Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2013, 21:02   #101
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ne oldu buyuk hoca
O cok guvendigin emek hirsizi ugur takimini bu sefer acik acik satti mi ?
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2013, 21:07   #102
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

rızanın ugur aşkı sayesinde maç gitti.piech e olan düşmanlıgıda eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 21:10   #103
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maçta göze çarpanlar : ?RIZA hocanın anlaşılmaz inadı groseçkinin oyundan çıkarken tepkisi rızahocabun gönlünü alması borjanın anlaşılmaz hatası uğurun cekichene taş çıkartacak kaRetesi ademin butakımda ben nasıl oynarım diye abuk sabuk oynaması ibrahim toramanın ölümüne oynaması hakem dallamasının inanılnaz eyyamcılığı sivasspor kazanırsa hakemlik hayatım biter diye tüm kararlarını bjk lehine verip 2 net penaltımızı yemesi bjk kalecisinin panterleşmesi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İLKYARI tadsız tuzzsuz pozisyonsuz ortada mücadele şeklinde geçti 2.yaRI iki takımda riskli oynadı 2 takımda pozisyona girdi ermanın çok net pozisyonu gololsa en kötü berabere bitecek maçtı kırmızı karta kadar sivasspor maçın favorisiydi saolsun uğursuz uğurun ve hakemin sayesinde elimizdeki maçı elimizle vermiş olduk maçın neticesi en kötü beraberlikti bjk nin ka[R]zmatik kalecisini maçın yıldızı yaptık tıpkı geçen hafta isaksonu yaptığımız gibi yazıkoldu
Maçın en iyisi kimdi : ?
ligin en kazma kAlecisi mc gregor
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Adını duymak kendisini sivassporda 1dak daha görmek istemediğim rıza hocanın prensi futbol katili UĞUR inşallah cumhuriyet savcısı adam öldürmeye tam tesebbüsden içeri attırır yada mhk bize bikıyak yapsada sezon sonuna kadar engin baytar gibi 12 maç ceza verirde ligde kalırız
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
maçı sivasspor kazanacak diye ödü kopan eger bjk bu maçı kazanamazsa hüseyin göçek gibi 23 hafta bjk naçına vermezler demirören baba benim hakemliğimi kaydırır korkusuyla eyyamcılığın danıskasını yaparak gerek kartlarda gerek penaltı pozisyonlarını vermiyerek maça damga vurmuştur piec itiraz etti haklı sarı verdi fernandes itiraz etti tmm cnm diye sırtını tapıkladı bu pozisyon bile hakemin niyeti belli
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?ŞİMDİ rıza hocayı eleştirmek başkadır hakaret etmek başkadır bu maçta benim gözümde kredisi bitti takım 3 haftadır çatır çatır topoynadı erhan çok sırıtmamıştı nasıl bir ırktır nasıl bir inattır anlamış değilim hepimizin derdi yanlışlarından inatlarından vazgeçmesiydi maalesef aynı tas aynı hamam bundan sonrada huyundan vazgeçeceğini sanmıyorum uğurun ayağı kırılsa alçılı alçılı oynatır piec fit olsada polonya liginde 500 gol atsada oynatmaz inatçılıkta arnavutlara taş çıkartıyor bence bektaş emmiyle ilgilensin takımı bülent albayrak hocaya bıraksın daha faydalı olur kanısındayım
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 21:15   #104
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne olur Rıza hoca Uğuru da al git başımızdan.
Durum bundan ibaret.
Alt 23.02.2013, 21:17   #105
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

ŞU ANDA MORALİM ÇOK BOZUK ÇOLUK ÇOCUGA KIZIYORUM BU KALİTESİZ OYUNCU VE HOCANIN YÜZÜNDEN.RIZA HOCA EN UFAK Bİ SİVASLI KANI VARSA SENDE İSTİFA ET.

STADDA SANA KÜFÜR EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM AMA GİDİŞAT O YÖNE DOGRU GİDİYOR.HABERİN OLSUN.

BU NE İSTİKRARSIZLIK BE LİG BİTTİİ 11 MAÇ KALDI AMA HALA TAKIM OLMADIK DEMEKKİ SUÇ SENDE VE TAKIMI İYİ MOTİVE EDEMİYOSUN.ARTIK SİVASIN GELECEGİ ADINA EN KISA SÜREDE KAN DEGİŞİKLİGİ GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2013, 21:19   #106
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

golü atanin kazanacagi bir macti onlar atti onlar kazandi.ilk yaridaki mac gibi o macta bundan farkli degildi.oradada biz attik biz kazandik.penalti pozisyonlarinin ikiside bariz penalti.vermedi tetikci hakem.ugurun haricinde hemen herkes iyiydi.oynadigimiz takim besiktas.bizim rakibimiz degil.bu futbolu rakiplerimize karsi oynarsak fark gösterir kendini.üst düzey performansi kupada gösterip avrupaya gitmeliyiz.ve sivassporu bu ligde bir kupayla sereflendirmeliler.sivasspor artik bu ligde bir kupa hak etti insallah o bu senedir. (simdi lig tv ye bakiyorum 100% penalti diyorlar kamilin pozisyona)riza hoca cok iyi kaliteli birisi fakat oyuna hamleleri son iki haftadir cok yanlis tabi bana göre birisine taktimi takili kaliyor yeni cocugu unuttu yedek kulubede uguru unuttu sahada.genel olarak iyi futbol fakat hakem katkisiyla besiktas galibiyeti. önümüzdeki haftalar insallah daha iyi olur.allah yardimci olsun sivasimiza.

