Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

www.haber7.com'dan
Alt 08.12.2005, 12:41   #111
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

UMTçarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UMTçarşı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart www.haber7.com'dan

G.Saray Hayrettin'in peşinde
Sol kanada taze kan arayan G.Saray İlk hedef olarak Sivasspor'un genç yıldızı Hayrettin Yerlikaya'ya yöneldi.
08 Aralık 2005 12:17

Ligde şampiyonluk kovalayan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi. İlk hedef olarak sol kanatta yaşanan sıkıntıyı bitirmek amacıyla Sivasspor'un genç yıldızı Hayrettin Yerlikaya'ya yönelen Sarı-Kırmızılılar, 2 futbolcu+para teklifinde bulundular. Sivasspor tarihinin Milli Takım'a davet edilen ilk futbolcusu olan Hayrettin'in satışı için kulübü Sivasspor da gelecek tekliflerin daha cazip hale gelmesini bekliyor. Sivasspor Menajeri Bülent Uygun, Gerets'in çok istediği Hayrettin'i, hem futbolcunun, hem de kulübün menfaatine olacaksa satabileceklerini belirterek, "Hayrettin Sivasspor'da oynayan tek Sivaslı. Ancak geleceği açısından doğru kararlar vermek zorundayız. Son aşamada oturur karar veririz" ifadesini kullandı.
UMTçarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 12:44   #112
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

TABİKİ SİVAS SPORU EN COK YER VEREN GAZETE EN İYİSİ
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 12:45   #113
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Etemtemizkan Nickli Üyeden Alıntı
TABİKİ SİVAS SPORU EN COK YER VEREN GAZETE EN İYİSİ
ben en çok sivasımızı burdan takip ediyorum adamlar sivaslı heralde
Alt 09.12.2005, 12:07   #114
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

Sivas'ta ilginç karar
Sivasspor’un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı’nda müsabaka alanını gören evlerde yaşayanların, karşılaşmaları seyrettirmek üzere misafir kabul etmeleri yasaklandı.
09 Aralık 2005 10:22

Sivasspor’un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı’nda müsabaka alanını gören evlerde yaşayanların, karşılaşmaları seyrettirmek üzere misafir kabul etmelerini önlemek için yaptırım uygulanması kararı alındı. İl Spor Güvenlik Kurulu’nda alınan karar gereği, evlerin balkon, pencere ve çatılarından, maçların izlenmesi halinde ev sahipleri sorumlu tutulacak. Karara uymayanlara uygulanacak yaptırım bir sonraki toplantıda kararlaştırılacak.

DÜĞMEYE BASILDI

Sivas, ara dönemde yapacağı transferlerle ilgili çalışmaların startını verdi. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, kalacak ve gidecek futbolcularla ilgili pazartesi günü Teknik Direktör Werner Lorant ile toplantı yapacaklarını belirterek, takımda rekabet ortamını artırmak için ayrıca 2-3 yerli ve 1 yabancı oyuncu transferi düşündüklerini kaydetti. Uygun, bu çerçevede futbolcu izlemek için dün Hollanda’ya gitti.

WWW.HABER7.COM
Alt 10.12.2005, 16:59   #115
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

Sivas'ta hasret bitecek mi?

Turkcell Süper Ligi'nde 5 haftadır 3 puana hasret kalan Sivasspor ile oynadığı 7 deplasman maçından galip ayrılamayan Konyaspor arasında yapılacak karşılaşmada, her iki takım da 3 puanı hedefliyor..

10 Aralık 2005, 14:18

Alman teknik direktör Werner Lorant yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaparak ligde üst sıralara yerleşen ve topladığı 23 puanla ligde 5. sırada yer alan Sivasspor, yarın 4 Eylül Stadı'nda lig 8'incisi Konyaspor'u saat 14.00'de konuk edecek.

Ligde son oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Sivasspor, bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak, 3 puan hasretine son vermek istiyor.

