Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 11.08.2015, 21:17   #1161
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
flarcone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aystin e yeni teklif yapılmış Hatrı sayılır bi mebla artırılırmış. Sordum abi dedim e bu seferde bi bahane çıkarırsa ? Cevap. Bunuda kabul etmezse taşın kökünü alır ancak
..Bugün bu haberi ben de duydum;Austin e yeni bir düşünme süresi de verilmiş;kabul etmezse yeni alternatifler devreye girecekmiş..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2015, 21:45   #1162
Burak Çimen
Yiğido

Burak Çimen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 Burak Çimen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ama varya yeter artık her seferinde yönetimi savunuyorum ama alınsın artık iki tane futbolcu. Bir orta saha bir forvet bizi Avrupa Ligine taşır bunu görmek bu kadar zor mu? Kaliteli liglerden alınan topçu tabi Sivas' ı beğenmez. Abalo gibi Aatıf gibi gidip bu liglerden ucuza çok iyi transfer yapılabilir. Bizim yönetimin yaptığı en iyi iş de buydu, Yiğit harici tranaferlerimiz tamam iyi de, bu son iki transfer neden bu kadar geç kaldı anlamak güç... Siteye günde 20 kere giriyoruz hiçbir gelişme yok. Bizde bu sevda varken tabi ki kulübü desteklemeyi bırakacak değiliz, ama siz de bizi sevindirin artık be yönetim..
Burak Çimen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Burak Çimen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2015, 23:56   #1163
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yigit harici mi sen daha onceden yigiti hic izledin mi. Yigit teknigi cok yuksek sayili oyunculardan biridir. Sadece kondisyon sorunu var. Kondisyonu duzeltire tal olaraktaa kendini hazirlarsa cok faydali olur.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2015, 02:00   #1164
eyuphulagu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bir kaç gün önce sivassporla Slovak forvet Robert Pich in adı geçmiş;sivassporun bu oyuncuyu da istediği haberleri çıkmıştı..Ama Anderleth li Armenteros konusu ön planda olduğu için fazla gündeme gelmemişi...4-5 gün önce Polonya internet sitelerinde oyuncuyla ilgili bir yorum haber paylaşılmış...Haberde oyuncuya farklı ülkelerden(Danimarka nın Pogon,İsveç in Ejberg ve sivasspor)3 takımın talip olduğu;en ciddisinin ise sivasspor olduğu belirtilmiş..Meneceri oyuncunun Türkiye ye transferinin en doğru ve olası yol olduğunu;Kulüp göndermek istemese de eğer transfer olmazsa Aralık ayında oyuncunun sözleşmesi biteceği için bedava gideceğini de söylemiş....İş oldukça ciddi gözüküyor..Bu oyuncuya geçen yıl Kasımpaşa da talip olmuş ama transferinin gerçekleşmediğini de paylaşmışlar..Kulüp yetkilileri de teklifi doğrulamışlar ama fazla yorum da yapmamışlar..Kulüp oyuncuyla tekrar masaya oturmayı düşünüyormuş ama menecer ve oyuncu takımda kalmak istemiyorlar;demekki sivasspor oyuncuya kulübün verdiğinden oldukça iyi para teklif etmiş gözüküyor..Robert Pich geçen yıl 10 gol bu yıl yeni başlayan ligde 1 ve Avrupa kupasında 1 olmak üzere 2 gol atarak toplam gol sayısını 12 ye çıkarmış durumda...Gelişmeler nasıl olur bilinmez ama bana göre sivasporun bu transferde 1 adım önde olduğu gözüküyor..Çünkü oyuncu ve meneceri bu tarnsferin olmasını istiyorlar...Anderleth de oynayan Armenteros un ne olacağı belli olmaz ama alternatifi düşünülen 1988 li Slovak forvet Robert Pich in transferi bana daha mantıklı geliyor..Bir kaç gün içinde her şey netleşir herhalde..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.08.2015, 21:26   #1165
harbiyiğido
Yiğido

harbiyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 harbiyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

http://www.voetbalbelgie.be/nl/article.php?id=91797

Arkadaşlar şu yukarıda ki link yabancı bi haber sitesine ait haber de 3 saat öncesine ait içeriğinde ise tahminimce anderlecht kulübünün transferleri ve ayrılan oyuncularını belirtiyor ve ayrılanlar kısmında samuel armenteros u sivasspor diye belirtmişler şu linkin çevirisini daha iyi yapan bi yiğido varmı inşallah yanlış anlayıp kendi kendime gelin güvey olmamışımdır çok uzadı bu transfer işi...
harbiyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı harbiyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.08.2015, 21:34   #1166
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Arkadaşlar şu yukarıda ki link yabancı bi haber sitesine ait haber de 3 saat öncesine ait içeriğinde ise tahminimce anderlecht kulübünün transferleri ve ayrılan oyuncularını belirtiyor ve ayrılanlar kısmında samuel armenteros u sivasspor diye belirtmişler şu linkin çevirisini daha iyi yapan bi yiğido varmı inşallah yanlış anlayıp kendi kendime gelin güvey olmamışımdır çok uzadı bu transfer işi...
muhtemel falan tarzı bisey olabilir . yani usste out yazanlar kesin gidenler bence bunlar daha netleşmemiş transferler
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2015, 21:40   #1167
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Gidenler olarak gösteriliyor Sivasspor olmasi cok ilginc demekki baya bi ilerleme saglamisiz.

