Cevap: Maçı değerlendirelim
Bana göre maçın yıldızları birden fazla...
**** Sedat Bayrak: Günah keçisi oldu, asıldı, kesildi, defol git dendi. Agresif ve hırçın yapısı ile çoğu zaman antipatik olsada dün çok çalıştı. Yanındaki partneri sağlam olunca orta saha dirençliliği ile çok fazla ön plana çıktı. Hava toplarına hakimiyeti önde basması bu maçta iyiydi....
***** Ziya Erdal : Tam bir görev adamı, günden güne pişiyor özgüven kazandıkça takımada yansıyor. Amrabat gibi klas bir oyuncuya geçit vermedi biraz topu bu maçta oyuna sokmalarda hatalar yapsada onun ne kadar iyi niyetli olduğunu hem hocası hem arkadaşları hemde taraftar çok iyi biliyor. Kocaman bir aferin...
**** Uğur Kavuk: Çok tecrübeli, Abdurrahmanın birinci derecede partneri, yokluğunu hiç hissetmiyoruz. Çünkü bu maçta Gaziantep maçının eksilerini attı. İkinci devre Ziya ile baş edemeyen Amrabatı karşısında buldu. Çok mücedele etti ve oda bu oyuncuyu sürklase etmeyi başardı.
***** Kadir Bekmezci : Adamım benim, oyun stiline soğukkanlılığına yer tutuşuna topsuz oyununa markajına hastayım adamımın... Söylemeye gerek yok. Artık o hafta görmesin bu hafta görmesin stresi ile maalesef cezalı duruma düştü. Bu hafta stresi üzerinden atıp BJK maçına tam kapasite ile bekliyoruz.. Nazar değmesin adamım benim....
***** Erman Kılıç : Seri ev kaliteli ayak... Ama bazan taraftarı çileden çıkarsada son dönemlerde takım için oynamaya asistlere başladı. Olur olmaz yerlerden denemeler yapması hoş bir görüntü çizmiyor. Halbuki yeteneklerini asist yönünde kullansa eminimki biz şimdi buralarda olmazdık. Bu maçtada güzel bir orta ile gol vuruşu geldi... Rakip defansları yıpratacak bundan sonra.
**** Kamil Grosicki : Bir ara maçtan sonra görüntülerde oynarken gördümde çok sevindim. Ondan çok şey bekliyoruz. Taraftar bu kadar kısa zamanda ona adeta aşık durumda... Onun ayağına top gelince artık mutlaka bişeyler olacak diye bekliyoruz. Çok mücadelesi yorgunluk getirince mecburen oyundan alındı. Daha eksikleri var ama o bizim herşeyimiz...
**** Michael Eneramo : Çok sağlam bir oyuncu. Eksiği var ve günden güne atıyor. Bu maçta taş gibiydi...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|