Sivassporlulara mesaj var
Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik patronu Werner Lorant, futbolseverlere mesaj yolladı: “İlk kez mücadele edeceğimiz Süper Lig’de en büyük gücümüz taraftarımız olacak”
04 Temmuz 2005 06:44
Sivasspor Teknik Direktörü Lorant, FANATİK’e konuştu. Yazarımız Tunç Kayacı’nın sorularına cevap veren Alman teknik adam, futbolseverlere mesaj yollayıp, “Bizi kampta bile yalnız bırakmasınlar. Türkiye’nin en geniş taraftar kitlesine sahip takımını çalıştırdığıma göre bu beklentim normaldir. Sadece Sivas ve İstanbul’da değil, Türkiye’nin dört bir köşesinde bizim yanımızda olsunlar” diye konuştu.
‘Yiğido ekolü oluşturacağız’
Tecrübeli hoca sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni sezon için büyük planlarımız var. Bir ‘Yiğido ekolü’ oluşturmak istiyorum. Alman disiplini ile Brezilya’nın tekniğini biraraya getirip ideal bir sistem yaratmanın hesapları içindeyim. İyi bir kadroya sahibim ama eksiklerimizin olduğu da bir gerçek. 2. etap kamp çalışmalarını Almanya’da yapacağız. Orada takımın son durumunu görme fırsatım olacak.”
‘Kariyerime güveniyorum’
“Sivasspor’un yeni sezondaki hedefi Süper Lig’de kalıcı olmaktır. Başka türlü bir hedef söylemek hayalcilik olur diye düşünüyorum. İlk yılında Süper Lig’de kalmak her takım için başarıdır. İnşallah biz de bunu gerçekleştireceğiz. Antrenörlük kariyerim sırasında Sivasspor’a benzeyen takımları çalıştırdım. O nedenle tecrübeme güveniyorum. Dileğimiz; taraftarlarımızın da bize güvenmesi.”
İşte son Yiğidolar
Sivasspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı Sergio ve Anderson ile Konyaspor’dan Cem Karaca ile sözleşme yaptı. Üç oyuncu da 2’şer yıllık mukaveleye imza atarken, Cem Karaca, “Doğru tercih yaptığımdan eminim. Sivasspor’un taraftarı gerçekten muhteşem. Yeni takımımda başarılı olacağıma inanıyorum” diye görüş bildirdi. Sergio, Anderson ve Cem, imza töreninde teknik direktör Lorant ile tanıştıktan sonra kampa katıldı.
fanatik
|