En son sahasında 23 Ekim'de Diyarbakırspor'u 4-1 yenen kırmızı- beyazlı ekip, o maçtan sonra oynadığı Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarından yenik ayrılırken, Ankaraspor ve Kayserispor ile berabere kaldı.

5 maçtır galibiyete hasret kalan Sivasspor'da, Konyaspor maçı öncesinde Brezilyalı golcü Anderson ile savunma oyuncusu Görkem'in sakatlığı sürerken, kırmızı kart cezalısı kaleci Petkoviç bu maçta forma giyemeyecek.

Brezilyalı golcü Anderson'un bu maçta forma giyip giymeyeceği ise maç saatinde belli olacak.

Ligde oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak, topladığı 20 puanla ligde 8. sırada yer alan Konyaspor ise, deplasman maçlarında bu sezon galibiyetle tanışamadı.

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Ankaraspor ile berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, dış sahada oynadığı Galatasaray, Kayserispor ve Malatyaspor maçlarından yenik ayrıldı.

Sivasspor karşında ilk deplasman galibiyetini almayı hedefleyen Konyaspor'da, sağ ayak topuğundan ameliyat olan Eray Er, fıtık teşhisi konulan Ceyhun Eriş ile sarı kart cezalı Erhan Albayrak bu maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı devam eden Batista'nın ise bu maçta forma giyip giymeyeceğinin maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Konyaspor'da sakat oyuncu sayısının çok olması ve Erhan Albayrak'ın kart cezalısı olması nedeniyle, teknik Direktör Aykut Kocaman kadro kurmakta zorlanıyor.

Konyasporlu 13 yöneticinin Sivas'a geleceği belirtilirken, Sivassporlu taraftarlarında maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Alt 15.12.2005, 10:30   #116
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

Lorant: “Yapabileceğimizin en iyisi”

Lorant, ''Takımımın bugüne kadar elde ettiği başarı yapabileceğinin en iyisiydi ve bunu da benim takımım başardı'' dedi.
Lorant, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, önlerinde Ankaragücü maçı olduğunu hatırlatarak, ilk yarının son maçı olmasına rağmen bu maça iyi konsantre olmaları gerektiğini kaydetti.

Petkoviç ve Anderson'un sakatlıkları nedeniyle bu maçta tam kadro yer alamayacaklarını anlatan Lorant, maçlarda bu oyuncuların eksikliğini hissettiklerini belirtti. Lorant, ''Takımımın bugüne kadar elde ettiği başarı yapabileceğinin en iyisiydi ve bunu da benim takımım başardı'' dedi.

Şu anda 24 puan topladıklarını ve Ankaragücü karşısında da 3 puanı hedeflediklerini kaydeden Lorant, ''Bu maçtan 3 puan alarak ligin ilk devresini inşallah 27 puanla bitirmeye çalışacağız'' şeklinde konuştu.

''Taraftarlara kızgınım''
Lorant, bir soru üzerine taraftarlara kızgın olduğunu belirterek, ''Birincisi yeterince taraftar içerideki maçlara gelmedi. Ona çok kızgınım. İkincisi de kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kendi taraftarımın, kendi topçularına bağırıp, küfür etmeleri. Buna da çok kızgınım'' diye konuştu.

Devre arasında bazı futbolcuların takımdan ayrılacağını ve yeni futbolcuların kadrolarına dahil olacağını kaydeden Lorant, bu konuda yönetime rapor verdiğini ve çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Lorant, Türkçe öğrenip, öğrenmediği sorusu üzerine de, ''Küfür etmesini biliyorum, onu öğrendim. Çünkü bana arkamdan çok küfür ettikleri için ben de çok küfür etmek zorunda kaldım'' diye espri yaptı.

Lorant, büyük kulüplerden teklif aldığı bildirilen Hayrettin'in transferine ilişkin bor soru üzerine de, ''Benim Hayrettin ile ilgili hiçbir transfer girişiminden haberim yok. Şu an benim ilgimi çekmiyor zaten. Bu konuşmak istediğim bir konu değil, birşeyden de haberdar değilim bu konuda'' diye konuştu
Alt 15.12.2005, 10:31   #117
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

“Bunlar taraftar değil resmen terörist !”

