Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Alt 23.02.2011, 16:46   #101
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

Alıntı:
Alihan Celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadin büyüklügü nüfusa göre degil seyirci kapasitesine göre olur eger stat yapilacaksa yine buna göre belirlenecektir önemli olan alt yapisi icini konforu üstü kapaniyor olmasi otopark sorunu olmamasi ulasim sorunu olmamasi En önemliside icinin dolu olmasi 40 bin kisilik stadi isteyen arkadaslar bence fazla duygusal hic sivasin maclarina acaba gittilermi 3tane büyük takimlarin maclari disinda 5bin kisi ortalamasi bile yok suanda <<suandaki seyirci sayisi okyanusdaki minik bir ada gibi olur 40 bin kisilik statda takimi motive bile edemezsin>>yoksa 50 bin kisilik olsun ama 30bin seyirci doldurabiliyorsak.
sen sivaslı değilsin senin dersin sevdan başka.bizden kar etsinler.malatya trabzona aktarsınlar öylemi?
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2011, 16:47   #102
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEn önce bir 25 bin kişilik stadı doldur...2 lig e düşen bır takıma 50 bın kışılık stadmı yapacaklarını beklıyorsun..şampiyonluga oynasan sende kayserı gıbı sanada 40 bin kişilik stad yaparlardı...25 BİN KİŞİLİK STADA ŞÜKREDELİM
bende seni yiğit delikanlı bir taraftar sanıyordum.megerse sen başka davalrın savunucuymuşsun.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2011, 16:49   #103
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadyum olayi secim öncesi oylari alabilmek icin tuzakda olabilir.Türkiye´de temeli atilmis ,secimlerden sonra kaderiyle basbasa kalmis temellerde mevcut.Sivasspor´un su anda süperligde kalmasi ,degil 25 bin ,100 bin kisilik stadyumdan cok daha önemli.Bank Asya ligine cikabilmek icin su anda 7-8 takim mücadele veriyor.Yani kurtlar sofrasi.Düsersek birdaha cikamayiz.Süperligde kalip Sivas´in devamli gündemde kalmasimi önemli,yoksa Bank Asya´ya düsüp o girdabin icerisinde yok olup gitmekmi.Konu yapilacak stadyumda 5000 koltugun fazla olmasi konusuysa,bunu yönetim ve taraftar birlikde kampanya yöntemiyle halleder.Önemli olan bu ligde kalabilmek.
konu 5000 koltuk değil konu sivasın geleceği.
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 16:50   #104
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
58hayati Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasa 25 bin kişi az degil .ambiyansı olan sivasın iklimine uygun kutu gibi tabir yerinde ise ufo ile isınan kadirhas dakigibi inş bir stat acilen sivasspora lazımmmm.mevcut stat ambiyansı yok bu bagırıp çagırmaya.slm.
amma da vicdanın varmış başbakan şu forma girse okusa sırf senin gibilerin yüzüden terdütsüz 15.000 kişilkde yapabliir.
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 17:02   #105
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
küskün 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vallahi çok bile yeter san siromu yapaçaklardı biz 14 bin kişilk stadyumu dolduramıyoruz daha arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen 35 bin kişilik yapsa ne olacak dolmadıkdan sonra kayserililer gibi olacağız
sen futboldan anlıyorsan bu sitedeki kişilerfutboldan anlamıyor demektir

benim gibi az buçuk bişeyler bilen taraftarda senin ne kadar aptalca bir yorum yazdığını deşifre eder

klavye başına geçip karılar gibi karı ağzıyla konuşan seni kınıyorum NE KADAR ALAKALI BİR TARAFTARSAN daha mevcut stadın 14000 değilde 18000 kişilik olduğunu bilirdin seni gale bile almıyorum

bu yazdıklarım sade sana değil senin gibi olanlara
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2011, 17:14   #106
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bakiyorum da mesajlarda rencide edici bazi kelimeler var. Bizden kucuk sehirlere daha buyuk stad yapilacakmis falan. Ilk once kendimize soralim, 17000'lik stada kac biletli seyirci giriyor? Diger sehirlerin taraftarini da goruyoruz bizim takimimiza ne katkimiz var. Yonetim yok sunu yapsin yok bunu yapsin. Bilhassa seyirci diyorum cunku bizde taraftar kulturu malesef yok bu bir gercek. Biletler 5 TL onu dahi cok goruyoruz. Bizim yaptigimiz kuru gurultu acikca soylemek gerekirse ki oyleyiz toplum olarak. Hicbir zaman hak verilmez, alinir. Bunun idrakine ne zaman varirsak iste o zaman Sivas her konuda kabugunu kirar. Yoksa stad 35 olmus 50 olmus ne farkeder. Gercekler biraz acidir...
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 17:20   #107
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

en az 30,000 olması gereken stadı şeçim vaadiyle 25,000 yapacaklar olası bir türkiye organizasyonunda sivas saf dışı olacak lütfen şeçim meydanlarına inecek siyasetçiler geldiğinde protesto edelim.
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkan_ozcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 17:20   #108
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1112 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konu 5000 koltuk değil konu sivasın geleceği.
Sivas´in gelecegini ancak Sivas il sinirlari icerisinde yasayan kisiler oylari ile belirler.Yoksa Sivas´in disinda gerek Türkiye ,veya dis ülkede yasayan Sivas´lilar bu olaylarin devamli disinda kalmistir.Yasim 52 ve SIVAS-MERKEZ dogumlu oldugum icin Sivas´a verilen sözlerin yerine getirilmedigini cok iyi bilirim.Bunun mücadelesini verecek kisi gene Sivas´daki yerel ve görsel basin olacaktir.Yoksa benim gibi Yurt disinda yasayan bir kisinin katkisi secim yoluyla tabiki beklenemez.Cünki biz sadece gümrüklerde oy verme hakkina sahibiz.Oda Türkiye geneline yansir.O oylarin Sivas´a bir faydasi olmaz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 17:26   #109
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

TT ARENA da bos trübünleri görmeyen bunlari hic dile getirmeyen kücük düsünen kücük adamlara ne demek yakisir.

bilmem.

GS - Buca maci stadin yarisi bos idi.

Sivas in ligden düsmesini sabirsizlikla bekleyen ispiyon üyeler size diyecek lafim cok ama bu site ve benim ahlagim buna el vermiyor.

Gidin baska yerlerde fitnelik yapin temiz ve saf anadolu takimi olan sivasspor taraftarlar sitesinde ortaligi bulandirmayin ve muhalefet olmayin.
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmetcelik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 17:28   #110
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas´in gelecegini ancak Sivas il sinirlari icerisinde yasayan kisiler oylari ile belirler.Yoksa Sivas´in disinda gerek Türkiye ,veya dis ülkede yasayan Sivas´lilar bu olaylarin devamli disinda kalmistir.Yasim 52 ve SIVAS-MERKEZ dogumlu oldugum icin Sivas´a verilen sözlerin yerine getirilmedigini cok iyi bilirim.Bunun mücadelesini verecek kisi gene Sivas´daki yerel ve görsel basin olacaktir.Yoksa benim gibi Yurt disinda yasayan bir kisinin katkisi secim yoluyla tabiki beklenemez.Cünki biz sadece gümrüklerde oy verme hakkina sahibiz.Oda Türkiye geneline yansir.O oylarin Sivas´a bir faydasi olmaz.

Sizin duygulariniza ben de katiliyorum. Cumhuriyet tarihi boyunca gercekten Sivas'a calisan kac tane milletvekilimiz oldu acaba. Tahminim 3'u gecmez. Durumumuz bu! Bundan 25-30 sene evvel ekonomik olarak Sivas/Kayseri arasinda fazla fark yoktu,ya simdi! Saygilar...
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kararını, kişilik, kınıyorum, stadyum