Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı
fener belki bu sporla şampiyon olacak
ligden düşmeye aday bir takımın başkanı takımını eskiden yöneticisi olduğu takıma ekmek yediği takımı satarak ezdirerek takımının düşmeyeceğini düşünüyorsa yanılıyor bu takım ligden düşecek ben ce hocam sende kaç git 2 gün sonra yönetimde fenere kaçacak
osman başkanımızın transferleriyle çıkan buı takım fenerbahçe hayranı bu başkanımızla son buşluyo daha kimse bulige bizi çıkarmaz
çıktığımız sezona bakalım sonb dönemlerinde yaptığı transferlerle gider ayak osman seçilmiş başkanımız kaleci yavuz olsun muhammed ali ,ufuk ,hakkı ,hakan gibi trnasferler yaptıktan sonra bir anda elinden alınan yönetime büyük bir miras bırakmıştı .
bu başkanımız içerden çıkmış hazıra konmuş ertesi sezon sivas süperligwe çıkmıştır bu nu merak ednler araştırsın
ve başkanımız olsun sami aydın olsun gelip şöyle böyle diye bizi keklemeye çalışsalarda bu takımın yükseliş trendine sokan osman seçilmişti
ve bu gün takımı fener sevdasına ezik duruma düşüren yönetim bu takım ligden düştüğünde bırakıp kaçacak bu kesin bence sizdee hemen istifa edin burdan uzaklaşın
ligden düştüğümüzü size ispatlayayım
ankaragücü sahibi melih gökçek
manisaspor bülent arınç
kasımpaşa tayyip erdoğan
diyarbakırspor kürt açılımı sebebiyle ligden düşmeyecek
geriye sahipsiz sivas kalacak ve 38 yıllık rüyadan bank asyada uyanacağız geçmiş olsun
ayrıyeten denizlispor bile bize oranla daha iyi oynuyaor
|
afedersin yigidom

bu sozlerinin bir kelimesine bile katilmiyorum guzel bisey ortaya atmisin ,ama dusunduklerinde yaniliyorsun ,stressin seni yaniltmis ve yanlis dusuncelere salmis,ama sana diyecegim sudur sevgili baskan cikti dediki ben eskiden fbliydim ama simdi benim icin sivas var dedi buda yeterli bir aciklamadir ,
ben eskiden gsliydim inan ruyalarimda gorurdum ama sivasspor lige cikti ve gs sevgisi gun gecdikce bitti ve simdi o takim umrumda degil
ben bu sekildeyken takimin icinde olmadigin halde baglandim
peki baskani olsam nasil olurdu acaba icinde olmak daha ayri bir sevgi ve bagimlilik verir o yuzden baskanimiz hakkinda yanlis dusunuyorsun adam gorse cok uzulur bence \
sevgi saygilarimla insallah guzel gunler gelecek
dusmez dedikleri takim dusecek goreceksin (diyarbakir)