Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 01.02.2010, 19:33   #111
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

5-1 yenilmemize ragmen umut verdi takım.. sadece ibrahimin dağaşanın yerine ermanı yasinin yerinede sedatı oynatırsan bu takım bence yenilmez...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 19:56   #112
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili yigidom sana birsey sorayim affina siginarak adamlar tutturmus bulent hoca bosanan kadin geri alinirmi ???yemin ediyorum adama gulerler gelecekse bir iki sezon sonra gelsin tabi benim dilegim hicbirzaman allah nasip etmesin
bu konuda sonsuz kayılıyorum sana
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 20:02   #113
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Bence Muhsin Hocaya güvenmek lazım devre arasına kadar alabildiği kadar puan aldı oyuncuları takımı tanımaya çalıştı .. Devre arasında da tanıdığı anlaştığı oyuncuları takıma getirdi şimdi sıra uyum sürecini atlatmada Fener Maçının ilk yarısında fena oynamadık Mehmet Yıldızın gelmesi ligin ikinci yarısında çok işimize yarayacak bence 1-2 haftaya kadar takım olmaya başlarız Yüzdük Yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha sabır ...
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 20:16   #114
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hocaya dönük elestiriler olabilir.elestirilmelidir de bundan dogal birsey yok. Yine; Yönetim, futbolcularimiz,Taraftar herkes eksik oldugu nokdada elestiri alabilir bundan dogal birsey yok... Fakat dogal olmayan birsey elestiri yapan bir kesim koro halinde bu hoca gitsin Bülent Uygun gelsin diyorlar.
Bu Takimin Bu hale gelmesi en cok O zati muhterem yüzünden degilmi.Takimin ruhunu Basta Fener bahce olmak üzere Istanbul spor,Antalya ve DiyarbakirSpora peskes ceken O degilmiydi. Yine Gidenlerden Daha iyilerini aldik diyen O degilmiydi. ligin 8 haftasi ve ondan önce kupa maclarinda bizi rezil eden o degilmiydi.Mehmet Yildizi igne ile oynatip Futbol hayatini bitirme noktasina getiren O degilmiydi Sampiyonlugu kendi kicini Ergenekon dosyasindan kurtarmak icin Antep macinda BJK ye teslim eden O degilmiydi. Giden ve gelen futbolcularin menejerligine soyunan Futbolcular üzerinden rant saglayan o degilmiydi. Simdi birileri Cikip Bu Hoca ise yaramaz Bülent gelsin diyor....... iste son söyledikleri ile her seyi berbat ediyorlar farkinda degiller. Bu takima Bülent Uygun ve Onun evanesi Futbolcu ve Uyguncularin verdigi zararin kimse daha yarisina yaklasmadi... Elestirin bu hocanin eksiginide söyleyin hatta Hocayi istemiyoruzda diyebilirsiniz ama Bülent Uygun isin icine girdinmi; sizin SivasSpor kaygisi tasidiginizdan süphe duyuluyor haberiniz olsun.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 20:16   #115
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fener belki bu sporla şampiyon olacak

ligden düşmeye aday bir takımın başkanı takımını eskiden yöneticisi olduğu takıma ekmek yediği takımı satarak ezdirerek takımının düşmeyeceğini düşünüyorsa yanılıyor bu takım ligden düşecek ben ce hocam sende kaç git 2 gün sonra yönetimde fenere kaçacak

osman başkanımızın transferleriyle çıkan buı takım fenerbahçe hayranı bu başkanımızla son buşluyo daha kimse bulige bizi çıkarmaz

çıktığımız sezona bakalım sonb dönemlerinde yaptığı transferlerle gider ayak osman seçilmiş başkanımız kaleci yavuz olsun muhammed ali ,ufuk ,hakkı ,hakan gibi trnasferler yaptıktan sonra bir anda elinden alınan yönetime büyük bir miras bırakmıştı .

