biz laf değil icraat yapan topçularız, biz sahada konuşuruz şekila:10-8
Ah geceler ah. İnsan maç öncesi uyku düzenini , konsantrasyonunu çok iyi ayarlamalı. Ama ne yapıyım elden birşey gelmiyor. 3 gün doğru düzgün uyumadan maça çıkınca bazen topu dolunaya benzetmek kaçınılmaz oluyor..
Ah geceler ah. İnsan maç öncesi uyku düzenini , konsantrasyonunu çok iyi ayarlamalı. Ama ne yapıyım elden birşey gelmiyor. 3 gün doğru düzgün uyumadan maça çıkınca bazen topu dolunaya benzetmek kaçınılmaz oluyor..
neyse bi dahaki sefere inşallah.. biz üç gün önceden kampa girmiştik, galibiyetimizde onun rolü büyük olsa gerek
neyse bi dahaki sefere inşallah.. biz üç gün önceden kampa girmiştik, galibiyetimizde onun rolü büyük olsa gerek
Ben de artık rakibi ciddiye alacağım. Maç esnasında skor 1-1 ikejn galiba bizim takımdan birisi beni çok kötü yanılttı. Merkez_emre olsa gerek galiba rakip zayıf hocam maça asılmayalım diyen. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Bir ara uykusuzluktan dalmış ve bunu rüyamda görmüş olabilirim.
Ben de artık rakibi ciddiye alacağım. Maç esnasında skor 1-1 ikejn galiba bizim takımdan birisi beni çok kötü yanılttı. Merkez_emre olsa gerek galiba rakip zayıf hocam maça asılmayalım diyen. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Bir ara uykusuzluktan dalmış ve bunu rüyamda görmüş olabilirim.
işte o konuşmanın aslı
.............................. ...
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
skor 5-1 ken jakobla yiğiter arasında geçen bir dailog:
yiğiter: jakobien daha fazla atmayalım..ne de olsa hepsi sitenin güzide elemanları siteye birdaha girmeye utnırlar falan ayıp olur.. jakobien: tamam o zaman..ben biraz yalancıktan top falan kaptırayım..hem zaten maç da sıkıcı oldu adamlar şut bile çekemiyor... yiğiter: doğru dedin..biz en iyisi son 4 dakkaya bir farkla geride girelim hem kendimizi deneeriz bakalım son dakkada maç çevirebiliyormuyuz.. jakobien: sitede yarın " yok 5-1den maç çevirdik diye övünecekler ama olsun
Real bizi geçti konusunda kendi ağzınla söylermişsin yiğiter...
bazen küçük takımlar büyük takımları geçebilir.....
ama bidahaki maça hırs yaptım haberin olsun