Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 24.04.2011, 15:57   #111
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamili 5 m ye satalim derken bütün forumdakiler bana sovmesini biliyorlardi nerde simdi onlar?...Avrupada soyle bir kural vardir:'Oyuncu tavan yapinca satacan'..Not:Bu kural kücük takım icin gecerli...Bu kadroda 1 cok iyi oyuncu yerine 4-5 tane iyi oyuncu sart o yuzden biryerlerimi yırtıyorum yonetime ses duyurmak icin dinleyen yok malesef..Forumda trasnfer konusu acayoruz millet makarasini yapiyor cok yazik...
Kamil grosicki vs diyip uzatmayın bizim karabüğe karşı yaptığımız ataklar çok etkisiz kaldı çünkü takım ne takım gibi atak yaptı ne de takım gibi savunma yaptı pedriel ceza sahasına girmiş 2-3 çalım yapıyor adam çırpınıyor yardıma gelen yok
kamil e gelince ise gol bölgesinden çok uzak kaldı ceza sahasına çok uzak oynuyor rıza hocanın acilen oyuncuyla konuşup formuna dönmesini sağlamak için özel antrenman programına sokması lazım şenol güneş gibi
Alt 24.04.2011, 16:27   #112
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar kadromuz kalitesiz.Siz sanıyormusunuz ki M.Nas-Hayrettin-M.Yıldız-Sedat-Uğur-Erman ın yerine İvanos-Pedriel-Keita-Rada-
Mendoça-Kamanan oynasa çık farklı olacak hayır olmayacak.Kadromuzdaki topçuların kaliteleri aynı.Yani Rıza Hocanın elinde çok alternatifli bir kadro varda Hoca yanlış kadro mu sürüyor sahaya.Zaten bir Hocanı takıma katkısı %10 u geçmez .Herşey topçuda biter.
? rıza hoca es es teyken de aynı futbolcular vardı küme düşme planları yapıyorlardı b.uygunda da birebir aynı kadro var 5 tane de futbolcu yolladılar belki daha fazla şimdi uefa ya gitmeyi garentilediler küme düşmeyle uefa nın arasında bi %10 luk fark varsa ben bilmem artık (sadece örnek verdik alıntı yapıp t.d ye sallama diye msj atmayın)
Alt 24.04.2011, 16:40   #113
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Blinzeln Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamil grosicki vs diyip uzatmayın bizim karabüğe karşı yaptığımız ataklar çok etkisiz kaldı çünkü takım ne takım gibi atak yaptı ne de takım gibi savunma yaptı pedriel ceza sahasına girmiş 2-3 çalım yapıyor adam çırpınıyor yardıma gelen yok
kamil e gelince ise gol bölgesinden çok uzak kaldı ceza sahasına çok uzak oynuyor rıza hocanın acilen oyuncuyla konuşup formuna dönmesini sağlamak için özel antrenman programına sokması lazım şenol güneş gibi
Ben sadece ornek olarak sunu size verim gerisini siz anlayın...Bir tarafta Quaresma var..Diger tarafta Ernst,Necip,Holosko,Fernandes, Toraman var siz 1. sıkkımı secersiniz 2.sıkkımı burdan ne demek istedigimi anlayan anladi....
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 17:52   #114
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

aslında takım iyi bir kaç kişi gidecek birkaç kişi alınacak ve takım inanın şampiyonluğa oynar. iyi bir sağ bek ve sağ açık, iyi bir orta saha iki de olabilir. mehmet yıldızı mehmet nası uğur kavuğu satalım.abdurrrahman dereli oynamıyorsa satalım.erman kalmalı bazıları o çocuğu beğenmiyor ama bence çok yararlı bir futbolcu. sedat çoğu zaman hata yapıyor iyi oynadığı zamanlarıda var ama yinede oraya bir iyi adam almak lazım. hayrettin iyi mücadele ediyor ama sonraki pasları yerini bulmuyor. bu hatalar düzeldimi seneye şampiyonluğa oynarız.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.04.2011, 19:02   #115
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iki senedir 4 hoca degistirip 15. likten yukariya cikamyan bir takimin taraftari kendisini 2 senedir en rahat pozisyona cikartan hoca hakkinda boyle bir yorum yapiyor.. ilginc.