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 21:20   #107
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Bu maçı kazansaydık yine aynı yorumu yapacaktım uğur sana futbol lisansı çıkaranları seni bu takımda ısrarla oynatanları ALLAH bildiği gibi yapsın. Bu maçta gitti ama en büyük kazancımız uğur kavuk bu ili terkettiği gün olacak
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda antik58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2013, 21:23   #108
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASPOR'UN CİDDİ ZEKA PROBLEMİ VAR.Yorumcularımızdan bayan üyelerimiz bile orta sahanın boş bırakıldığını ve top tutamadığımızı görüyor Rıza bey bunu haftalardır göremiyor.Bizimkini takip etmese bile bundan sonra değerli bayan arkadaşımız gülkızın yorumlarını takip et hoca artık. Hep dediğimiz gibi çok iyi niyetli ama süper lig için maalesef yetersiz Uğurun o topa girişinde (eğer kasıt yok, uçan tekme atmak istemiyorsanız) önemli bir zeka problemi vardı.Erhan ın ne problemi vardı.Aman ne güzel dedik artık Erhan ı gercek yerinde bek oynatıyor dedik.Kesti onu, daha önceki maclarda fiziksel yetersizlik nedeniyle 2 kere kırmızı kart görmüş Uguru alıyor oraya tekrar.Tam diyoruz ki oh çok şükür Adem i orta saha oynatıyor o da iyi oynuyor takımı topluyor.Gerçekten böyle diyoruz lütfen bakın gecmiş haftalardaki yorumlarımıza ve ekliyoruz.Şimdi onu takımdan kessin de görün siz diyoruz.Takımdan kesiyor.En ilginci de takım 10 kişi kaldıktan sonra muhtemelen orta sahada top tutabilmek için Ademi oyuna alıyor.Bu sefer de Hakanı sağbeke çekiyor.1-0 oynuyorsun.Beksiz oynasan ne olacak.Piech var mesela uçuyor.Oynatmıyor.Oynuyor gecen hafta iyi oynuyor.Basın toplantısında bi de eleştiriyor onu.Ama o anladığım kadarıyla karakterli oyuncu ,mecburen yine oyuna alıyor ve o yine de takır takır top oynuyor.Ben ekrandan görüyorum.Erman 60 dan sonra hep nefes nefese.Ağzı sürekli açık.Nefes zor alıyor.Hayır ölecek adam.Yok sahada tutuyor.Grociskinin tam etkili olabileceği dakikalar gelmiş.Bek görevi de vermiş olmana rağmen o yine de iyi oynuyor onu alıyorsun oyundan o da haklı olarak tepki gösteriyor.Ama küfürü basıyor yüzüne bakarak.Sen zorla klubeye getirtip onu gidip sarılıyorsun.Ne bu şimdi.Herkes seni orda takdir mi ediyor zannediyorsun.Kısaca Allah için kimse takımın kondüsyon sorunu var diyebilir mi,futbolcular oynamıyor diyebilir mi.Hayır.O zaman ne sorunu var.Ben diyorum ki zeka problemi var.Yukarda neden böyle dediğimi de açıkladım.Haa hakem futbolu bilmiyordu.Öyle saçmaladı ki bence hakem olarak çıkmasın sahaya artık.Bırakın hatalı kararlarını da o Fernandes e kararının gerekçesini açıklaması içler acısıydı.Sonuç olarak Rıza hoca fanları yine bu forum dada çıkıp eleştiriyoruz diye ben ve benim gibilere laf atacaklar ama artık lütfen siz de görün hataları.Başkan en azından daha çok ilgilensin takımla.Düzelsin .Rıza beyin burnu düşebilir belki ama Sivasspor'umuz düşmesin.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 21:26   #109
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YETER ARTIK bu ş.. uğurkavuk yetti artık rıza hoca uğurunuda al si... ol git
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 21:27   #110
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yabancı hoca getirilmeli takımın başına biri gelir fenerli biri gelir beşiktaşlı bu ne ya hep peşkeş çekiliyoruz
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kaptann58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
beşiktaş, çok, değerlendirelim, gençlik, kavuk, maÇindakÍ, maçı, seni, seviyoruz, uğur, yiğido