Alıntı:
Kizilirmak58 Nickli Üyeden Alıntı
o abdullah yiğit bi daha eleştiemeisn büyük sivas tarfatrını bundan böyle ..eleştirlekn bidaha düşünsün sivasa medyası olarak ne yaptılar acaba gördük elazığ medyasını iişte böle sevdirilir
|
Abdullah Yiğitle tv kanallarının arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Adam kaleminin ucuna kamera takıpdamı yayın yapacaktı. Kanal 23 3G bağlantısı ile yayın yapıyor Sivasın 2-3 kanalı ise 3 gün önceki festivalde halay çekenleri yayınlıyor. Tamam memleket sevdalıları için yayınlasınlar ama çıksınlarda maçıda yayınlasınlar.
Ondan sonra burada bir laf söylediğimizde adımız yok şunun yalakaları yok bunun yalakaları diye adlandırılıyoruz suçlanıyoruz. Ama şimdi Allahı var Abdullah Yiğit bir kaç gün sonra yada akabinde bu maçın yayını hakkında eleştirsel yazı yazarsa hiç şaşırmayacağım.
Her neyse lütfen yorumlarımızda eleştiri yaparken düz mantık yapalım ki doğruyu bulalım. Bakın bir önceki yorumumda bende eleştiri yaptım. Ama gözlemlediğim şeylerin doğru olduğuna kanaat getirirek yaptım. Ama siz burada gözlemlemeden araştırmadan yapıyorsunuz. Örneğin bizede kızabilirsiniz herkes yayın yapıyor sivasspor.com yapmıyor diye. İşte Abdullah Yiğit le bizim aramızda ki basın paralelliği budur. İkimizinde kalemi var ama kameramız yok.