Cevap: Sivas İlk Bombayı Patlattı
Fikrunun sadece bir golünü siteye youtube den eklediler izledik;o da Orlando Prates(G.Afrika şampiyon takımı) te rövaşeta ile attığı gol..Onun dışında başka bir golünü de kimse izlememiş...Adamın youtube de başak görüntüsü de yok...Hiç videosun da bulamadım...Sadece Son oynadığı takımın 9 maçının özet görüntülerini izledim...Fikru o takımala o kadar kopuk oynayor ki arkadaşları pasları ondan çok diğer forvete atıyorlar;golleri de hep diğer forvet atmış....Keşke youtube ta ayrıntılı görüntüleri olsa da izleyip ona göre değerlendirsek...Bana bir zamanlar ülkemized Gençlerbirliği ve Antalya ve bir çok takımda oynayan Andre KONA sitilinde bir oyuncu izlenimi verdi...TUM da oynadığı diğer takımlarda başarılı değildi ama bizim takımda en verimli yılın yaşadı ve herkesin dikkatini çekti..Fikru eğer gelirse başarılı olur gibime geliyor;belki de sivasspor onun daha iyisini aradığı için bekletiyordur...Fikrunun en büyük şansı kendisni daha önceden tanıyan bir hocayala yani Muhsin Hoca ile çalışacak olması...Muhsin Hoca onu iyi tanıdığından istediği şekilde kullanacaktır ve takıma kazandıracaktır;bundan kimsenin kuşkusu olmasın...
|