Alıntı:
|
sivasli_dahi Nickli Üyeden Alıntı
"Hakem yüzünden maç kaybedilmez" diosun ama eğer 89. dakikada o penaltıyı verse kaybetmeyecektik. demekki hakem yüzünden maç kaybedilebiliyomuş... ayrıca şunu yazmışsın : "verdigini düsünün gol olacagini kim söyledi??" bir penaltının gol olmama ihtimali %10 yani bu demektir ki %90 puan alabileceğimiz maçı hakem yüzünden kaybettik.... ve fenerli olduğunu yazmışsın ozaman git fener sitelerine üye ol. Başka takımları tutanların Gerçek YİĞİDO'ların arasında işi olmaz... bu ülkede 3 büyükleri (tabi benim büyük dediğime bakmayın bunlar sözde büyükler) kayırmaca olmasa ligin seyri muhteşem olacak.
|
QUOTE=sivasli_dahi]"Hakem yüzünden maç kaybedilmez" diosun ama eğer 89. dakikada o penaltıyı verse kaybetmeyecektik. demekki hakem yüzünden maç kaybedilebiliyomuş... ayrıca şunu yazmışsın : "verdigini düsünün gol olacagini kim söyledi??" bir penaltının gol olmama ihtimali %10 yani bu demektir ki %90 puan alabileceğimiz maçı hakem yüzünden kaybettik.... ve fenerli olduğunu yazmışsın ozaman git fener sitelerine üye ol. Başka takımları tutanların Gerçek YİĞİDO'ların arasında işi olmaz... bu ülkede 3 büyükleri (tabi benim büyük dediğime bakmayın bunlar sözde büyükler) kayırmaca olmasa ligin seyri muhteşem olacak.[/QUOTE]
dogru otobus taşlayanlara yiğido deniyo değil mi?yapmayın bole şeyler !onlar gs formasını ustunden atamamış yiğidolar(!)neresi yiğitse!sonrada sivasın adı lekeleniyor sivas tarafı otobusu taşladı deniyo bence gs taraftarı dese daha dogru adamlr kayseriden provakasyon yapmaya stada gelmişler!ben zaten fbli oldgumu acıkladım ve eski msjlarıma bakarsanız görürsünüz ki maçı %yuz ss nin alacagını düşünüyordum lorantın açıklamalarına olan inancımdan!ben maca misafir tribun tarafından sırf provakatorlerin beklli olması icin!müthiş bir provakasyon var!cok iyi takip ettim.kapalının yanında yiğidolar rüştü yü cagırdı biri ki maç boyunca takip ettim çagırmayın pe....gi de bagırıyor!mactan sonra tek suçu ss den 2 gol yemek olan volkan ss tribunlerini alkışlıyor ve aynı kişi el kol hareketi yapıyor !bu ss li olamaz!ki maçtan sonra ss sahada jenerasyon idmanı yaparken fbli taraftarlar fb yi tribune cagırdı sivassporu yücelltiler aralarında çogu ANDERSONU COK BEGENDİ.ONURLANACAĞIMIZ YERE yazdığınız mesaja bakın yok hakem miş ki ben en kotu zamanında bjk yi yeneceğiz diyorum bu msjda kapak olsun!!şunu kabul edin fb 84 milyon dolarlık bi takım ve sivas 13 milyon dolarlık bi takım ve buyuk bi finans farkı var !ama şunu söylim maç yiğidonun hakkkıydı.yada beraberlik!ne aurelionun kolu ne de bişe tecrübe kazandı!fb bunu hep yapıyo!ligdeki coğu maçını yenik başlamasına rağmen yeniyo.herkese sevgiler daha iyi bi sivas için!biraz bilinç provakatörsüz bi lig (ki 2 sene once elezığda aynısı oldu bu sene malatyada gs liler fb macında )ve bu maçtada oldu!şu görüş acımızı bi genişletelim sevgilerle jay jay okocha