Özgürüm..,
Davulcum..
Karizmatiğim..
En yakın arkadaşım..
Canım kankim..
Sahalarda vazgeçilmezim..
Erciyes maçındayıldızım..
Her daim tartışmasız en Kral Traftarım..
Yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..! !!!
BENİM OYUMDA GARDASIMA...!!!!!!!!!
ÖZGÜR'ÜME BU HAFTA 90+30 DK DAVUL CALDI
ELİNE SAĞLIKKK....
İŞTE ÇOĞU MAÇLARDA Kİ GİZLİ KAHRAMANIMIZ ÖZGÜR'Ü DEŞİFRE EDİYORUM..RESMİNİ ÇEKERKEN BİLE HABERİ YOKTU..EMİNİM Kİ TEK DÜŞÜNCESİ SİVASSPOR'DU..O ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARI AYAĞA KALDIRAN TEK İSİM...ÖZGÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
GARDAŞIM BENIM NEDE YAKISIYOR O DAVULUN BAŞINAA...
KIRDIGIN TOHMAHLAR (cevızler) PATLATTIĞIN DAVULLAR SANA HELALI HOS OLSUN .... ERCİYES MACININ HAFTASINDA EN IYI TARFAFTAR BENCE SENDİN......PROTOKOL BİLE MAC ESNASINDA SENIN DAVUL SHOWUNU İZLEDİ....CEKIRDEKCI TARAFTARI YINE AYAGA KALDIRAN SENDİN....
SENİ SEVİYORUM GARDAŞIMMMMMMMMMM
,
__________________ Alayına Ölüm En Güzeli LiS67 Be Gülüm!
GARDAŞIM BENIM NEDE YAKISIYOR O DAVULUN BAŞINAA...
KIRDIGIN TOHMAHLAR (cevızler) PATLATTIĞIN DAVULLAR SANA HELALI HOS OLSUN .... ERCİYES MACININ HAFTASINDA EN IYI TARFAFTAR BENCE SENDİN......PROTOKOL BİLE MAC ESNASINDA SENIN DAVUL SHOWUNU İZLEDİ....CEKIRDEKCI TARAFTARI YINE AYAGA KALDIRAN SENDİN....
SENİ SEVİYORUM GARDAŞIMMMMMMMMMM
,
evet gardaş davulun başına acayip yakışıyo hele o tokmaklar yokmu nasılda uyumlular sorma getsinnnn hele o kaldırıp vurması yokmu tribünleri kendinden hatta son erciyes maçında bi baktım protokol efsane davulcu diye bağırıyolardı ve inanmazsınız bir ilk gerçekleşti çekirdek cumhuriyetinin değişmez elemanları çekirdeği bırakıp özgürün muhteşem temposuna eşlik ettiler ....iyiki varsın yiğidim.......
Ama bence bu haftanın taraftarı Herkesinde bahsettiği gibi ÖZGÜR...Ben zaten en başından beri Özgürün iyi bir taraftar oldugunu söylerim...Zaten ben maçlardan sonra 1967 li gençlerin notlarını veriyorum maç sonraları...Onlarda notlarına bakıyorlar...Bizim gençlerin hepsi pırlanta hepsi iyi taraftar...Bence bu haftanın taraftarı kısmına 1967 li gençleri dahil etmeseniz daha iyi olur çünkü onlar zaten gönüllerin şampiyonu.....
Ama bence bu haftanın taraftarı Herkesinde bahsettiği gibi ÖZGÜR...Ben zaten en başından beri Özgürün iyi bir taraftar oldugunu söylerim...Zaten ben maçlardan sonra 1967 li gençlerin notlarını veriyorum maç sonraları...Onlarda notlarına bakıyorlar...Bizim gençlerin hepsi pırlanta hepsi iyi taraftar...Bence bu haftanın taraftarı kısmına 1967 li gençleri dahil etmeseniz daha iyi olur çünkü onlar zaten gönüllerin şampiyonu.....
TEŞEKKÜRLER REİS........ VE TÜM ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERR....BÖYLESİNE GUZEL Bİ KONUDA ADAY OLABILMEK BİLE MUHTEŞEM