Anderlecht kulup sitesindede bu oyuncunun takim listesinde ismi yok demekki gerceklik olasiligi yüksek.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2015, 21:44   #1168
eyuphulagu
Usta Yiğido

Aynı haberi ben de dün gece gördüm..Yalnız o haberde çeviri yaptırırsan ;gelenler, gidenler ve oyuncuları isteyen kulüpler olarak ayırdıklarını görürsün..Sivassporun transferini düşündüğü oyuncunun da şu anda durumunu oyuncuyu isteyen kulüp olarak bir sınıflandırmaya gitmişler...İnşallah bu transfer gerçekleşir ama Anderleth gibi üst düzey kulüplerinden az paraya oyuncu olmak o kadar da kolay olmasa gerek...Ayrıca bu transferin olması için oyuncuyu da kesinlikle ikna etmek gerekir diye düşünüyorum..Bana sanki bu oyuncu değilde alternatifi olan Polonya da oynayan Slovak Robert Pich in transferi olacak gibi geliyor...Çünkü Slovak oyuncu ve meneceri dünkü yüklediğim mesajda da okuyacağınız gibi sivassporun teklifine daha sıcak bakıyorlar...Ayrıca Slovak oyuncunun sözleşmesi Aralık sonunda biteceği için kulübü de para kazanmak için şu dönemde satışına daha olumlu bakabilir diye düşünüyorum...Yukardaki paylaştığım röportajda menecer son olarak Türkiye'ye Rize ye gelen Patrik Tuzinski den sonra Robert Pich in daha da olumlu yaklaştığını söylemiş..Transfer bu belli de olmaz;birden baktık ki yarın Admenteros imzayı atmış...Ne olursa olsun bir an önce bu transfer işini bitirip lige konsantre olmak lazım..
Alt 12.08.2015, 21:52   #1169
harbiyiğido
Yiğido

harbiyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 harbiyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynı haberi ben de dün gece gördüm..Yalnız o haberde çeviri yaptırırsan ;gelenler, gidenler ve oyuncuları isteyen kulüpler olarak ayırdıklarını görürsün..Sivassporun transferini düşündüğü oyuncunun da şu anda durumunu oyuncuyu isteyen kulüp olarak bir sınıflandırmaya gitmişler...İnşallah bu transfer gerçekleşir ama Anderleth gibi üst düzey kulüplerinden az paraya oyuncu olmak o kadar da kolay olmasa gerek...Ayrıca bu transferin olması için oyuncuyu da kesinlikle ikna etmek gerekir diye düşünüyorum..Bana sanki bu oyuncu değilde alternatifi olan Polonya da oynayan Slovak Robert Pich in transferi olacak gibi geliyor...Çünkü Slovak oyuncu ve meneceri dünkü yüklediğim mesajda da okuyacağınız gibi sivassporun teklifine daha sıcak bakıyorlar...Ayrıca Slovak oyuncunun sözleşmesi Aralık sonunda biteceği için kulübü de para kazanmak için şu dönemde satışına daha olumlu bakabilir diye düşünüyorum...Yukardaki paylaştığım röportajda menecer son olarak Türkiye'ye Rize ye gelen Patrik Tuzinski den sonra Robert Pich in daha da olumlu yaklaştığını söylemiş..Transfer bu belli de olmaz;birden baktık ki yarın Admenteros imzayı atmış...Ne olursa olsun bir an önce bu transfer işini bitirip lige konsantre olmak lazım..
Ben şahsen pich gelsin istemem o kadar kaliteli oyuncu alacağız hata yapmayacağız dediler bu oyuncu bence biraz kapalı kutu olursa hata ihtimali yüksek bir transfer olabilir şayet kaliteli bir ligde boy göstermemiş... Gönül ister armenterosu alalım ama dediğin gibi ya transfer bu ne olacağı belli olmuyor
harbiyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda harbiyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2015, 08:57   #1170
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Robert Pich bana da pek iyi gibi görünmedi daha önce Rıza hoca zamanında gelen ufak tefek bir oyuncu vardı; onu çağrıştırıyor.Adı neydi hani şu Eskişehire gol atan Slovak.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aldım, doğruladı, dogru, iddiaları, listesi, lütfen, mısırlı, sezonu, sivasspor`dan, tarnsferler, teklif, transfer, yapın