Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Zamanında söyledik ama bazıları beni suçladı. Şu anda projeye dair bildiğim hiçbir ayrıntıyı paylaşmıyorum dikkat ederseniz. Umarım o akıllı arkadaşlar özür dileme erdemini gösterirler.
|
Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı
RTE nı sevmiyorum ama ağzından çıkanı yapıyor.Geçte olsa erkende olsa.Ama ne yazıkki bizim işimiz tabikide geç biter.Çünkü biz sandıklarda malın bankosuyuz.Çok gol attı RTE bize.Yani 2-3 sezon sonra yeni stadda oynarız.Belkide yerel seçimleride bekleyebilir.Gelir Sivasa der ki; Size stad yapacağım.Sizde   :d:FDf:f:Fd
|
RTE sevmiyorum.TOKİ'yide sevmiyorum.Ancak bunlar söz verdiği işleri yerine getirirler.Ama gündemi kendileri belirlerler.Yani erken veya geç yapılacak gibi.
tavarih adlı üyenin yazısını alıntı yapma nedenim ise, bildiğim ayrıntıları tekrarlamıyorum demesidir.Üstelemeyin, herkes yazar çizer durur.Açıklamalara bakın.HABERDE YAPILAN AÇIKLAMA ortadadır.Kafanızı karıştırmayın karışmasına neden olanlara izin vermeyin.
Başta tavarih adlı üyemize(alıntıdan dolayı) ve sonra tüm üyelerimize iyi forumlar dilerim.