Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı
Bu laflarin bana oldugunu biliyorum. Direk bana söyleyebilirdin
Savunulacak nesi var hocanin? Hata üstüne hata yapiyor hala hoca savunuluyor. Gözü kapali hocanin arkasinda durmak ne kadar dogru? Yaptigi hatalari bile dogruymus gibi gösteren arkadasa akraba yakistirmasi yapmistim, birazda espri olarak. Yoksa burda ne futbolcularin nede hocanin akrabalari yazmaz.
Peki degisikliklerden sonra rakip daha fazla tehlike yaratmadi mi? En güzel savunma hücumdur. Topu kendi ayagimizda tutabilrsek baski yemeyiz. Topu ayaginda tutma konusunda en iyi oyuncularimizi aldi oyundan, asil ondan sonra baski yedik.
|
O penaltı olmasa maçı alsaydık bu eleştiriler olur muydu?Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.Topu tutacak, takımı atağa çıkaracak hangi mevki:ortasaha.Kamil formsuz ve kenarda,Erman formsuz ve etkisiz,M.NAS bütün iyiniyetine rağmen yetersiz,Kadir formsuz ve savruk,Adem insiyatif almıyor.Bir de rakiplere bakalım: Eskişehir ortasahası mesela ALPER POTUK,ERKAN,TELLO vesair.Adamlar sonvuruşlarda biraz becerikli olsa Feneri 6 lık yapacaklardı.
Kısaca oyun tarzımız kadro yapısından kaynaklı.Ortasahada bir HAKAN BAYRAKTAR,MURAT ERDOĞAN,İBRAHİM DAĞAŞAN hatta bir YASİR ELMACI ve MUSA AYDIN bulamadık.