Sivas’ın Konya ile berabere kaldığı maçtan sonra yaşanan olaylara camiadan sert tepki geldi.

13.12.2005 09:14

Sayfa Fonksiyonları

Arkadaşına gönder

Yorum yaz

Yazıcıya gönder

Ev sahibi kulübün basın sözcüsü Fikret Ünsal, olayları rakip takım taraftarlarının çıkardığını öne sürerek, ‘Konya’dan seyirci geleceğini biliyordum ama 150 tane anarşist ve psikopatın geleceğini tahmin etmiyordum. 150 kişi gelip, Sivas’taki 8 bin kişiyi tahrik ediyor. Bunlar seyirci falan değil, resmen terörist. Bunlara para verilmiş mi, kendi imkanlarıyla mı gelmiş, bilinmiyor ama bu tür olayları genellikle kulüpler teşvik ediyor. Bir yerlere gelmek isteyen yönetici veya siyasiler masraflarını karşılıyor. Esrar mı, eroin mi içtikleri belli değil. Sahada bulunan Levent, Volkan, Erman ve Zafer isimli oyuncular da 33 dakika boyunca bu reziller ile birlikte hareket ettiler. Teknik direktörleri Aykut Kocaman da onlara hiçbir şekilde müdahale etmedi’ diye konuştu.

Hürriyet
atatürk sivas
Alt 15.12.2005, 10:33   #118
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

Standart atatürk sivas

Atatürk Sivassporlu muydu ?

Atatürk’ün hangi takımlı olduğu polemiğinin yankıları sürüyor. Zaman’dan Ahmet Turan Alkan’ın yazısı..

07.12.2005 21:34

Sayfa Fonksiyonları

Arkadaşına gönder

Yorum yaz

Yazıcıya gönder

Başta Fenerbahçeliler olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaşlılar'ı kızdaracak iddia: Atatürk Sivassporlu'ydu. İddia sahibinin kendine göre 'sağlam gerekçeleri' var...

Önce Fenerbahçe ardından Galatasaray ve nihayetinde Beşiktaşlılar Atatürk'ün kendi takımlarını tuttuklarını iddia ettiler. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Zaman Gazetesi yazarı Doç.Dr. Ahmet Turan Alkan ise bu durumu ironik bir şekilde irdeleyerek, "Atatürk Sivassporluydu!" dedi. İşte Turan'ın üç büyük kulüp taraftarını çok üzecek yazısı:

Bizim basın hayatımız -eksik olmasınlar- kışkırtıcıdır, kendinizi matbuatın mantığına fazlaca kaptırırsanız savrulur gider ve hakikatte gündemin ne olması gerektiğini asla fark edemezsiniz.

Atatürk’ün Galatasaraylı olduğu yolundaki son iddiayı da bu minvâlde çocukça bulduğumu ifade etmeliyim; çocukça ama kışkırtıcı işte. Nitekim Fener, BJK camiası hop oturup hop kalkıyor ve kulüp müzesinin duvarındaki gazete kesiklerini yarıştırarak Kartal veya Kanarya taraftarı olduğunu ispata kalkışıyorlar.

Lâf! Bir yığın lâf!
Bu gibi zayıf referanslar kullanarak Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu yolunda teori geliştirmeye kalkışırsak evin yolunu bulamayız; bakın niçin, izah edeyim müsaadenizle.

Atatürk hiçbir İstanbul kulübünü sevmiş ve desteklemiş olamaz çünkü, mâlum-ı âliniz olduğu üzre rahmetli, payitaht olarak İstanbul’u değil, o günlerde sıradan bir Anadolu kasabası görünümündeki Ankara’yı tercih etmişti. Otuzlu yıllara kadar İstanbul’a hoş nazarla baktığını da kimse iddia edemez; İstanbul’un deniz üstüne yayılmış petrol tabakası kadar sığ burjuvazi ve aristokrasisinden pek hazetmediğini biliyoruz; İstanbul matbuatını -anlaşılır sebeple- sevimli bulmadığını, hatta Ankara dışında asimetrik bir sıklet merkezi teşkil etme uğruna İstanbul matbuatının ağırlık koyma denemelerini İstanbul, Ankara ve Diyarbakır’da kurdurduğu İstiklâl mahkemelerinde bir güzel imlâya getirdiğini erbâbı bilir zaten.

