Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 
|
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Artık ligin sonu geldi,büyük ihtimalle alttaki 2 takımın işi bitti,sivassporun şansının devam edip etmeyeceği yarın belli olacak,sivas kazanırsa durum değişebilir,neticede tüm hesaplar yarın 18 de ya bitecek ,yada devam edecek,yendiğimiz takdirde çok şey değişicek rizesporuda korku tüneline sokacağız,helede mersin rizeye sürpriz yaparsa hiç tahmin edilmeyen şeyler olur,başakşehiri yendiğimiz takdirde,ne pahasına olursa olsun,sivasspor akhisarıuda ,gençleride yenecektir,kayseride gerçek 1 final oynanır,son hafta herşey olur,olasılıkları çoğaltabiliriz,başakşehir sivası yenerse ligin altı için lig biter,sivasspor yenerse,fark 5 te kalır,kayseri üst üste bjk ve Akhisar deplasmanlarına gidecek,tahminim taş çatlasa akhisardan 1 puan alır,kayserideki maç hersonuca açık ,sivasspor yenerse kayseriyi kurtulur,son hafta şampiyonluğu kaybetmiş fb ile biz oynayacağız,avrupaya gitmeye mahkum bir gs yle kayseri oynayacak,lafı uzun etmiyem,bundan sonraki haftalarda kayserisporun taş çatlasa 1yada 2 bilemedim 3 puan alacağını düşünüyorum,puanını 34-35 yapar,sivasspor başakşehiri yenerse,evinde akhisarı yenerse,gençleri yenerse,kayseriye hiç değilse yenilmezse,sonhafta fb yi yenerse ki tüm bunlar ihtimal dahilinde,13 puan toplar,24+13=37 eder neticede herşey olur,yarın belli olur ,zaten akhisarı ve gençleri yenemezsek düştük sayılır şunu net söyliyim başakşehire yenilsek dahi haftaya fark 5e iner,biz gençlerle evimizde oynarken,kayseri Avrupa aşkına oynayan akhisarla oynayacak puan kaybetme riski fazla berabere kalsa 33 puan eder,sivassporunda başakşehir,akhisar,ve gençleri yendiğini varsayıyorum,puanımız 33 olur,kayseride artık kazanan ligde kalır,sonhafta galibiyete makhum gsle oynayacak ,bizde belki şampiyonluğu kaçırmış fb ile oynayacak ,düştük dememiz için yarınıda görmek lazım ,kazanacağımıza inanıyorum .
|