bu başkanımız içerden çıkmış hazıra konmuş ertesi sezon sivas süperligwe çıkmıştır bu nu merak ednler araştırsın

ve başkanımız olsun sami aydın olsun gelip şöyle böyle diye bizi keklemeye çalışsalarda bu takımın yükseliş trendine sokan osman seçilmişti

ve bu gün takımı fener sevdasına ezik duruma düşüren yönetim bu takım ligden düştüğünde bırakıp kaçacak bu kesin bence sizdee hemen istifa edin burdan uzaklaşın

ligden düştüğümüzü size ispatlayayım

ankaragücü sahibi melih gökçek
manisaspor bülent arınç
kasımpaşa tayyip erdoğan
diyarbakırspor kürt açılımı sebebiyle ligden düşmeyecek

geriye sahipsiz sivas kalacak ve 38 yıllık rüyadan bank asyada uyanacağız geçmiş olsun

ayrıyeten denizlispor bile bize oranla daha iyi oynuyaor
afedersin yigidom bu sozlerinin bir kelimesine bile katilmiyorum guzel bisey ortaya atmisin ,ama dusunduklerinde yaniliyorsun ,stressin seni yaniltmis ve yanlis dusuncelere salmis,ama sana diyecegim sudur sevgili baskan cikti dediki ben eskiden fbliydim ama simdi benim icin sivas var dedi buda yeterli bir aciklamadir ,
ben eskiden gsliydim inan ruyalarimda gorurdum ama sivasspor lige cikti ve gs sevgisi gun gecdikce bitti ve simdi o takim umrumda degil
ben bu sekildeyken takimin icinde olmadigin halde baglandim
peki baskani olsam nasil olurdu acaba icinde olmak daha ayri bir sevgi ve bagimlilik verir o yuzden baskanimiz hakkinda yanlis dusunuyorsun adam gorse cok uzulur bence \
sevgi saygilarimla insallah guzel gunler gelecek
dusmez dedikleri takim dusecek goreceksin (diyarbakir)
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 20:55   #116
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1148 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

valla hoca sana sozum yok! lakin; basit goller yedik!!! eee bunu cocukta soyluyor bunun onune niye gecemiyoruz tek basina gelen herkes kalemize giriyor nerde sevimsiz pas tutmus adamlar varsa bizim macta yildizlasiyor encokta buna gicik oluyorum
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 21:07   #117
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hoca kocaman bir fos çıktı. Hiç bir katkısı olmadı. Hocasız da bu takım ancak bu kadar olurdu. Görünen köy kılavuz istemez. Olay bitmiştir.....
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 21:36   #118
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Başarı için olmazsa olmaz şartlar vardır. Azim, inanç, güven ve mücadele...
Acaba bunlardan hangileri var ki Sivasspor oyuncularında, bizde önümüze umutla bakalım....Bu adamların bir derdi var amma ben hala çözebilmiş değilim...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda birdokuzaltiyed'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 22:15   #119
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Geçen yazımda da dedim bu yazımda da diyorum biraz insaf biraz insaf. Oynadığımız takımlara bir bakın ondan sonra gelin bu takımı eleştirin Biri şuan lig lideri Fenerbahçe diğeri Trabzonspor. Sizler kalkmış bu maçlardan sonra takımı daha da demorilize edecek şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Şimdi destek zamanı şimdi birlik zamanı şimdi bütünlük zamanı.

Hocayı eleştiriyorsunuz hangi hakla? Hocaya takıma sistem oturtamamaktan yakınıyorsunuz. Hocanın oynattığı oyun Bülent Uygun'un oynatmaya çalıştığı sistemdir. Yani Bülent Beyin sistemini oynatmak zorundadır. Çünkü takımda buna göre oyuncular alındı. Getirdiği oyuncular da dikkat ederseniz bu yöndedir.

Eğer dün ki maçta takım kaybettiyse bu tamamen Bülent Uygun'un suçudur. Takımda kondisyon denen birşey yok. Takım her maçta 60 dk olmadan maçtan kopuyor. Takımda hiç olmadık kadar sakat var bu sezon neden acaba? İlk yarıda aslanlar gibi oynayan bir takım ikinci yarıda bir anda böyle bir silik bir kimliğe nasıl bürünebiliyor acaba. Takım sezon başında hiç mi hiç güçlendirici antrenman yapmamış.

Acaba hocayı eleştirenler Fenerbahçe maçında gol attığımız ve gol yediğimiz anlarda hocanın tepkilerini hiç gördümü dikkat ettiniz mi? Emin olun o insan bizden daha da çok üzülüyor...

Bizim için asıl ikinci yarı bu hafta başlayacak. Takıma asıl bu haftadan sonra tam destek zamanı. Bu takım düşecek diyenlere inat ligde kalmasını bilecektir.
Bu ligde daha çok yapacak işimiz var!...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2010, 01:27   #120
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NE BİREYSEL HATASI BÜTÜN TAKIM OLARAK ,,TEKNİK HEYET OLARAK ,,YÖNETİM OLARAK,, TARAFTAR OLARAK,, HERKES HATALI...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirmesi, ertuğralın, maÇ