wallahi kurulmalı diyoz ama hep yarım kalıyor..yapacak kimase yokmu 2 milyonluk sivas camiasında...
Palavra Palavra Palavra palavraaaaa hepsi hikaye...İstanbulda bazı abilerimiz dernek çalışması yaptılar hatta yer bile tuttular ama arkalarına baktılarki kimsecikler yok...Ben birkaç kişinin samimiyetinden hariç kimsenin samimiyetine güvenmiyorum...
Palavra Palavra Palavra palavraaaaa hepsi hikaye...İstanbulda bazı abilerimiz dernek çalışması yaptılar hatta yer bile tuttular ama arkalarına baktılarki kimsecikler yok...Ben birkaç kişinin samimiyetinden hariç kimsenin samimiyetine güvenmiyorum...
milletin dilinde yapılacak iş güzel bir iş organize açısından tanışma açısından ama olmuyor...lafta kalıyor...zaten bu işle uğraşan ların sayısı 20 bil değil..
Aman bıktım bu dernek kurma fikirlerinden...Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bu siteye takılıyorum ve sitenin en eski elemanlarından biriyim...Bu site sayesinde çok güzel dostluklar kurdum ve buı dostluklarımda halen devam ediyor...Ama arkadaşlar artık bu dernek kurma işlerini gerçekten yapacaksanız buraya yazın yoksa yazmayın Allah aşkına sizlerden rica ediyorum...Bu konudan artık çok sıkıldım...Eğer dernek açmak istemiyorsanızda bizimle irtibata geçin biz sizlere en güzel yardımı yapmaya hazırız...