Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hep Destek Tam Destek
Alt 04.10.2010, 16:15   #1
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hep Destek Tam Destek

Selamunaleyküm,

Ben bu işten bi bok anlamadım. Tırmanışta veya başka anlatımla çıkışta olan bir grubumuza bu eleştiriler nasıl yapılıyor. 1992 yılında genç arkadaşlar tarafından kurulan bu gruba Besmele çekerek yaklaşın kardeşim. Çarpılırsınız...

Gelelim gruba,

Adam dünkü bebe. Bu grubun ne sevinçler, ne acılar, ne zorluklar v.s. yaşadığını bilmeden ve ne gibi gündemler yaşadığını öğrenmeden(Öğretilmemiş olabilir) yorum yapıyor. Hey Yeniçeriler. Bir arkadaşınız bu konu hakkında yorum yapmayın diyor bu son uyarım diyor. Kusura bakmayın Yeniçeri Yençeriyi tınlamıyor. Adama ne derler biliyonuz mu. Taklaya geliyorsunuz kardeşlerim.

Şimdi ,

1- Acilen abiler el atmalı veya şuanki grup lideri abilerle temasa geçmeli.(Sık sık) Eğitim şart. Kulağı çekilecek tayfa üyeleri var.
2- İnternet ortamlarında bulunduğunuz site yöneticileriyle irtibata geçmeli, eleştiri sayfanızı açtırmalısınız. Bu sayfaya kesinlikle uyarı konulmalı YENİÇERİLER kesinlikle yazmamalı ve sadece okumalı. Eleştirinin kim kimler ve ne için yapıldığını gözlemlemeli.

Sonuç,

Yeniçerilerin bir özelliği vardır. Gider yaptığını zanneden kişilere giderin kralı yapar. Grupla uğraşanlar birgün helak olacaktır. Gruba bu açıdan bakınız. Birileri rahat durmuyorsa grupta durmaz. Allaha emanet olunuz... Yeniçerilere tam destek veriniz... Yan destek vermeyiniz...
(Hata olacaktır. Hatasız kul(Grup) olmaz.)
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 28 EYLÜL 2009'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 21:31   #2
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

HooLigAnSsS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 HooLigAnSsS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıdvan Yazmayın Demişsin Ama Ben Yazmadan Duramıyorum Kusura Bakma Kardeşim...
Bu Konuda HooLigAnSsS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 22:34   #3
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

ayrımcılık yok ama bu forumda hep destek var bu forumda seyirci yok taraftar var bide başka bi topicede yazmıyolar direk hep destek topicine yazıyolar...
Alt 04.10.2010, 22:47   #4
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaw kardeş benim anlamadığım yazıyorlar, yazmıyorlar, onlar, bunlar dediğin kim..?? bukadar dışlamayın milleti, gönül veren herkez burda, stadta, ekran başında her yerde.. Ben veya bi başkası gece vakti girmiş siteye neden vakit harcıyoruz yapılacak başka işimiz yokmu, taraftar olmak sadece stadta bağırmakmı.. Yok aga yok yanlış düşünüyosunuz, stadta taraftar olarak yaptığınız çok güzel, böyle yaparak buna gölge düşürmeyin..
Alt 05.10.2010, 07:44   #5
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

biz bir kaç maça değil kaç sezondur kombine bilet alıpta takıma destek veriyoruz, lisanslı ürünler alıp takımımıza destek veriyoruzda bazılarının sesi daha çok çıkıyor diye onlar mı takıma destek veriyormuş, çok seviyoruz diyenler her şey toz pembe değil biz çocuklarımızıda çok sevip hata yapınca kızıyoruz, kötü giden bir şeye dur demek asıl sevgi göstermektir, daha kötü olmadan bazı şeylere dur demektir, her maçta sen bağırırsın, ben susarım, o kızar bir başkası herşeye rağmen sever, taraftarlık sana bana bir başkasına göre değişir, hep destek tam destek yeri gelince kızmak eleştirmek de olabilir.

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mysuskunx'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.10.2010, 13:29   #6
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Ben Burak (alex) bundan sonra grubumuzdan kimse bu konuya dair hiç bir şey yazmasın! Anlatmak istediğimizi anlamayıp, konuyu çarpıtanlara uymanın, hiç bi anlamı yok!

Son olarak; arkadaşım eleştirmenize birşey demiyoruz.Biz diyoruz ki; ''Yönetim yanlış futbolcular aldı'' de, ''Mesut Bakkal takımı yanlış yönetiyor'' de. Ama sonunada ekle ''Sivasspor'un Mecnun Başkanın her zaman arkasındayız'' diye. Tekrar söylüyorum bizler şahsa dönük, nankörlük içeren yorumlara eleştirilere karşıyız ve bu tür yorum yazanlar, eleştiri yapanlar karşısında her zaman bizleri bulacak.

Ayrıca şunu bilin ki; '' Sivasspor Tribünlerinin, en delikanlı sesidir YENİÇERİLER..'' Sizler yancı yorumlarınızla bu gruba saldırsanızda ''Delikanlı'' duruşumuz, bu zamana kadar devam etti, bundan sonrada devam etcek.

Bilin ki; Kimse umrumuzda değil. Birilerine şirin gözükelim, birileri bizi sevsin, birileri bizi övsün gibisinden dertlerimiz yok. Burda yaptığımız icraatleri yazıyorsak sizin yaptığınız yorumlara tepki olarak yazılıyo.

