Cevap: Maçı Değerlendirelim
En kolay pozisyonda boş kaleye atamadık, en zor pozisyonlarda topu kendi kalemize attık.. Böyle olunca nazar olmasın diye kendi kendimizi yendik. Şimdi ne kadar kızarsak kızalım, ne dersek diyelim bu maç geride kaldı.
Allah'tan ben yolculuktaydım maçı tam izleyemedim. Herhalde sinirimden, kahrımdan ölürdüm. Boş kaleye atama, kendi kalene 2 gol birden at adeta.. Yazık vallahi, çok oldu.
Gel burada kime kız şimdi? Maç boyunca çok çok iyi oynadıkları söylenen, sorumsuz davranan Kıvanç KARAKAŞ'a mı? Biranlık hatanın kurbanı olan Kaan KONUK'a mı? Geçen hafta Antalya'dan da benzer şekilde topu takip edemediği, pozisyonu iyi süzmediği için yediği gole benzeyen 2 tane pozisyon hatası yapıp gol yiyen Atilla KOCA'ya mı? Saha da 60. dakikaya kadar güzel oynayan fakat boş kaleye topu atmayı, çizgiden golümüzü çıkartan Milan CERN'ye mi? Kalitesini golle süslemeyen Kamil GROSİCKİ'ye mi? Kime, kime kızalım? Yoksa yine maça girdikleri gibi ruh gibi dolaşan hayalet futbolcular PEDRİEL ile Mehmet NAS'a mı?
Gelin hiç birine kızmayalım, kadere, şansızlığa kızalım. Onları bağrımıza basalım. RIZA ÇALIMBAY Hocamız onların kulaklarını çeksin. Biz, şu KAYSERİSPOR'u yenelim biz, yüreğimizi soğutalım, herşeyi unutalım. Eğer o maçta da böyle sorumsuz davranırlarsa, bu maçı alamazlarsa o zaman daha çok üzülürüz.
Benim için, maçın hem en iyisi en kötüsü Milan CERNY'di. Neden ???.... Çünkü, ben o adama çok güveniyorum, futbolunu çok beğeniyorum. Mükemmel oynuyor. Birde golle tanışabilse inanın çok daha iyi olacak. Neyse bu hafta nazar değmesin diye biz kendi kendimizi yendik, Kayseri maçıyla tekrar bir seri başlatırız inşallah !..
.
|