Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 12.05.2009, 14:29   #111
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

Cevap: Maçın Ardından

--------------------------------------------------------------------------------

Yönetim Konusma yasagini koyyor ayni gece hocamiz TV 8 de programa cikiyor yine Bilica ile ilgili verilen röportaj basinda dolasiyor!!!

Saniyorum Yönetim icinde bulundugumuz kötü gidisin farkina varip önlem gelistirmek istedi. Herkes kendi isine baksin dedi ama dinleyen kim...

Sivas in Defansi Bence Dünyanin en iyi defansi. Cünkü Takimin Defansinda da,ortasahasinda da forvetinde de onlar oynuyor.yani kisaca heryerde onlar oynuyor......

Ortasahamiz Haftalardir Tadildeler bir türlü geri dönmediler bir ara Trabzon Macinda geldiler. ordan sonra yine kayiplara karistilar.

Ortasahamiz Top rakipteyken pres yapmiyor Saha markajini uygulayamiyor.
ortasahada kalabaliklasamiyor yadimlasmiyor.
Top Bizdeyken. verkac, aralara top atma, pas yapma. kenarlardan orta yapma bu yetenekleri neden gelismemis Takimin? Buralara gelmis bir takimin bu görüntüsünden Bülen Hoca sen menmunmusun menmunsan buradan ilerisi yok.
Biz artik kimsenin gönlünün kahyasi olamak istemiyoruz.Sampiyon olmak istiyoruz.menmun degilsen önlemini al medyada futbolcu pazarlamak, Ceketinizi oraya buraya asmak saga sola mesajlar yollamak sizin isiniz degil.
siz isinizi iyi yapin mesaj vermek yerine sizin basariniz layik oldugunuz yere sizi getirir.

Dünyanin En garip forveti bizde.. Aslinda kimi macta ikili forvet kimi macta üclü forvetle oynasakta aslinda tek forvet vardir. diger biri yada ikisi formaliteden ibarettir. Aslinda onlar yoktur.onlara pas atilmaz asist yapilmaz zavallilar, yanlislikla ya top onlari bulursa yada kendi cabalari ile rakipten top kaparlarsa pozisyon bulurlar. yani onlara kendin pisir kendin ye Gel gelelim büyük forvetimiz kaptanimiz Mehmet yildizimiza Tüm takim pisirir hazirlar takimdaki 10 kisi bu Arkadas al ye der tüm toplar ona atilir bu arkadasimiz tüm mazeme önüne getirilip birakilmasina ragmen ne kendine yar olur nede bir baska arkadasini pozisyona sokar. yaninda oynayan bir yada iki arkadasini o günkü forvet sayisi neyse kendiyle beraber oyundan düsürür. orta alana defansa destek gibi aliskanligi olmadigi icin kaptirdigi her topta yani kisaca iki yada üc kisi bu arkadas sayesinde eksik oynariz Orta sahada ileri cikanlari saymiyorum sadece forvetler icin gecerli.

Kisaca Bu alisa gelmis sistem artik tutmuyor.Tavsan izini takip edermis. avcida tavsanin yolunu bildigi icin yolunda bekler tavsani avlarmis. biz artik futbolun tavsani olam istemiyoruz cünki kaybettirdi artik. simdi tilki olmak gerekiyorki Kara Karganin agzindan peyniri alalim. yani kisaca sizeden futbolun tilkiligini bekliyoruz. yoksa her yola cikisimizda bir avci bizi vuracak
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 14:50   #112
soldat
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 soldat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar bende almanyadan katiliyorum ve sivassporumu yakindan takip ediyorum.Sampiyonluga bir iki adim kala bu takim ufak taslara takilmak yakismiyor sivasa.Sampiyon olcaz diye kalktim sivasspor formalari vede bayraklari yaptirdim.Almanyaya sivasimi tanitmakdi,artik sivas alman takimlarina karsi oynacak savulun demekti amacim.simdi cogu arkadas yazmis yok hocanin hatasi bilmem futbolcunun hatasi filan.birakin bunlari bence.hic birsey icin gec sayilmaz.bizim tek hatamiz erken sevinmek oldu.ama simdi kendimizi toparlarsak istanbula seferberlik ilan edersek bu is olur.besiktasinda gücü kalmadi.asil tehlike trabzon bence.eger trabzonla mesafeyi korursak besiktasida gecmis olacaz,cünkü eminimki besiktas kesin bir mac kayip edecek.bu denizlimi olur yoksa galatasaraymi bilemem belki ikiside.ama trabzon bizi gecmemeli bunu biliyorum.simdi birakin birilerini suclamayida destege devam edelim.eger sampiyon olamazsak hesap zaten sorulur.
soldat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 14:53   #113
coulers79
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 coulers79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen seneki son haftalarda özellikle kaleci kaynaklı hatalar 2 haftadır tekrar ediyor. Bu görüntüsüyle Petkoviç yine son haftalarda güven vermiyor.
Olan oldu artık bari bu son haftalar son 2 hafta gibi olmasın. İddia ediyorum geçen sene kaleci Akın'ın başarıyla koruduğu kale son haftalarda Petkoviç'e verilmeseydi yine şampiyonluk gelebilirdi. Yenmiycek goller yemişdi o zamanda.Son haftalarda oyunculara özellikle kalecilere birşeyler oluyor .
Sivas Ankara takımlarını yenip final maçına çıkmalı ..
coulers79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 15:47   #114
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
MERİTHAN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buraya gelip saallayanlara soruyorum bu takımın buraya kadar gelmesi bile büyük bir başarı değilmidir? Milyon dolarlık futbolcuların olduğu takımları geride bırakmadımı bu takım. İBB diye küçük gördüğümüz takımın futbolcuları bizim futbolculardan daha pahalıdır tek tek ele alsak.

Yenildiysek yenildik ne var bunda. bence futbolcular ellerinden geleni yaptı 5 tane net pozisyon vardı. Galip gelince taraftar olmak çok kolay iş bu zamanlarda taraftar olmakta. Buraya gelip sallayanlar artık Sivasspor'un şampiyon olamayacağına inanmış ve rahatlamış kişiler. %80'i 3 büyük denilen takımıları tutanlardan oluşuyor.

Bırakın bu işleri siz mesaj kampanyasına ilgi göstermeyin, kombine satılmasın, stadyum dolmasın sonra takımı eleştirin. Ulan İBB maçında stadta çarşı sweat-shirt'ü giymiş biri bile vardı. Sen önce taraftar olda sonra eleştir takımı. Yok Murat erdoğan oynarmıymış yok Mehmet çok kötüymüş.Sanki biz bu adamlara 10'ar Milyon dolar verdikte aldık. Adamların kapasitesi bu napsınlar. Sanki biz Barcelonayız sadece messi yıllık 19 milyon euro alıyor. bizim takımın tamamı kadar yani.

durum böyleyken Başkan napsın Hoca napsın Futbolcu napsın para vardıda buna rağmen mi Murat erdoğan'ı aldılar. para olsa onlarda 5milyonluk bir adam alırlardı. Futbolcularda elinden geleni yaptı bence saçma 2 gol yedik ama yinede ellerinden geleni yaptılar.

Biz haddimizi biliyoruz gerçek Sivasspor taraftarıda haddini biliyor bence. Biz bugünleri hayal bile edemezken adamlar bunları gerçekleştirdi. bundan 4 sene önce lige çıkmış bir takım ve bütçesi kısıtlı olan bir takım buraya çıkmışsa bu milyon dolarlık futbolcular sayesinde olmamıştır. O burada eleştirdiğiniz kişilerin azmi hırsı ve fedakarlıkları sonucu olmuştur. BUraya gelip eleştiri yapanların gerçek Sİvasspor taraftarı olamadığını düşünüyorum. Siz önce üstünüze düşeni yapın sonra eleştiri hakkını kendinizde görün.

herşey iyi giderken kimse Bülent hocanın demeçlerine bişey demiyordu ne oldu birden bire. adamın teknik direktörlüğünü sorguluyorsunuz. adam o kadar güzel şey yapmışken birtek fazla konuştuğu için mi kötü oldu. Hem demeçlerle filan antipatik olunmaz. eğer başarılıysan rakiplerin seni hep antipatik görür. "Sivaslı ayılar İstanbul'da ne arar" diye bağırdıklarında Bülent hoca bu demeşleri vermemişti. Neymiş eğer yenersen rakibini antipatik olursun. Bunun demeçle filan alkası yok. Bülent hoca Anteple ilgili ne gibi bir demeç verdide " Şmapiyonluk adayı aldı babayı" diye bağırdı antepliler. Başarılıysan kimse seni eçekemz antipatik olursun bunun demeçle alakası yok. Hiç kendimizide kandırmayalaım Sivasspor bu başarıları yakaladıysa başrolerin biride bülent hocanın. eğer biz böyle bir durumda hemen eleştiriye başlayacaksak 3 büyütülmüşlerin taraftarından farkımız kalır mı. Biz kötü gündede iyi günde olduğu gibi bu takımın yanındayız. Eğer kendini Sivassporlu olarak gören varsa onlarda bu takımın yanında olmalı.

Hiç kendini eleştiren olmamasıda ayrıca düşündürücü Kocaeli küme düşmüş adamların sstadının tamamı her maç doluyor. biz şampiyonluğa gidiyoruz ama stad tam dolmuyor. Asıl sivas halkı bu takımı haketmiyor. aslında yönetimin teknik heyetin ve futbolcuların çıkıp bizi eleştirmesi lazım. 5 liraya maç izliyoruz hala stadı dolduramıyoruz. Burasaya bakın biraz eskişehire bakın biraz onlar bizim durumumuzda olsunda görün taraftarı. dakika 90 olmuş yeniliyoruz arkadan hadi oturun diye bağırıyorlar nasıl taraftar olduğumuzu anlayın işte.

