Cevap: Transferde son durum
Şanlıurfaspor'da sezon başında Kasımpaşa'dan kadroya dahil edilen Gökhan Güleç'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi.
Bu ayrılığın ardından 27 yaşındaki oyuncu Gökhan Güleç, TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu.
Başarılı olamayacağı bir kulüpte daha fazla durmasının anlamı olmadığını söyleyen Güleç: "Şanlıurfaspor'dan ayrılmak benim talebimdi. Başarılı olamayacağım ve başarılı olamayacağımı düşündüğüm bir kulüpte daha fazla kalmak istemedim. Başarının yanı sıra teknik konularda sorunlar da vardı tabi ki. Ama bir şeyi itiraf etmek zorundayım; Ben Urfa'ya alışamadım. Nedenini bilmediğim bir mutsuzluk vardı hep içimde. Mutsuz olduğunuz zamanlar da bazı şeyleri daha fazla zorlaştırmanın bir anlamı olmadığını düşündüm, kararımı verdim ve yöneticilerime, burada daha fazla kalmak istemediğimi, gitmek istediğimi söyledim. Onlarda sağ olsunlar bana karşı çıkmadılar ve bu kararıma saygı gösterdiler."
"Helalleşerek ayrıldım"
Kimseye kırgın olmadığını vurgulayan Güleç, "Şanlıurfaspor Kulübü'ne çok güzel bir şekilde gelmiştim ve geldiğim gibi çok da güzel ayrıldım. Kimseye kırgın değilim. Bir çok futbolcu kulüplerinden ayrıldığı zaman sorun yaşayarak ayrılırlar ama bizde öyle olmadı. Yöneticilerim ve arkadaşlarım ile sarılarak, helalleşerek ayrıldım. Urfa'da çok güzel dostluklarım ve anılarım oldu. Kulüpten alacaklarımın bir kısmını da bıraktım, istemedim. Şu dakikadan itibaren iki taraf içinde hayırlısı olsun demek en doğrusu. Urfa halkına bugüne kadar bana verdiği ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki dönemlerinde Şanlıurfaspor Kulübü'ne başarılar diliyorum" diye konuştu.
Gökhan Güleç, gelecek ile ilgili olarak da "Sözleşmemi daha yeni feshettim. Ne yapmak istediğime karar veremedim. O yüzden şu an için hiç bir planım yok. Daha 27 yaşındayım. Bir kaç gün dinlendikten sonra mutlaka bunun devamı gelecektir" dedi.
Şeklinde TrtSpor'un bir haberine rastladım. Acaba Gökhan Güleç bizim takıma faydalı olabilir mi?
|