Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)
Alt 05.08.2012, 19:46   #101
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)

macta yeni transferlerımızden aatıf dıkkat cektı dıkıne cok ıyı gıdıyor topla beraber bu sene bıze cok faydalı olacagını gosterdı ve iyi şut atıyor. doğa bir halta yapamaz 45 dk boyunca tek olumlu hareketi olmadı orta sahada görev yapan alıcan ısteklıydı ama cok faul yaptı sert oynuyor şaban ıcın sımdılık yorum yapamayacagım 45 dk oynadı ama pek kendını gosteremedı bu macta bu sene zıya orada oynar gıbı yıne

forvet konusuna gelınce kesınlıkle forvete ıhtıyac var ama bu forvet ıhtıyacı bır tane mı ıkı tane mı bence ıkı tane ucuz forvet aşacagımıza ıyı bır adam alalım ıkısıne verecegımız parayı bırıne verelım nasıl olsa tek forvet oynuyoruz yenı alınacak pedrıel ve abdülkadır bu işi götutut bu sene pedrıyel kanatta kendıne yer bulamaz o yuzden bence kalıtelı bır forvet ve mevcut ıkı forvetle lgl götürürüz

kalecıye kesinlıkle ihtiyaz var 3 kalecınının 3 de bır kım oynasa suprız olmaz bırbırlerınden farkları yok atıllanın hale bu takımda ne işi var anlamak güç gercekten kaleci şart!!!
Alt 05.08.2012, 19:47   #102
58temha
Yiğido

58temha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 58temha FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün Maçtaydım Takım Çok İyi Ama Bugün Pedriel'e Çok Güldüm Bu Kadar mı Olur Ya Adam 5 Tane Pozisyon Kullandı Üçü Sol Üst Köşeden İkiside Kaleciden Döndü Aatıf Şuşu muz İse Mükemmel (Oyuncuları Tanıtan Adam Aatıf Şuşu Diodu) Bence İyi Bir Forvet Lazım Kaleci İyi Grosicki'de İyiydi Ama Hocanın Grosicki'yi Oynatıyımmı Die Düşünmesi Lazım Bu Arada Maçın Adamı Bence Milan Cerny'di
58temha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58temha'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 19:51   #103
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hadi bakalım arkadaşlar ben istanbulda olduğumdan izleyemedim. İzleyen yiğidolar özellikle ileri hattan çok memnun olduklarını anlatıyorlar. Bu sene eğer forvette sıkıntılar yaşamazsak aynen geçen seneki gibi çok atıp çok yiyen bir takım olacağız gibi.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 20:07   #104
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bu maçların sonucu takım hakkında tam bi fikir vermez futbolcular hakkında az performans göstergesi olur arkadaşların anlattığına göre maçın kader adamı pedriel suarez olmuş herzaman dedim yine diyorum bu çocuk az son vuruşlarını düzeltse yokmu gol kralı olur doğa erhan zaten istemediğim kazma tipi oyuncular çok fırın ekmek yemeleri lazım cerny atıf hücüm hattına katkı sağlıyacaklarına inanıyorum daha lig baslamadan korcanın abdülkadirin sakatlanmasını anlamadım inşallah iyi olurlar lige kadar
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 20:19   #105
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Atilla agebey senin nezdinde ve disarda takimdan bir tek satir haber bekleyen tum yigidolara izledigim tokat macinin bir yorumunu yapmak istiyorum..
Oncelikle bu macin bir hazirlik maci oldugunu unutmamak gerekli.. Galibiyeti ne fazla buyutmeli nede gormezden gelinmemelidir diye dusunuyorum..
Gecen seneki onbirden sadece eneramoyu kaybeden, birde direk onbir oyuncusu olmayyalayacak ve hemde son
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 20:38   #106
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1467 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Atilla agebey senin nezdinde ve disarda takimdan bir tek satir haber bekleyen tum yigidolara izledigim tokat macinin bir yorumunu yapmak istiyorum..
Oncelikle bu macin bir hazirlik maci oldugunu unutmamak gerekli.. Galibiyeti ne fazla buyutmeli nede gormezden gelinmemelidir diye dusunuyorum..
Gecen seneki onbirden sadece eneramoyu kaybeden, birde direk onbir oyuncusu olmayyalayacak ve hemde son
Murat'la bağlantıyı kaybettik sayın seyirciler

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 20:42   #107
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

yaptigimiz 5 hazirlik macinda toplam 10 gol yedik hic iyiye alamaet degil bence, adi uzerinde hazirlik maci ama defafansimiz henuz hazir degil gibime geldi,acikcasi bu kadar basit gol yiyen defans lig maclarina kadar duzelmezse isimiz zor
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda avare'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2012, 20:42   #108
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Denenecek birşey yok, sadece kondisyon için faydalı bir maç oldu hepsi o kadar, Atıfla Grosicky'nin uyumunu kamp döneminden beri söylenen bir konu bunun haricinde Sakın tokatspor'lu kardeşlerimiz alınmasın alt ligden bir takım bile kendi sahamızda 2 gol atabiliyorsa yeni sezon başlayana kadar 30 hazırlık maçı yapsak ne olur ? Yedek takım sözüne katılmıyorum Faty'de Murat Akça'da heran 11 de oynayacak isimler, alt yapıdan yeni çıkmış 18 yaşında değiller.

Bize hazırlık maçı değil acilen 2 tane çok iyi forvet lazım Süper Lig'de forvetsiz tek takım biziz.

Kardeş Tokatspor'a yürekten başarılar diliyorum İnşallah bu sezon kendilerine yakışan bir takım kurarlar ve geçen seneki kabusu yaşayıp bizede yaşatmazlar.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 20:53   #109
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel maç anlattın ağzına sağlık Murat'ım.
Bundan sonra Sivasta'ki spikerim sensin.
Golleri atanı söylemedin ama olsun.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2012, 20:59   #110
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Murat'la bağlantıyı kaybettik sayın seyirciler
Pili bitmiş. Duracell Pil almaya gettiiii.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
devam, ediyor, erdi, maÇ, rakip, sivasspor, sona, tokatspor