Cevap: Maçı Değerlendirelim
Eleştirdiğimiz Borjan dışında vasatı aşan sahada hiçbir oyuncumuz yoktu. Geçen sezon atlattığımız düşmemeye oynama psikolojisine maalesef bu haftadan itibaren yine girmiş olduk. Geçen sezon ki başarılı sonuçlar yanıltıcı oldu. Geçen sezon yine kaleci, defans 4'lüsü ve ön liberolar yine vasat bir sezon geçirmişlerdi. Hücum oyuncularımızın(Eneramo, Grosicki,Erman ve Pedriel) çok iyi bir sezon geçirmelerinden dolayı neredeyse Avrupa ligine gidecektik. Bu sezon hücum oyuncularımız da düşüş yaşadığı için ilk yarı hayalkırıklığı ile geçmiş oldu.Takımda ki büyük sıkıntıları,sorunları yönetim görmezden gelerek, Rıza hocada kampın başlamasına yakın transfere kafa yoracağı yerde; Bjk'ye gideyim mi?, gitmeyeyim mi? diye düşünerek transferlerle uğraşması gerektiği yerde, 1 aya yakın bir zamanı boş işlerle uğraşarak geçirdi ve kulübe zarar verdi. İyi Futbol iyi futbolcularla oynanır arkadaş. Sen yönetim olarak vasat, yetersiz, bonservissiz beleş futbolcu mantığıyla transferler yapmaya devam edersen, ligte böyle sıkıntılar yaşar ve taraftarlarına da yaşartırsın. Şunu yönetimin aklından hiç çıkarmaması lazım . Allah korusun, bir küme düşersek, bizim gibi sahipsiz bir şehrin takımı, uzun yıllar bir daha süper lige zor çıkar. Artık yönetim zihniyetini değiştirmeli ve süper ligta oynayacak kapasitede futbolcuları takıma kazandırmalıdır. Son olarak ta Rıza hoca'ya bir eleştirim olacak; Yahu hoca akşamın soğunda takımı bekleyen taraftarlarına göstermediğin ilgiyi,saygıyı bugün maçtan önce sanki deplasman takımı gelmiş gibi bütün Karabük yedek kulübesindeki kişilere göstererek inanılmaz bir çelişkiye imza attın. Helal olsun sana o ilgiyi ve saygıyı taraftarların hak etmişti . Çok yazıkkk.
|