Artık sözü bitirmenin vakti geldi. Burda bize sallayan arkadaşlar lütfen bundan sonra Sivas taraftarı destek vermiyo tarzında yorumlardada bulunmasınlar. Destek verenede uyguladığınız tavır ortada.

Sivasspor aşkı, Yeniçeri ruhu..
Sivasspor aşkını herkes yaşayabilir ama Yeniçeri ruhunu herkes taşıyamaz. Bizlerin ayrıcalığı budur işte.. Merak edenlere duyrulur..

Neysee arkadaşlar söylediğim gibi lütfen kimse yazmasın bundan sonra. Konuyu çarpıtanlara uyarak, anlatmak istediğimiz olayın önüne geçmeyelim!

ALEMDE YENİÇERİ!!!
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı inadınayeniceri'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.10.2010, 13:40   #7
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
mysuskunx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz bir kaç maça değil kaç sezondur kombine bilet alıpta takıma destek veriyoruz, lisanslı ürünler alıp takımımıza destek veriyoruzda bazılarının sesi daha çok çıkıyor diye onlar mı takıma destek veriyormuş, çok seviyoruz diyenler her şey toz pembe değil biz çocuklarımızıda çok sevip hata yapınca kızıyoruz, kötü giden bir şeye dur demek asıl sevgi göstermektir, daha kötü olmadan bazı şeylere dur demektir, her maçta sen bağırırsın, ben susarım, o kızar bir başkası herşeye rağmen sever, taraftarlık sana bana bir başkasına göre değişir, hep destek tam destek yeri gelince kızmak eleştirmek de olabilir.
beni cıldırtmayın bizim yeniçeriler olarak maraton a blokta 78 tane kombinemiz var siz neyin davasını sürüyonuz gidin yönetimde tanıdıklarınıza bi sorun bakayım kombinelere kaç para vermişiz bize bilet alıyoz kombine alıyoz davası yapmayın biz kızmayın eleştirmeyin demiyoruz burası sivassporun küme düşse dahi yanında oldugumuzu göstermek amacıyla acılmış bı topictir tepkimiz buna...
Alt 05.10.2010, 21:10   #8
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HooLigAnSsS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
la beni cıldırtmayın bizim yeniçeriler olarak maraton a blokta 78 tane kombinemiz var siz neyin davasını sürüyonuz gidin yönetimde tanıdıklarınıza bi sorun bakayım kombinelere kaç para vermişiz bize bilet alıyoz kombine alıyoz davası yapmayın biz kızmayın eleştirmeyin demiyoruz bunu gidin bizim olmadıgımız yerde yapın burası sivassporun küme düşse dahi yanında oldugumuzu göstermek amacıyla acılmış bı topictir tepkimiz buna...
lanlı lun lu niye konuşuyon hemşerim, ordan sonrada dahada yazmıyorum diyip çekip gidiyon bir tek sen mi haklısın cevap yazıyon bana 78 tane kombinen varsa ne mutlu sivasspor için senin olmadığın yeri bulamam sen ozaman git benim olmadığım yerlerde sohbet et, siz maçlarda bir grup olarak destek verin biırakın bu taraftardan bazılarıda çekirdek yiyip yada dua ederek destek versin, sizinkisi hep destek tam destek değil, takıma destek vermeye çalışıp taraftara köstek olmaktır, taraftarı kazanmaya çalışın, siz geçen sezon sürekli taraftarla satışıp kavga ediyordunuz bir birimize giriyorduk bu mu destek ?

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2010, 09:07   #9
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
mysuskunx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
lanlı lun lu niye konuşuyon hemşerim, ordan sonrada dahada yazmıyorum diyip çekip gidiyon bir tek sen mi haklısın cevap yazıyon bana 78 tane kombinen varsa ne mutlu sivasspor için senin olmadığın yeri bulamam sen ozaman git benim olmadığım yerlerde sohbet et, siz maçlarda bir grup olarak destek verin biırakın bu taraftardan bazılarıda çekirdek yiyip yada dua ederek destek versin, sizinkisi hep destek tam destek değil, takıma destek vermeye çalışıp taraftara köstek olmaktır, taraftarı kazanmaya çalışın, siz geçen sezon sürekli taraftarla satışıp kavga ediyordunuz bir birimize giriyorduk bu mu destek ?
sizde bilip bilmeden konuşmayın ozaman yazoyonuzki sanki bilet alıp giriyonuz yazıyonuz bakbakayım bu sitede benim msj attıgım başka konu varmı ben yeniçeriler forumlarındayım sitenin gerisinde ben yokum benim olmadıgım yer orasıdır sen yeniçerimisinki gelip yeniçeri forumlarına yazıyon biz kimsenin çekirdek yemesine karşı cıkmıyoruz bizim lafımız bize beleşçi diyen destek topiclerinde bile eleştiren seyircilere diyoruz bi de senin o çekirdek yiyip küfür ediyo dediklerin taraftar degildir olamaz onlar herzaman sivasspor seyircisidir ve öylede kalacaktırrr...

Lütfen Cvp Yazma Yazıyosanda Alıntı Yapma Daha Yazmak İstemiyorum...
Alt 05.10.2010, 13:42   #10
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Dahada Ne Haliniz Varsa Görün Yazmıyorum...

Etiketler
destek, hep, tam