Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 18.10.2010, 09:50   #1
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçın ardından

Bizim takıma genç , kaliteli , kendini iyi yetiştiren bir hoca lazım . Mesela Mehmet özdilek ilk hafta fb den 4 tane yedi. Rıdvan dilmende dahil bir çok kişi defansı tamamen değişmiş bir kadroyu düşme adayı olarak gösterdi. Ama hoca takımı öyle bir toparladı ki , 2 haftada 1 puan alımış takım , 6 haftada 13 puan aldı , tita ve necati dışında vasatın çok üstünde olmayan bir takıma çok kaliteli olmasada mucadeleci , inatçı futbol oynatıyor. İşte bizim takımada böyle hırslı ve inatçı bir hoca lazım.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2010, 01:52   #2
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

maca iyi baslamak yetmiyor ilk yari iyi oynamissin ikinci yari dagildiktan sonra bunun önemi yok,ilk yarida golün foul oldunu söylüyorlarmis bunu inceliyecekmis,sanki inceledikten sonra birseyler degisecek,karsilasmadan 3 tane duran toptan gol yemisiz bunlarin hocasi sen degilmisin demekki duran toplarda takimi calistirmamissin bunlara bir önlem almamissin.
simdide kaybetmemeye tahanmülüm yok diyorsun bucaspor karsisinda galip gelecegini söylüyorsun,her hafta bizi ümitlendiriyorsun ama sahalarda nedense birakin kaybetmeyi eziliyoruz mesut hoca eziliyoruz.bizimde artik sana tahanmülümüz kalmadi,ne olur bucaspor maci oynanmadan istifa edin yoksa ben sizin ile bucaspor macini kazanacagimizi sanmiyorum
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2010, 03:30   #3
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eeee bakkal efendi yine yeni bir hüsranmı desek yine bir kandırmacamı desek yavv ALLAH rızası için insan gibi geldin insan gibi git sövdürme kendine yeter artık sen geldin geleli har maçta gol yedik şimdi daha kötüye gidiyoruz SİVASSPOR bu lige çıktı çıkalı ne kayseriden ne trabzondan nede manisadan 3 gol ve üzerini yemedik sayende kalemiz ambara döndübu SİVASSPOR takımı lig tarihinde bir kere fenerden 4 yedi bir kerede gs den 5 yedi ewet gs den 5 yedi ama karşılık olarak ta 3 gol atmışdıseninle çıktığı her maçta gol yedi ve goller yemeye devam ediyor ve sen hala röportajlarınla bizleri kandırmaya çalışıyorsun kayseriye karşı iyi oynadık ikinci yarıda kontrollü başladık falan filan bazan iyi oynamak bişey değil iyi oynuyorsan kazanacan iyi oynayamıyorsan kazanmasını bilecen ama sende henüz bu kabiliyeti göremedik biz sana uğurlar olsun diyoruz sen hala kalmakta ısrar ediyorsun ben senin geldiğinin haberini alınca sevinmedim gittiğinin haberini alınca göbek atacam tarif etmeye gerek yok yolları bilmiyorsan geldiğin yoldan git daha kolay olur
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Bulut@ğlu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.10.2010, 06:47   #4
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

hem suçlu hem güçlü derlerya. işte öyle bişey.adam kendisi iftifa etmeyecek çünkü kovulacakki tazminat alsın. bizim yöneticilerimizde akıllarına gelip bir madde koymazlar üstüste alınan mağlubiyetlerde anlaşma fesih edişlirse tazminat verilmez diye. bunun gibi leş kargalarına fırsat verirler. biliyorum bunda istifa edecek onur yok. olsaydı şimdiye kadar giderdi. haa nerde bu yönetim diye sormuyorum belkiş onlarında parmağı vardır. inanın çok utanıyorum. suarezai bende futbolcu sanıyordum neden oynatılmıyor diye buradan yazıp duruyorduk. yahu o tap toplayıcısı bile olmaz. neden alındı kim aldı hangi akla hizmet aldılar anlamak mümkün değil. bu işin içinde bişey var.başkan neden konuşmuyor. ve hatta bütün sivaslılara şunu soruyorum yokmu sivası ve sivassporu seven kişiler. nerdeler sivasspor süper ligde neden sahip çıkan yok. belliki mecnun başkan sivassporu istemiyor belliki mecnun başkan zoraki başkanlık yapıyor. allah rızası için bu kötü gidişe dur diyecek birileri yokmu???
Alt 18.10.2010, 07:49   #5
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Mesut Hoca;
Vallahi ben de seni hakkaten sağlam bir hoca zannetmiştim. Hep şöyle oldu böyle oldu diyorsun, önümüzdeki maçtan bahsediyorsun.
Hocam Ziya Paşa ne demiş biliyor musun;
"Ayinesi iştir kişinin laafa bakılmaz."
Sen her hafta darmadağın olan bir takımda nasıl oluyorsa oluyor buluyorsun bir olumlu yan.Pes vallahi. Bu da pişkinliğin zirvesi, danıskası, dik alası.
Ya Hoca sen dahi inanmıyorsun bu işe, yapamadın edemedin. İlla arkandan bir ton kötü söz söyleterek mi gideceksin. Otur adam gibi "Yapamadım. Olmadı. Kusura bakmayın" de ve çek git. Ben bunu milli maç arasında bekliyordum senden. Ama dedim ya ben de seni esaslı bir hoca, esaslı bir adam zannetmiştim....Son bir söz;
Bugünden tezi yok. Git Hikmet Karaman'ın dizinin dibine otur.Elini öp. Hocalık nasıl oluyormuş iyice öğren. Sıfır puanlı dipteki Manisa son 4 haftada 3 galibiyet.
Seninki daha muhteşem maşallah 14 haftada 1 galibiyet...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda birdokuzaltiyed'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI
Alt 18.10.2010, 09:21   #6
HAMDI1958
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HAMDI1958 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI

ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRMIŞ BU TAKIM NE HALLERE GELDİ KİM DUR DİYECEK YÖNETİM TAKIMA SAHİP ÇIKMALI TÜM TARAFTAR BU TAKIM NASIL KURTULUR FİKRİ OLAN BURAYA YAZSIN LÜTFEN YETER ARTIK
HAMDI1958 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI
Alt 18.10.2010, 09:35   #7
58mami58
Acemi Yiğido

58mami58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 58mami58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI

Kötü sonuçların Yönetimin uykusuna bile zararı yok galiba baksanıza hiç ses seda yok. Gereken cevabı açıklamayı herzaman veririz diyen yönetim Nerdeeeee.. Neden sesiniz çıkmıyo.
58mami58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2010, 09:52   #8
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence yönetim komple istifa etsin ( başkan hariç ) teknik heyet hepsi gitsinler unutmasınlar ki SİVASSPORDAN büyük değiller
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2010, 11:43   #9
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ali Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence yönetim komple istifa etsin ( başkan hariç ) teknik heyet hepsi gitsinler unutmasınlar ki SİVASSPORDAN büyük değiller
Bencede yönetim komple istifa etsin
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2010, 14:59   #10
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ali Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogru baskan kalsin diger leri hep gitsin buna hoca da dahil böyle giderse sonumuz felaket insallah bir cözüm bulunur bize de bir rahat nefes aldirirlar ve eski günlerimize geri döneriz insallah yani 2 seneki durumu bir daha yakalariz insallh ve yazmis oldugun yazinin hepsi dogru kardesim .tüm yigidolara selam

Etiketler
ardından, daha, fazla, kaybetmeye, maçın, tahammülümüz