--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
arkadaslar k bkamayın ama tum dedıgnız adamı bız yonetım almasın dıye yalvardık tum gıbı adamdan nasıl medet umuyosunuz anlıyamıyorum hayatım boyle kabılıyertsız bır futbolcu gormedım
svsspr nickli arkadaş şimdi youtubeden video linki eklemekle uğraşmıcamda yarın maça gelirsin inşallah fotoları koyarız
maç tahminime gelince 2. ligdeki aramızdaki son maç gibi olur
kocaelispor 2-1 sivasspor
bakiyorumda kimsenin takima güveni kalmamis, anlamiyorum neden ,bu takim degilmiydi gecen sene 73 puan toplayan,inanin bana sivasspor yarin en rahat galibiyetlerinden birini alacak,bence rolantiyede gececek bi mac sivas rahat 2-0 kazanir,o kadar eminimki kazanamazsa buraya bidaha yazmam
kocaeli taraftarının sitemize misafir olarakgelip görüş belirtmesi gerçekten güzel bir olay.hepsini tebrik ederim,takımlarınada başarılar dilerim,tabiki bize karşı degil.kocaelili kardeşlerim sagolun kızacaksınız ama maçı 0 1 veya 1 2 sivas alır.
Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı
kocaeli taraftarının sitemize misafir olarakgelip görüş belirtmesi gerçekten güzel bir olay.hepsini tebrik ederim,takımlarınada başarılar dilerim,tabiki bize karşı degil.kocaelili kardeşlerim sagolun kızacaksınız ama maçı 0 1 veya 1 2 sivas alır.
Yok başkan neden kızalım,fikirlere saygı