Biraz saygi.. zor olmasa gerek.

Riza hocayi da yiyin yerine kimi getireceksiniz?.. ayip.. B. Uygun + M.Bakkal'in haltlarini temizliyor adam.. yenilse de her takimla basa basa mucadele ettiriyor takimi.. su yazdiklariniza bakin.. size kaldi sanki kimin t.d olup olmadigini yargilamak.. ne saniyorsunuz kendinizi?
Hay ağzını seveyim

Takım 27-28 hafta dişini sıka sıka dişleri gömüldü. Biraz rahata çıkınca doğal olarak bir vurdumduymazlık başladı ama yine de dünkü maçı alabilecek kadar da oyun oynadık maçı alabilecek kadar diyorum çünkü Karabük te berbattı biz de.
Umarım futbolcularımız henüz ligin bitmediğinive bu taraftarın da rahat bir maç seyretmeye hakkı olduğunu hatırlarlar da kendilerine gelirler
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 21:05   #116
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Bugün Buca ve Paşa yenmiş olsaydı çok sert eleştirilerimiz olacaktı başta ben..
Alt 24.04.2011, 22:10   #117
tugrulist
Acemi Yiğido

tugrulist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 tugrulist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en kötüsü mehmet yıLdız iLe maça başLayan geLdiğinden beri defansı düzeLtemeyen Rıza ÇaLımbaydır,baLık baştan kokar
tugrulist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 22:26   #118
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Türkcell süper ligde 1 maçta 4-5 pozisyona girip birini atamıyorsan puan alman çok zor.Eneramo nun kaçırdığı golden sonra 15-20 saniye sonra gol yedik,o golü atsak maçı kazanırdık bence.Çok da önemli değil bu mağlubiyet,sadece kazanabileceğimiz bir maçı kaybettiğimiz için üzüldüm.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2011, 22:27   #119
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün Buca ve Paşa yenmiş olsaydı çok sert eleştirilerimiz olacaktı başta ben..
zaten bizim en büyük ŞANSIMIZ iki yıldır başkalarının sırtından geçinmiş olmamızdır.biz iyi değiliz,bunun sebepleri elbette var.az önce biten maçta fener yendi,şimdi siz bucayı 2.defa yenmiş oluyorsunuz...ve bunun gibi örnekler bizi rahatlatıyor,öyle olmasaydı ben görürdüm burda karnından konuşanları..morinhomudur nedir o gelsin bumu gelsin diyenleri.benim rızayla mızayla işim olmaz,kimse babasının hayrına iş yapmıyor,iş yapılacaksa iş yapılmalı..ben rıza hocaya her yönden kefilim,adamlığına dürüstlüğüne şerefine adam gibi adamdır rıza hoca,ben teknik direktörlüğüne laf ediyorum..bir kişinin parası vardır,ticari bir işletme kurabilir;ancak bunu devam ettirebilmesi için bir çok şeyi profesyonelce düşünmek ve uygulamak gerektirir,diyeceğim dürüstlük ve adamlık sadece başarılı olmanın tek anahtarı değildir...işi bilmiyorsan batmaya mahkumdursun..benim demek istediğim bu..bunu da göreceğiz ilerde,3 ay önce uğur kavuk için yazdıklarım şimdi daha yeni yeni rağbet görüyor,açın bakın neler demişim..mesajlar burda.benim kızdığım köpürdüğüm,bunu biz siz o görüyorda,rıza hoca neden görmüyor,diretiyor !!!!!! çünkü........................
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 22:51   #120
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
shang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
!KAMİL GROSİCKİ hiç bir sey yapmadı !
grosiçkiye top atılmıyorki anlamıyorum iyi oynayanlar niçin dışlanıyor takım içindeki elebaşları tarafından
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı