zaten trabzonun istediğide oydu kaos ortamı yaratıp Sivas taraftarını Bülent Uyguna karşı kışkırtmaya çalışıyorlardı...Bülent Uygun istifa ederek gitmesini istemeyen taraftarların yüzünü kara çıkardı...Umarım Mecnun Odyakmaz kabul etmez istifasını
hocanın istifasının kabul edileceğini düşünmüyorum. olay bence tiyatro. başkanımız da bence ne yazık ki bu tiyatronun içinde. istifa kabul edilmeyecek ve bu istifa ile bülent uygun takımdan ve sivassporlulardan özür dilemiş olacak. ama görevine devam edecek. neden mi. bülent uygun sivasspor'u o kadar seviyor ki takım sahipsiz kalmasın diye yerine geçecek teknik direktörü bile kendisi belirlerdi. görevi bırakıyorum ve yerime ... isimli teknik direktörün geçmesini istiyorum, sivasspor bu şekilde daha da başarılı olacak derdi. sivassporu ligin ortasında sahipsiz bırakamayacağına göre bu olay sadece ve sadece bir tiyatro. bakıp görücez. mecnun başkan kabul etmeyecek istifayı. ha şu da var. ben de zaten bülent uygun'un teknik direktör olarak devam etmesini istiyorum. ama bu istifa ile formalite ve gururlu özür dilenmesi bana çok hoş gözükmüyor.
90 dk susmadık lan bır tane Yıgıdo Genclık dık sımdıden Sonra Sıvası bende bırakyom en cok sevdm kısı bulettı Bır kere Istafa Dıye bagırdılar Sorumlular onlar Bende Yıgıdo Genclık den Istıfa Edıyrm Futbolu bu kadar SEverken takım makım tutmym
ya arkadaşlar aklıma bişey geliyorr hatırlarmısınız bjk deki tiganayı adamı kim gönderdi biliyonuzmu futbolcuları adamlar sırf o gitsin diye oynamıyorlardı...
bak şimdi sivassporda aynı şeyler olabilir ... musa aydın ile ersen martin arasındaki transfer ücretini biliyonuzmu çok fark var musadan fazla alıyorr musa diyorki ben niye topu ötümü yırtarak ortasahadan getiriyim ersen vursun gol olsun büyük lokmayıda o yesin diyoo .. benim fikrim bu.. bence ne ersen martin isteniyor takımda nede bülent uygun ...
HAKIMIZ VARSA HELAL OLSUN ASIL ONUN BIZE ETMESI LAGZIM adami taraftar yerden yere vurdu ya hic yakismadi bize bu
sonunda bülent gibi degerli biz insani kaybettik
İSTİFA ! İSTİFA !! Diye nara atanlar münasip yerine Kına yaksınlar. Bülent Hocnın istifasında da bir hayır vardır. Demekten başka bir şey bulamıyorum. Yarın Ola Hayır Ola... Yinede bu Takım Düşmeyecek ve Liğde kalacak. Düşeyecek diyenlere HODRİ MEYDAN İDDİA'ya varmısınız demiştim. Yine Aynı görüşte ısrar ediyorum. HODRİ MEYDA.....
VESSELAM.
Bu Konuda KAMER-ÜL ZEMAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...