yalaka değil bjk taraftarıyım... düzgün konusursanız sevinirim.. sadece sivassporlu yok burada....
Sizin gibi gençleri bjk forumlarında görmek daha sevindirici olur.Burası Sivasspor forumu.Buraya gelip kendi takımının reklamını yapmaya hakkın yok.En azından rakibine saygısı olan birisinin bunu yapmaması gerekir.Bende Sivasspor taraftarı değilim Kasyserispor taraftarıyım ama senin gibi davranmıyorum.Sen gelmişsin burda noldu atıp tutuyordunuz,şampiyon bjk olacak diye mesaj atıp saygısızlık yapıyorsun.Özrün kabahatinden büyük.Sivassporlu kardeşlerimiz nasıl katlanıyor size sitelerinde anlamıyorum
Sizin gibi gençleri bjk forumlarında görmek daha sevindirici olur.Burası Sivasspor forumu.Buraya gelip kendi takımının reklamını yapmaya hakkın yok.En azından rakibine saygısı olan birisinin bunu yapmaması gerekir.Bende Sivasspor taraftarı değilim Kasyserispor taraftarıyım ama senin gibi davranmıyorum.Sen gelmişsin burda noldu atıp tutuyordunuz,şampiyon bjk olacak diye mesaj atıp saygısızlık yapıyorsun.Özrün kabahatinden büyük.Sivassporlu kardeşlerimiz nasıl katlanıyor size sitelerinde anlamıyorum
Ben saygısızlıl yaptığımı düşünmüyorum arkadaşım.. kimseye küfür de etmedim rencide edici birşey de demedim. Tüm mesajlarım ortada.. Lütfen ortamı germe!!!!
BEN ŞUNU ANLADIM, ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMAZ. BU KADAR. BEN İŞTEK GÖREMEDİM İLK YARILAR FUTBOLCULARDAN, YAW SAVUNMA ÇÖKMÜŞ BU NE YA, AÇIKLIK VERİYORUZ. YAZIKLAR OLSUN, ONCA TARAFTARI ÜZDÜNÜZ YAZIKLAR OLSUN.
hemen karamsarlığa kapılmayın.bakın buraya yazıyorum şampiyonlar ligine katılmamız garanti.şampiyonluk şansımızda hala devam ediyor.beşiktaşın sırayla ankaragücü galatasaray ve denizli ile maçı var.trabzonun ise bursa eskişehir fenerbahçe.ankaragücü kesin yener beşiktaşı.ayrıca beşiktaş g.s kesin yenemez.hiç korkmayın ALLAHIN izniyle iyi olacak.yeterki biz bundan sonra yenelim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslim58'a Teşekkür Ediyor...
hemen karamsarlığa kapılmayın.bakın buraya yazıyorum şampiyonlar ligine katılmamız garanti.şampiyonluk şansımızda hala devam ediyor.beşiktaşın sırayla ankaragücü galatasaray ve denizli ile maçı var.trabzonun ise bursa eskişehir fenerbahçe.ankaragücü kesin yener beşiktaşı.ayrıca beşiktaş g.s kesin yenemez.hiç korkmayın ALLAHIN izniyle iyi olacak.yeterki biz bundan sonra yenelim.
size katılıyorum şampiyonluk şansımızda hala devam ediyor.beşiktaş ankaragücü galatasaray ve denizli maçlarında puan kaybeder yeterki sivasspor oynadığı maçları alsın.
söylecek birsey bulamiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. bjk sadece puan olarak degil averaj olarak da bizden önde. Yarabbi bize zalimlere karsi dayanma gücü ver ve bizi zafere ulastir. Amin
arkadaşlar şimdi sıcagı sıcagına yorum yaparken dıkkatlı olmak lazım.sivas zaten ıkı sezondur gonullerın şampıyonu ,ve henuz hıcbırşey bıtmedı sız onumuzdekı hafta bjk nın ankaragucu macını cok kolay şekılde alacanımı sanıyosunuz.daha sonrakı hafta gs macı son hafta denızlının hayatı macı henuz erken derım ben
hiçbir şey için geç değil yeter ki yiğidom titresin kendine gelsin..biz kendimizi toparlayalım 3 maçın 3ünü de alalım şampiyonluk gelebilir...kardeşimiz ankaragücünün ben bjkı ankarada mağlup edebileceğine inanıyorum..galatasaray maçından yorgun ayrılan bjk sonra denizliye deplasmana gidecek ki denizli fbye yaptığını bir de bjka yaparsa şampiyonun sivas olacagına inanıyorum.. biz ne yapıyoruz yha umutsuzluk yok kesinlikle....
Arkadaşlar sivasspor gönlümüzün şampiyonu...maç bitti ama hala ellerim titriyo ama yüce Allah'tan umut kesilmez.bjkı nin galatasaray ve denizli ile maçı var daha. Hadi galatasaray ı geçtim o verir maçı ama denizli nin fener e ne yaptığını unutmayın son maçlarında.Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok lig daha bitmedi....
Bu Konuda RobinsonCrusoe'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...