 puan alamsasak durmasi abes olur bunu bilmeyen yoktur kazanirsak istifa filan etmez.
Kisacasi bu bir nabiz yoklamasi gibi bir sey olmus..

Ya bu kadar genis donatilmis hem menejer hemde bir TD olarak ne yasatmis bizlere Allah askina ?????
Bu kadar yetkili baska biri olmus olsaydi kesin daha basarili olurduk bence.

Her defasinda kendisini ön plana cikariyor Bülent hoca böyle veya söyle yaptim Sivasspora diye!!!!
Ya birde Sivassporun sana ne yaptiklarini anlat Allah askina !!!!
Fenerbahce de kisa süren bir dönemden sonra ne olmustun Sivasspora geldikten sonra ne oldun .Sen Sivasspora verdiklerinin 10 kat daha fazlasini aldin.

Bülent hocanin kesin kes dinlenmesi gerek özelikle kendisi icin söyle!

1.Hakimiz olma sampiyonluk kactiktan sonra(nedenlerini bilmeyen yok)
2.Bu sezon gönderilen ve alinan Futbolcular tutmadigi icin.
3.Olmur olmaz verdigi reportajlar ile hem kendisini hem Sivassporu yipratigi icin.
4.Tüm amaci bir an önce kendisini Fenerbahceye pazarlama hesaplari tutmadigi icin.

Tüm bunlar dan dolayi sapkasini önüne koyup acil dinlenmesi veya kendisini tekrar toparlamsi lazim.(Belki ileri zaman da tekrar yollarimiz kesisir.)
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009, 12:13   #110
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

[IMG][/IMG]

felaket senaryoları yazmak yerine takım desteklesek durumumuz daha farklı olurdu
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bülent, gidiyor, hoca