Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Rıza hocanın Beşiktaşlılığı yada duygusallığından rahatsızlık duyulması son derece yalnış ve yakışıksız bana göre. İlk yarı oynanan maçtada bır takım söylentıler cıkarılmısdı ama takım cevabı en ıyı sekılde sahada vermişti. Rıza Hocama da takımıma da sonuna kadar güveniyorum. Bu maçın favorisi de kesinlikle Sivasspor'dur. Kazanacagımıza yurekten ınanıyorum.
|
İlk yarıda güzel top oynamıştık doğrudur.Benim tam olarak demek istediğim nokta şudur;
Rıza Hocamız neden bjk'ye karşı duygusaldır?? Önce şunu iyi anlamak lazımdır.Duygusallıktan kastım, 2 hafta önce içerde kayseriye karşı oynadığmız oyun daha kontrollü idi.Ama Rıza Hoca BJK'ya karşı takımı üstün göstermek için duygusal davranıp taktiksel hatalar yapabiliyor.Rıza Hoca Kayseri maçında rakibe özel önlem almalıyız diyor ama burda belirtmiyor.Anlattıklarında iki takım arasında yaşadığı duygusallığı paylaşıyor.en önemliside sahada duygusallaşıyor yani eski takımına karşı oyun içi taktikseli profesyonel talitmatları bir anda pozitif futbola bırakmaya çalışıyor.Hocamızın tek zaafı budur.Bunu yansıtmazsa zaten bişeyler yapar takım.Benim söylediklerim tam okumadan çarpıtılmasın.Önce lütfen bi bakın sonra ona göre cevap verin.Elbetteki sözlerime katılmayabilirsiniz.Bu herkesin kendi görüşüdür.
Ben sadece RIZA HOCA NIN en büyük zaafını söyledim.Ona göre oynatmalı dedim.