Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 100 milyon TL'lik yeni stad
Alt 09.01.2012, 10:44   #101
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: 100 milyon TL'lik yeni stad

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zamanında söyledik ama bazıları beni suçladı. Şu anda projeye dair bildiğim hiçbir ayrıntıyı paylaşmıyorum dikkat ederseniz. Umarım o akıllı arkadaşlar özür dileme erdemini gösterirler.

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
RTE nı sevmiyorum ama ağzından çıkanı yapıyor.Geçte olsa erkende olsa.Ama ne yazıkki bizim işimiz tabikide geç biter.Çünkü biz sandıklarda malın bankosuyuz.Çok gol attı RTE bize.Yani 2-3 sezon sonra yeni stadda oynarız.Belkide yerel seçimleride bekleyebilir.Gelir Sivasa der ki; Size stad yapacağım.Sizde:d:FDf:f:Fd

RTE sevmiyorum.TOKİ'yide sevmiyorum.Ancak bunlar söz verdiği işleri yerine getirirler.Ama gündemi kendileri belirlerler.Yani erken veya geç yapılacak gibi.

tavarih adlı üyenin yazısını alıntı yapma nedenim ise, bildiğim ayrıntıları tekrarlamıyorum demesidir.Üstelemeyin, herkes yazar çizer durur.Açıklamalara bakın.HABERDE YAPILAN AÇIKLAMA ortadadır.Kafanızı karıştırmayın karışmasına neden olanlara izin vermeyin.

Başta tavarih adlı üyemize(alıntıdan dolayı) ve sonra tüm üyelerimize iyi forumlar dilerim.
Alt 09.01.2012, 10:52   #102
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bekleyin bir sonraki seçim döneminde yapılması için söz verilecekmiş o zaman bir ihale daha açılacakmış belki o zaman yapılır stat durmak yok oy vermeye devam
Alt 09.01.2012, 11:26   #103
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

5-6 seçim daha bunu vaat ederler, benim içi temiz kalbi temiz insanlarım da buna inanır, herkesi kendi gibi sanır çünkü...
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 12:42   #104
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burası seçim meydanı degil, siyaset meydanı hiç degil. Yapılması planlanan stad hakkında fikriniz varsa söylersiniz. Yoksa müthiş Siyasi dehanızla! başka platformda kendinizi gösterirsiniz. Burası siyasi bir platform olsa bu hükümetin yaptıkları hakkında bende birşeyler yazardım ama yeri burası degil. Zaten Türkiyem Avrupa'nın ortasında yıldız gibi parlıyor...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 85200258'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2012, 13:22   #105
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben bazı televizyon kanlalarında duyduğum kadarıyla şu an stad yapaılacak iller arasında biz yer almıyoruz nerden çıkıyor bu stad olayı anlayamadım..Antalya,Mersin,Tr abzon bildiğim bir kaç tanesi buralara stad yapılacak ben daha SİVAS ismini duymadım.
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 21:11   #106
onur_0581991
Acemi Yiğido

onur_0581991 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onur_0581991 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya bende az önce srt yayınlanan programda vali Ali KOLAT tan duydum 18 projede şimdilik Sivas yer almıyor fakat daha sonraki projelerde Sivas ıda kapsıyacakmış gibi bişiler söyledi bilgisi olan varmı işin aslı nedir_?
onur_0581991 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 21:47   #107
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
onur_0581991 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bende az önce srt yayınlanan programda vali Ali KOLAT tan duydum 18 projede şimdilik Sivas yer almıyor fakat daha sonraki projelerde Sivas ıda kapsıyacakmış gibi bişiler söyledi bilgisi olan varmı işin aslı nedir_?
Gardaş sen valinin konuşmasının hepsini dinlememişsin..Sivas valisi Ali Kolat özetle şöyle dedi:Stadımızın ihalesi 11 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan yapılacak olan Malatya stadından sonra Toki de ihale sırası gelecek dedi..Ayrıca valimiz Stat kapasitesinin 33000 olacağını özellikle de üstüne basa basa belirtti..Bu iş biti artık bundan dönüş yok;ayrıca otopark için sorun çıktığını ama Fuar alanındaki basketbol ve voleybol açık alanlarının yer aldığı yerleri Stat inşaatına katarak bu sorunu çözdüklerini ve stat yapılmaması için hiçbir sebebin kalmadığını;ihale tarihinin önümüzdeki günlerde belli olup Toki sitesinde yer alacağını da belirtti..Son alarak bir izleyicinin sorduğu ;Açıklanan 18 stat arasında Sivas stadının neden yer almadığı sorusu üzerine de:Onlar proje aşamasındaki statlar bazılarının protokolu yapılmadı;bazılarının ise protokolu yeni yapıldı;bizim ise her işimiz bitti ve ihale aşamasına geldik dedi...Valimiz kısaca bunları söyledi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2012, 00:01   #108
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

umarım o statı dolduracak taraftar olur. daha şimdiki stat bile dolmuyor
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2012, 23:49   #109
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

TOKi KOLLARI SIVADI
13.02.2012

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitinglerinde verdiği söz doğrultusunda bir kaç yıldır hazırlıkları sürdürülen yeni stadyum projesi ve çok amaçlı spor kompleksi için TOKİ düğmeye bastı. 130 bin metrekarelik alana kurulacak tesisin kıymet takdirinde hemfikir olunmasının ardından Sivas'a gelen TOKİ görevlileri, projelendirme işlemi tamamlanan işi ihaleye çıkartabilmek için seferber olmuş durumda.

C.KAAN KARAGUŞ
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan yeni stadyum ve çok amaçlı spor kompleksinde gözler ihale tarihine çevrildi.
Uzun yıllar spor kamuoyunun gündeminde geniş yer bulan 33 bin kişi kapasiteli yeni stadyum ve çok amaçlı spor kompleksinin kıymet takdirinde anlaşmaya varılmasının ardından TOKİ heyeti Sivas'a geldi.
130 bin metrekarelik alana kurulacak stadyum ve spor kompleksi için kollarını sıvayan görevliler, projeyi ihaleye çıkartabilmek için son hazırlıklarını yapıyor.
Projenin lokasyon içeriklerini tamamlayan görevliler, proje detaylarını bu hafta içerisinde tamamlayıp ihaleye hazır hale getirmeyi amaçlıyor.
Proje kapsamında yeni stadyum 130 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. Stadyumun 3 bin araçlık otoparkı bulunacak. Üstünün tamamına yakını kapalı olarak inşaa edilecek. Beraberinde ise çok amaçlı spor kompleksi yapılacak. Bu spor kompleksinde 4 bin ve bin kişi kapasiteli iki kapalı spor salonu ile bin seyirci kapasiteli bir yüzme havuzu, güreş eğitim merkezi, halter salonu, atletizm pisti, 2 sentetik çim saha ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü için de hizmet binası ile lojmanlar yer alacak.
Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan teleskopik özelliğe sahip 4 bin kişilik salon aynı zamanda buz pateni pisti olarak da kullanılabilecek ve genişleyen seyirci kapasitesi özelliğine sahip olacak.
Stadyum dahil tüm projelerin yaklaşık maliyeti ise 100 milyon TL'nin üzerinde olacak.Kaynak:Sivas'ın Sesi Gazetesi
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.02.2012, 00:10   #110
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hani derlerya bir insana 40 gun deli de, o insan birgun deli olur. Bizde bu stad isini surekli gundemde tutalim.Toki mi olur,Belediyemi olur, spor bakanligimi olur,ayda 50.000 bin mesaj atsak,bakin neler oluyor. Bu isi sadece bizim site uyelerimiz bile basarir. Arkadaslar su saha dolar dolmaz tartismasini birakin. Turkiyede yapilacak ulusal veya uluslararasi spor musabakalari sivasda yapilir enazindan.Sadece futbol olarak dusunmeyin.

Etiketler
100, hazır, milyon, projesi, sivasa, stad, stadın, stat, tllik, yeni