Devre arası mersine gitme sebebini hedefleri olan bir klüp olduğu için mersini tercih ettim demişti demekki arkadaşın hedefi PTT 1 LIG miş yinede irdelemek bize yakışmaz çünkü o formayı giyen herkes bir yigidodur saygıyı hakeder. çalışkan ve gole yönelik bir oyuncu hayırlı olsun
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karasarlıyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Sivasspor'umuz CARLOS'la çıtayı yükseltti. Artık bu çizgide kadromuzun kaliteli olması lazım. Savaşacak futbolculara ihtiyaç var. Bu anlamda Burhan Eşer transferinden ben pek umutlu değilim.
İnşallah yanılan ben olurum.
Öte yandan Alex, Devid De Souza ve Lugano isimleri gündemde. İnşallah gerçek olur.
Kim ne derse dersin Burhan süper liğin kaliteli futbolcularından biri, yok geçen devre arası gelmemiş yok parayı seçmiş bunları bırakalım kardeşim şu an da sana imza attı mı memleketin başarısı için ter dökecek mi olay bitmiştir..
Allah kazasız belasız sakalık yaşatmadan bir sezon geçirmesini nasip eder..Gönülden tebrik eder başarılar dilerim kendisine.
Bu Konuda OzkanBaskan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Imza atar atmaz o sanli Sivasspor armasini öpüp göz boyamayami calisiyor?
Daha Sivasspor icin antrenmana cikmamis Maca cikmamis oyuncu Sivasspor'un degerini cokmu biliyordu imza atar atmaz armayi öpüyor?