Cevap: Maçı Değerlendirelim
RIZA ÇALIMBAY'I İZLİYORUM GÖZLERİM KAPALI,
HAYRETTİN VE UĞUR'U İZLİYORUM ELİM BÖĞRÜMDE,
REZALETİ İZLİYORUM AH VAHLAR İÇİNDE!!!
Köy takımı Akhisar karşısında yine REZİLLERİ oynayan bir Sivasspor vardı..Utanç duyuyorum artık şu rezaletten..Çalımbay'ın bir de hiçbirşey olmamış gibi çıkıp pişkin pişkin konuşmasından..Eeeee o kadar söyledik,uyardık; konuşunca da bazıları Rıza efendiye toz kondurmuyordu..Olay öyle bir boyuta geldi ki sırf SiVASLI diye Çalımbay dokunulmaz oldu ve malesef Sivassporun önüne geçti..Burnundan,kapris ve inatlarından vazgeçmeyen Rıza efendi geldin geleli başarı anlamında ne yaptın? Kupada yarı finaldeyiz zaten sırf bundan dolayı susalım ligi ortalarda tamamlarız dedik ama senin oynattığın çağ dışı futbol ve uzaylı futbolcuların hayrettin ve uğur yüzünden ptt'ye doğru yol alıyoruz..Allah'tan bu taraftar zamanında senin göz bebeğin Doğayı şutlattı da bu takımdan yoksa mersinin yerinde biz olurduk...Kamilleri, rajnochları, muratları bu takıma küstür hala hayrettin ve uğur .b...ku ye!!!
Bu takımı resmen bozuk bir asansöre istikrarsız bir trene çevirdn...
Haaa pardon gayet istikrarlısın ilk geldiğinde bu takım düşüyordu ve şimdi büyük ihitmal gideceksin ve bu takım yine düşme potasında..Helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!!