Atatürk’ün futbola ne derece merbût ve muhabbetkâr olduğu da mâlumumuz değildir aslında; bu münasebet, her devlet adamının protokol gereği bulunması gerektiği tören ve karşılaşmalardan öteye gitmiş midir? Ne delili var ne isbatı! Kulüp ziyaretlerinde nezaket icabı söylenmiş birkaç cümleyi yaldızlayarak abartmanın âlemi yoktur: Fenerbahçeli olamaz; çünkü Atatürk’ün Kadıköy muhitine özel muhabbet beslemesi için kâfi sebep yoktur. Beşiktaşlı olması da pek zayıf ihtimâldir; çünkü BJK’nın “saraylı” imajı mâlumdur (her ne kadar bu imajın saray “arabacıları” ile ilgili olduğu ileri sürülüyorsa da böyle bir rivayet hep dillendirilir). Galatasaray’a gelince; bu ihtimâl şüphesiz benim de hoşuma giderdi ama Mecelle düstûrudur yâhu: Sadece Fransızca bilmek müştereği ile böyle bir “şekk”ten “yakîn” hâsıl olmaz!

Atatürk bir takımın taraftarı olsaydı bu, evvelemirde Anadolu takımlarından birisi olurdu. Meselâ Samsunspor, meselâ Havzaspor, meselâ Amasyaspor veya Erzurumspor. Bunlar zayıf ama Atatürk’ün FB’li veya GS’lı olmasından daha mâkul ihtimâllerdir; çünkü Milli Mücadele bu mıntıkalarda başladı ve bu yörelerden samimi destek gördü.

Hiç şüpheniz olmasın, eğer Selanik Misâk-ı Milli hudutları içinde kalmış ve Lozan’da bizim bahtımıza düşmüş olsaydı Atatürk’ün Selanikspor’u tutması en kuvvetli ihtimâl haline gelirdi. Bu durumda geriye kalan en mâkul ve güçlü ihtimâl, Atatürk’ün Sivassporlu olmasıdır. Bakınız Milli Mücadele tarihine, Atatürk’ün -Ankara’yı saymayalım- kesintisiz tarzda dört ay ikamet ettiği bir başka taşra şehri var mıdır? Yoktur! Üstelik Sivas, Milli Mücadele’nin kurucu heyetine ve prensip kararlarına ev sahipliği etmiş bir şehirdir.

Tabii bir Ankara takımını tutmasını da saded harici saymıyorum ama acaba hangisini tercih ederdi? Güneşspor, Hacettepe, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Demirspor (sahi nerede şimdi o?); benim tahminim Ankara Demirspor’u tercih edeceği istikametindedir meselâ!

“Atatürk Sivassporluydu” derken hangi tarihî belgeleri arz edeceğimi merak edersiniz şimdi. Bu belgeleri yukarda takdim etmiş bulunuyorum zaten: Tahmin, istidlâl ve temennî! Üç büyüklerin tarihçileri ile benim vesikalarım aynı niteliği taşıyor ama benimki en azından daha mâkul.

Tarihe böyle geçsin lütfen!
ZAMAN
www.spor3.com
Alt 25.12.2005, 18:40   #119
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

FANATİK EN İİSİ
Alt 25.12.2005, 19:30   #120
ORTAKÖYLÜ58
Yeni Yiğido

ORTAKÖYLÜ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ORTAKÖYLÜ58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yigidolar bencede en çok gazete olarak fanatik gazetesi veriyor yazar olarak ta sinan engin

SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOGULUR
ORTAKÖYLÜ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır