Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 25.01.2011, 01:11   #1
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir ara maç 0-0 giderken Sabrinin ceza sahasının on sağ çizgisinde kendisini yere bırakışını we ardında hakemin werdiği serbest wuruşunu hayretler içerisinde izledim..Yazık kardeşim ya..bu ezik takımlar hesapta büyük takım olacaklar..Baktı adam g.s gol atamıyor saçma sapan düdüklere başwurdu.İşte bu saçma düdüklerin 1 tanesi bile olsa ceza sahasının hemen yakınlarında bir yerlerdeyse bu ezik takımları one geçirip maçı almasına yol açabiliyor..Ayıptır..günahtır Sadece Svas için soylemiyorum anadolunun terlettiği formalara günahtır..Hayır neye yanıyorum kazara bu maç o wurustan dolayı 1-0 g.s nin üsütnlüğü ile bitseydi ki muhtemelen oyle bitecekti hemen spor otoriteleri hakemden soyle bahsedeceklerdi..Yok efendim onünde futbolcu wardı gormedi yok efendim hakemde insandır bilmemne..Boyle oyunlara gerek yok hangi takım olursan ol çık aslanlar gibi oyna yenilirsen yenil ama ezilme...Bu ezikler ezildikçe eziliyor....Ben Sivassporu tebrik ediyorum..Yeni transferler Rıza hocanın gelişi ile yakalanan hawa bir çok galibiyete bedeldir...Sivasspor bu ligi en iyi yerde bitirecektir....
Rezalet !!!

Ayni hareketi bizim futbolcu yapsa ve hakem o sekilde faul verse, GS takim olarak hakemin üzerine yürürdü, kiyameti koparirlardi dakikalarca.

Heleki ordan gol atarmisiz, 1 hafta boyunca bas bas bagira hakem hatasindan bahsederlerdi.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2011, 00:54   #2
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

kaza diyelim bu maça
bundan sonra çıkışa geçeceğiz.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2011, 01:19   #3
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

En rezili neydi biliyormusunuz, aksam maçtan sonra stadyumu izledim, ordaki muhabir bizim futbolcularimizi ve baskani konusturdu ama yorumcular halen GSyi tartistilar bunun üzerine.

Maçi kayip ettigimize o kadar üzüldümki resmen çocuk gibi aglamak geliyordu içimden. Bizim o takimi o çimlere gömmemiz gerekiyordu, skor olarak olmuyorsada futbol olarak.

Takim çok ama çok korkak oynadi, tabi ben bunu yeni transfer, adaptasyon ve en önemlisi yeni stadin hezimetine ugradilar. Cunku Gs gerçekten çok kötü takim bu sene. Degil sampiyonluk ilk bete bile olamazlar bence.

Ama ileriki haftalar için ümitliyim takimdan bu yeni transferlerden sonra. Zaten içimde bir süphe vardi Gs maçi için, ama ondan sonra ataga kalkariz diye düsünüyorum. Antalyayi iyi oynayarak yenersek, Bursa'dan bir puan alabilirsek, Tirabizonu 4 Eylül'e GÖMERIZ O ZAMAN, deymeyin keyfimize, laral laral... Sonrasi gelir insAllah.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2011, 21:16   #4
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet belki takımı yavaşlatıyor atakları öldürüyor ama genede biraz çaba sarfediyor ye erman sahada geziyor kardeşim bu adam kimden torpilli anlamadı futbolla alakası yok genede oynuyor.bir zaman hayrettini zorda bırakıyordu şimdide ziyayı öldürüyor bu adam tamamen başbelası resmen takım 1 kişi eksik oynuyor.kamil de navratilde ramoda çok iyiler eneramo zaten söylemeye gerek yok.takım çok güzel olduda şu ermanın yerine cihan neden oynamıyor yada her kim varsa.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2011, 01:55   #5
Djamoka
Yiğido

Djamoka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 Djamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISI

Eğer bu kadar geriye yaslanmasaydık GS rüyasında görürdü 3 puanı. Kendi elimizle verdik maçı.
Djamoka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2011, 22:52   #6
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçtan şimdi geldim bizi galatasaraya yenmedi bizi rıza hocann erman ısrarı yendi . erman bu takımı resmen spote edıyor eğer rıza hoca bunu goremıyrsa daha başka bişey diyemiyorum . adam resmen takımı bir kişi eksik oynattı . maça ermanı hiç almasaydı bu maç farklı olurdu 4-5 0 lık maçtı . gs de hiç birşey yok ama bizde maalesef rıza hocanın erman üzerine oynaması yüzünden tarihi fırsatı kacırdık . eğer bu erman ısrarı devam ederse ilk kümeye düşecek takım biziz . 2 yıldır ermanı takıp edıyorum yok adamın kaapasıtesı yok . eğer bu sivası düşürmeyi kafaya koyduysanız söyleyinde bilelim boşuna kahrolmayalım. kimsenin düşmanı değiliz kimseye kin beslemyioruz ama adamın kapasitesi bu kadar ezik kalıyor elinden bu kadar geliyorfiziği yok gücü yok adam eksiltme yok top tutma yok yanı futbola dair hiç birşey yok hala bu adama ısrar nedır anlamıyorum . böyle devam ederse bank asya hayırlı olsun . ne diyim başka Kahroldum yine !
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2011, 23:00   #7
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biz erman kılıçla hiç bir maçı alamadık o oynadığı her maçta ya yenildik ya berabere kaldık .bu kardeşimiz süperlig takımlarında oynayacak oyuncu değil . benim gibi çelimsiz kapasitesiz . rıza hocaya cok güvenmiştim ama maalesef bu eksikliği bu yanlışlığı göremedi onun için hayal kırıklığı yaşadım . Allah sonumuzu hayr etsin gidişimiz iyi değil .
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2011, 10:22   #8
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eroldeger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz erman kılıçla hiç bir maçı alamadık o oynadığı her maçta ya yenildik ya berabere kaldık .bu kardeşimiz süperlig takımlarında oynayacak oyuncu değil . benim gibi çelimsiz kapasitesiz . rıza hocaya cok güvenmiştim ama maalesef bu eksikliği bu yanlışlığı göremedi onun için hayal kırıklığı yaşadım . Allah sonumuzu hayr etsin gidişimiz iyi değil .
Ankaragücü ve konya spor amçlarında ermanın attığı gollerle 4 puan aldık. Erman maçta iyiydi. Mehmet Yıldız da iyiydi çok çaba sarf etti. En çok koşanlardan biriydi. Söylendiği gibi top kaptırdığını da görmedim.
Kamanan kafasında olayı bitirmiş. Madem gitmek istiyo gönderelim.
Cihanın bu takımda oynaması lazım.
M.Nas çok çaba sarfediyo ama çok yeteneksiz
Rada'yı fazla beğenmedim. Grosicki ve Narvatil iyiydi.
Eneramo berbattı. Koşmaktan acizdi.

Maçı izlemeye Hakkı Hocaoğlu ve Mohammed Ali Kurtuluş da gelmişti
Stat baya güzel olmuş GS ye hayırlı olsun ama maçtan çıkış tam bir eziyet.
Alt 23.01.2011, 23:02   #9
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Bugün maçtaydım gerçekten bizim futbolcuları canı yürekten kutluyorum çok iyi mücadele ettiler Galatasaray bugün inanılmaz istekli oynadı taraftarı ikinci yarı özellikle golün geldiği dakikalarda baskı yarattı hakemi de etki altına aldılar Kadir maçın en iyi oyuncusu Grosicki de etkili futbolcu stochtan eksiği yok defanstaki rada iyiydi ama önündeki adam orta sahada iyiydi ama defansa gelince vasattı Kamanan Erman Pedriel 0 katkı Mehmet Nas 0.5 Korcan yedek kaleci için gayet iyi Eneramo için şu an için erken ama burası Tunus ligine benzemez onu anlatmak lazım
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2011, 23:04   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

M.Yildiz bazen gazetelere demec veriyor daha iyi olacagiz gibilerinden .Nasil iyi olacagiz sen yakin mesafeden topu kaleye gönderemezsen.Seni Sergen Yalcin ve Mustafa Denizli programlarinda senin gibi bir oyuncunun bu golü atmasi gerekirdi dediler.M.Denizli ise Sivasspor´a zarar veriyor fikrini öne sürdü .Gercekten dogru .Verdigi paslar yerini bulmuyor ve 90 dakikayi cikarmaya gücü yok.Kamanan ,Erman ve M.Yildiz bu takimi bozuyor.Kamil ´e nedense hic top atilmadi.Atildigi zamanda herkes onun kalitesini gördü.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı