Allah aşkına hem diyoruz büyük hedeflerimizvar hem de yaptığımız transferlere ve transferlerde uyguladığımız politikaya bakın.Bir takıma verdiğimiz oyuncunun karşılığında bir oyuncu alıyoruz onu da daha takıma almadan gidip başka bir oyuncu karşılığında başka bir takıma veriyoruz. Ben hayatımda böyle saçma sapan transfer süreci ve politikası görmedim. Peki niye Vedat gibi iyi bir kaleci gönderilir de eski takımında da sorunları olan ve bana göre de Vedat'tan daha kötü bir kaleci alınır anlamıyorum ki ben....Ne yapmaya çalışıyoruz, herhalde bu zirve çok geldi de böyle yanlış transferlerle ayağımıza sıkmaya çalışıyoruz.Bi okuyun aşağıdaki transfer özetimizi de görün neler yapıldığını....
Gardaş sen kendi işine bak onlarda yani yönetimde kendi işine baksın...Hem destek olmazsınız hemde takımı ve yönetimi eleştirsiniz...Yönetim ve transfer komitesi en uygun futbolcuyu almak için elinden geleni yapmaya çalışıyor...Bizde yönetimi destekliyoruz...2.Yarıya fırtına gibi gireceğiz inşallah....
Bizim dışımızdaki takımlar, kamp döneminde, yeni futbolcularla hem güçlerini perçinleştiriyor hem de takıma bu oyuncuları adapte olmalarını sağlıyorlar. Dost acı söyler! Ne zaman ileri uçta bi oyuncu alınacak merak ediyorum. Biraz geç kalınmadı mı? Takıma geç olarak katılan bi oyuncunun pişmiş aşa su katmaktan farkı ne olacak!
gardaşım umarım herşey güzel olur ama malesef ki millet cayır cayır transfer yaparken biz gidip nerde sorunlu oyuncu var nerde ikinci lig oyuncusu var onu alıyoz anlamadım ben bu transfer politikasından bi şey ama hayırlı olur inşallah