Birde şu var 2 sene şampiyonluk potasında yer aldık diye Sivassporu sahiplenmek isteyenler var. başarıyı herkes sahiplenir gelinde şu durumda sahip çıkın biraz.

Burada yapılan yorumlardan anlıyoruz ki gerçek taraftarlar dışında sadece başarı için bu takımı destekleyenler var. Nankörlük ediyorlar ve hemen sırtlarını dönüyorlar. Sivasspor hiç bir zaman şampiyon olacağız diye sezona başlamadı buna göre takımda kurmadı. Azim hırs ve istek bizi bu noktaya taşıdı. En büyük isteğimiz Şampiyon olmak ama olamazsakta hiç kimseye kızmam bu heyecanı yaşamak bile yeter. Gönüllerin Şampiyonu yakıştırmasını safsata olarak görenlere inat Sivasspor gönüllerin şampiyonudur. en azından gerçek Sivasspor taraftarının gönlünün şampiyonudur. Bizi 4 sene içerisinde bu noktaya getiren yönetimimize teknik heyetemize ve futbolcular teşekkür ederim.
arkadaşım çok güzel açıklamışsın daha bişey eklemeye gerek yok + imza
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 18:20   #115
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yahu hemserim guzel yazmissiniz inanmak istiyorum ama hangi umitle sampiyonluktan bahsediyorsunuz takimimizin performansiylami yoksa biz bilmiyoruz takip etmiyoruz da takimimiz dokuz puan farkmi atti ikinciye veya besiktas size sozmu verdi yenilecegine dair lutfen aciklayabilirmisiniz sizi anlamak istiyorum yada acikca soyleyebilirmisiniz bizleri bosuna umitlendirdiniz ve besiktasin tavsanliginimi yaptiniz bizide statlara doldurup ne yapmaya calistiniz lutfen bir cevap bekliyorum sunu yapsak icim yanmayacak ikinci devredede ilk devrede oldugu gibi oynasakta kaybetsek yine bir sebebimiz olacak ama sanki olu topragi var takimin uzerinde hoca cikiyor ikide bir takimla sivasla sivasliyla futbolla alakasi olmayan seyler soyluyor ne yapmaya calisiyoruz yolumuz neresi bizde anlayamadik ilk devrede neyaptigini bilen bir takimimiz varken hoca adam gibi hareket ederken ne olduda boyle hararetlendik aceba anlamis degilim biz herzaman oldugu gibi degil ikinci ligde ucuncu ligdeyken bile takimimizin basarisiyla sevinip basarisizligiyla uzulenlerdeniz yinede oyle olacagiz ama bir sivasli olarak istiyorum ruyadan uyanip hayal kurmayada son verelim lutfen gozumuzun onune bakalim evet bir matematiksel sansimiz suruyor ama ben iddia ediyorumki besiktas bundan sonraki uc macini en az uc farkli kazanir ama insallah yanilan ben olurum ALLAH yardimcimiz olsun
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2009, 08:40   #116
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: İş İşten Geçmeden

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Liderlik koltuğunda 15 hafta oturmak kolay değil. Bu zamana dek lider olmanın, önde yol almanın verdiği stresle maçlara çıktık.

Hocamız ve futbolcularımız bu strese alıştı dedik ancak yanılmışız. Bir haftadır gördüklerimiz, duyduklarımız bizde derin bir korku uyandırdı. Gaziantep mağlubiyetiyle başlayan bu süreç inşallah bugün ki İstanbul B.B. maçı ile noktalanmıştır. Bu sürecin sonlanması yine bizim elimizde; eğer futbolcularımız her gördüğü mikrofona konuşmayı bırakıp onuru ile mücadele edenleri suçlamazlar ve kendi işleri olan sahadaki futbollarına bakarlarsa. Hocamız, yönetim Kurulu'nun koyduğu yasağa uyup röportaj verme hevesinden vazgeçerse biz bu 3 haftadan 9 puanla ayrılırız.

Bugün sahada her zamanki mücadelemiz yoktu. Artık Başkanımızın olaya el koyması ve Bülent Hocaya yerini hatırlatması gerek. Son 3 hafta kulüpte herkesin kendi işini yapma zamanıdır.

Telafisi olmayan son 3 haftaya girdik. Taraftar olarak bizde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız.Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftar olarak kenetlenmeli ve şampiyonluk hedefine kilitlenmeliyiz.

SivasSpor.Com Editörü

Site edidörü kim acaba maçlara giden birimi ???????????

Etiketler
geçmeden, mehmet, yıldız, İşten